2008 Ekim Anneleri

Terazi burcu çocuğu (24 Eylül-22 Ekim)
Çok güzel, sevimli, gamzeli bir bebektir. Onu seçim yapmak zorunda bırakmayın, oldukça kararsızdır. Eğer bir de acele karar vermesi gerekiyorsa bu dahada kötüdür. O inatçı değildir sadece kararsızdır ve acele etmek onu daha da kararsız yapmaktadır. İyi kalpli ve adildirler. Gerçeği bilmek isterler ve yanlış kararlarvermekten çok korkarlar. Mavinin tonları ve pastel renkler onu sakinleştirirken parlak, canlı renkler ruhsal dengesini karmakarışık yapar. Onunla yüksek seslekonuşmayın, çok hassastır ve her ses onu korkutacaktır. Huzur ve sessizlik ister. Çok sevimli bir çekiciliklerinin olması genelde şımartılmalarını sağlar. Okulhayatlarında bu şımarık çocuklar dengeyi sağlamak için uğraşmak zorunda kalırlar. Oysa zeki, mantıklı çocuklardır, tartışmayı severler. Bir fikri, bir gerçeği olumlu olumsuz bütün yönleriyle almak tartışmak ister. Temiz ve düzenlidirler. Sanat yetenekleri vardır.

vee cinsiyetimiz %95 belli oldu..bi kızımız oluyormus şimdilik..yani ilerde bi çıkıntıyla karsılasmzsak:)) buarada kesecik aşağıdaymıs..şuara sorun olmaz ama ilerleyen zamanlarda yukarı cıkmazsa kanama yapar dedi doktorcuummm :KK43:

vee cinsiyetimiz %95 belli oldu..bi kızımız oluyormus şimdilik..yani ilerde bi çıkıntıyla karsılasmzsak:)) buarada kesecik aşağıdaymıs..şuara sorun olmaz ama ilerleyen zamanlarda yukarı cıkmazsa kanama yapar dedi doktorcuummm :KK43:
CANIMMMMMMMMMMMMMMM ALLAH BAĞIŞLASIN.OH KISLARIMIZA NE CİCİLERR ALACAZZZZZ.İNŞALLAH BİŞEY OLMAZ CANIM DUALARM SENİNLE VE HEPİMİZ İÇİN CANIMa.s.

iyi gecelr kızlarrr maşallh kızlar çoğalıyo öğrenelere hayırlı olsun ne diyelim hayırlı evlat olsunlar işallah
ben tam 17.haftama girdim bu hafta dr kontrolüm var ama şimdiye kadar tetenoz aşısı diye bişey söylemedi bu hafta soracam zaten öğreniriz bakalım.
Ya kızlar bir az önce bi arkadaştan misafirlikten geldik moralimiz çok bozuldu eşimle arkadaşların 20aylık bi oğulları var biz de ilk defa gördük ailesi farkında değil ama çocukta down sendromu var gibi geldi bize yüzünden belli oluyo biraz zaten çocuk yürüyemiyo daha emeklemiyo bile halıda dönüp duruyo konuşamıyo dda sadece bağırıyo allahım çok üzüldüm ya bir an önce kalktık ben söylemeden eşim söyledi çocukta gariplik var diye ama aile normal davranıyo galiba farkında değiller eşim bi ara babaya soracak olmuş sonra vazgeçmiş zaten nasıl söylenir ki böyle bişey?şimdi de söylesek mi diyo bi uzmana falan götürürler erken farkedilirse daha iyi olur falan diyo ama öööf ne zr şey ya Rabbim korusun

hayırlı olsun celencim..kontrolllerini düzenli yaptır hayatım ihmale gelmez..ee biraz naz yap artık kocacığına yat ayol çay iste yemek iste..aaa ben öğretmiyim kızlar azıcık yorun adamlarıı..jeyyarjeyyar

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızımı gördüm şükür iyiydi kız olacağını duydum yaaaaaaaaaa nasıl tutacam kendimi çok ciciler var 24. hafta şeker yüklemesi varmış bide 20 haftada tetanoz aşısı varış son ayda kan ve idrar tahlileri tekrarlancakmış ne kadar kilo aldınız ben 1, 5 almışım kızlar dökün eteklerinizdekileri hadi bakimmmmmm

günaydın kızlar , yaz ne zaman gelecek , tam biz ağırlaşıp kıra pikniğe gidemeyeceğimiz zaman mı gelecek

anaaammmm biri kilo demişşşşş, destina duydun mu ? ne ceza verecez şimdi yağmur'a

DUYDUM DUYDUM ---demek 1.5 kilo ha yağmurun cezası hemen 1 tepsi börek yemek ve önümüzdeki hafta bugün en az 3 kilo almakkÇok üzgünüm çoook:icecream:

tünaydın kızlar börek haa iyi fikir bu arada düngüne gittim bellioluyomuş karnım çook şükür gerçi hamile tshirtü giymiştmlsırnaşık şey

ya kızlar sormayın ya.ben ne hamur işi yiyorum ne abur cubur ne tatlı zaten canımda istemiyoo..her sabah 1 saat sahilde yürüyorum ama yinede 4 kilo aldım yaaa..niyeeekafamçokkarıştı

bünye meselesi yahu olsun alın bakın 4 .ayımızda bitti artık tombikleşecez hem destina bu senin 2.değil mi onun da etkisi vardır.

anacım benim bebek daha 15 haftalık...hen 7 . aydan sonra nerdeyse ayda 2 2.5 kilo alıyosun..allah sonumu hayretsinn..:dilcikar:

kızlar ben de yeni üye oldum bu siteye. Hepinize merhaba.ben 17 haftalık hamileyim ve kızım olacakmış çok heyecenlıyım.

ya bişi srucam sizlere.dün doktorcum bebişin aşagıda hemen vajn girişinde olduğunu sööledi.bende zaten orda hissediyorum.suara sorun olmaz yukarı cıkması gerek dedi..ama cıkmazsa ilerleyn haftalarda kanamalara sebep olablirmiş:çok üzgünüm: benm durumuda oupta düzelen veya düzelmeyip bu şekilde doğuma kadar devam eden tecrübeli bir annenin desteğine ve bilgilerine ihtiyacım var acileeennnn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

üzülme hayatım daha hiç bişi belli diil benim eltimde vardı aynı durum..son 4 ayında sürekli dinlendi ev işi falan yapmadı öyle yatak döşek yatmadı ama mesela yürüyüşlere çıkamamıştı fazla ayakta durması yasaktı..onuda bebek yukarda eşi aşada gibi bi durumdu..ama sıkma canını hayatım böyle devam ederse annen veya kayınvaliden yardımcı olur sende bol bol dinlenirsin..Şeniz

X