2008 Ekim Anneleri

kızlarrrrrrrrrrr bide ben ne öğrendim biliyomusunuz kapı süsü yapmayı sizede yaptığımın fotosunu çeker gösteririm hepiniz yapabilirsiniz çok basit ucuzda geliyo diğerlerine 40 50 niye veresiniz ben cinsiyeti öğrenim yapayım haftaya resmini koyarım canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

koyarsın valla yağmurcum artık öğrendim nasılsa resim doldururuz vallahi heryerini. sana ne oldu peki maliyeti.

evet valla haklısın yağmurcum neyse cinsiyeti belli olsun benimkinin öğrencem nasıl yapıldığını malzemelerini falan senden.
devir biraz tasarruf devri valla.

kızlar temmuz anneleri göbişlerinin resimlerini koymuşlar valla ne güzel kız bi görsen.

neyse kızlar ben çıkıyorum. paydos saatim geliyor. hepinize iyi hafta sonları. bebişlere ve bütün hamişler dikkat etsin kendine. hepinizi öptümmmmmmmmmm

hı bakıyom arada tüm benim canlı temmuz annesi yanımdaydı forumdan değil
gördüm uf dedim nasıl böyle oluyor diye daha bişey yok ya göbeklerde insan görünce tuhaf oluyo bebiş oynadı gördüm ilk bebeği onunda o 23. hafta hissetmiş üffffff çok var hisetmeye demi
ben yarın inşallah öğrencem cinsiyetini

of of 23. haftada haa kafamçokkarıştı bekle bekle gecmez ki :bbo: allah izin veirse bizde yarın ii haberlerle ve cinsiyetimizle geri dönücez:eek: anam ben ona gyrban oluruuummm :asigim:

Kızlar ben pazartesi amniosentez oluyorum 3'lü testim iyi çıktı ama 2'li de risk olduğu için doktorum yapmaya karar verdi allah hakkımızda hayırlısını versin.İnşallah bebişim iyidir kızım kardeşi olacağı için çok seviniyor allah onun sevincini kursağında bırakmasın kendimi değil onu düşünüyorum.

amin hayatım .iyi haberlerini bekliyoruz üzülme sakın iyi düşün iyi olsun hayatım hem 3 lüde iyi çıkmış bak...sağlıkla alıcaz inşallah kucaklarımıza

Günaydın herkese...:1shok:
ilkimcim geçmiş olsun şimdiden de içini ferah tutmaya çalış allahın izniyle hiç bişi olmaz bebişine...a.s.
Yaa şu uzun boyluların çektiği nedir kihem karnımız geç çıkyo hem de bebeği geç mi hissedecek mişim yaaa Allahtan zayıfım belki o sayede oranlarız aslında dün akşam karnımda gaz dönmesi gibi amabiraz farklı bişeyler hissettim ama anlamıyorum ki
Dün kuaföre bi kadın gördün karnı kocaamaaaan olmuş hayretler içinde kaldım kendi kilo pek almamış ama karnı şişmiş ay o da çok gibi geldi bi kendime bi de ona bakıyorum benim hala kotlarım oluyobu arada eski formumdayım ama komşular bir anda çıkar anlamazsın bile diyolar görcezyerimseniben

günaydınnnn:sm_cool:nisacım bu foruma daha kilo almadım,göbeğim hiç çıkmadı ,hala aynı pantolonlarımı giyiyorum gibi cümleler yazmak yasaktır:mymeka:jeyyar

gününüz aydın olsunnnnnn ,
ilkim inş. güzel haberler vereceksi bizlere,
destina kilo konusunda sana katılıyorum, bahsedene ceza verelim :dilcikar:

verelim valla çakıltaşı-m bi göbek var millet 7 aylık sanıyoo..ne pantolono tişörtlerimi bile giyemiyorum 3 kilo aldı ama sanki 7 8 kilo almış gibi oldum...CADIARZUşişkomuyum ne:tomato:

:1hug:canımız sağolsun napalım, bebişlerimiz doğsun veririz kiloları, emzirmek kilo verdirir diyorlar , gerekirse 2 yaşına kadar emziririz

Selamlar, benim de hesaplayıcılara göre 18 ekim doğum tarihim. 6+2 günlüğüz. Benim pek bulantım yok, ekşime oluyor ara sıra, baş dönmesi birazcık. Böyle olunca korkuyorum acaba sorun mu var diye, ama sanırım yoğun olarak 8. hafta başlarmış.

arkadaşım merhaba. ben kasım annelerindenim.ve antalyadanım. hangi doktora gittiğini öğrenebilir miyim.
ben yaşam hastanesinden cemil bey e gidiyorum ama pek memnun değilim. yardım edersen sevinirim..a.s.

X