2008 Ekim Anneleri

ayrıca kızlarr antalyadan olanlarla tanışmak bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum. yardım ederseniz sevinirim.

benimki 15 haftalık canım senin ekim başı benim ekim sonu nerdeyse 1 ay var bebeklerin zrasında allah izin verirse bende oğlumu ekim sonunda alıcam kucağıma..

ya kızlar ben bugün 16.haftama girdim tetenoz aşısı varmııışşşşşş.ne zaman yaptıracam.pazartesi mi?ya ben iğneden çok tırsıyorum.napcam ya.kan alınırken bile millet başımda yarım saat bekliyo.banane ya aşı maşı olamam ama mecbur.üfff.tetenoz iğnesi olan arkadaşlar yardııııımmm..hellppp

ya nisanuurr seninle aynıydı demi haftalarımız?sen ne zaman olacaksın aşını.üff yaa.koluma kocaman iğne sokacaklar.destinnnnnnnnnaaaaaaaaaa...aramızdaki tecrübeli kadın.sen oldun mu?aşını?

ah eylülcüm sen bi iğneden korkuyosan nası yapcan kız doğumu..ben ilk hamileliğimde tetanoz aşısı falan duymadım.doktorda söylememişti ama şimdiki doktorum söyledi bilmiyorum yaptırırmıyım..ama iki doz olduğunu biliyorum 1 er ay arayla.

tebrik ederim hayatım valla ilk çocuğunun kız olmasına özellikle sevindim yağmurcum..bi ciciler alıcaksın ona biraz saçı olunca bi tokalar ay gelsinler artık...

ay evet destina bencede şimdi çarşıdan geldim çocuk giyime baktım ay kızlara o kadar güzel şeyler varkı erkeklere klasik şeyler ama kızlara cicili bicili çok güzel...........

korkma canım iğneden bende çok korkardım şimdi alıştık valla ben yapıldım geçen hafta 2 gün ağrı oluyor kolda sonra geçiyor......yerimseniben.

kan aldırırken çok korkardım geçen şeker tahlili için 4 ünite kan alındı halim perişandı....
alışıyoruz doğum var bunun yanında o zaman ne yapacağızkafamçokkarıştı

yaaa ben geldim ama kimse yokk.neyse arkadaşlar gelince sorumu cevaplarsınız ha.şimdi kasım annelerinde okudum bu tetanoz aşısı 3 aylıkken yapılıyomuş.biz kaçırdık mı acaba?

Yağmurcum ne güzel sağlıcakla gelsin inşallah..kızlar cilveli olur, giyim açısından da erkeklerden şanslılar süper süper hele o saçları uzadımıda tamam artık....ay düşünmesi bile insanı heyecanlandırıyor...

hayır nisacım doktorum bana daha yeni söylediii..demekki kaçırmadıkk sağlık ocaklarında ücretsiz vuruyolar..

Nisa 3 aylık olma gibi şey yok ben ilk aşımı 20 haftalıkken vurulucam ikincisi de 25.haftalıkken denk geliyor bu doktora göre sanırım biraz oynuyor...endişelenme....

sağol canım ben de sorayım bari.evet destinacım benimde msjı yazınca çıkıyo sonra kayboluyoo:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…