2008 Ekim Anneleri

Kızlar akşamdan beri bebişi hissediyorum ya çok hoşş...sanki içimden beni gıdıklar gibi az önce oldu yazayım dedim size:))

ayy canım benim ya ne güzel dimi. ben daha hissedemiyorum canım. valla en çok o duyguyu tadmak istiyorum canım. ayy ne heyecan verici.
:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Kızlar akşamdan beri bebişi hissediyorum ya çok hoşş...sanki içimden beni gıdıklar gibi az önce oldu yazayım dedim size:))

:emir_bebek: allahımmmm ne güzel bişeyyyy , ne kadarlık hamişsin, ben de hissetmeye başladım sanki, sanki diyorum çünkü bazen acaba yanılıyor muyum diye endişeye düşüyorum,

çakıltaşım 18+2 oldum bugün artık göbeğimde çıktı zaten...kızlar eğer uzun boyluysanız geç hissedilirmiş nette okumuştum benim boyumu soracak olursanız 1.68 ...

canım sen erken bile hissetmişsin valla maşallah. benim boyumda 1,69 ama doktorum bana 20 haftadan önce hissetmen zor demişti. bende 20 yi bekliyorum valla. ayy ne güzel Allah sizi ve o kıpır kıpır bebişlerinizi korusun herşeyden

çakıltaşım 18+2 oldum bugün artık göbeğimde çıktı zaten...kızlar eğer uzun boyluysanız geç hissedilirmiş nette okumuştum benim boyumu soracak olursanız 1.68 ...

anaaaammmm ben de 18+2, ama ben senden şanslıyım çünkü bende boy yokkkk ( 1.65 ) :roflol:

selamlar kızlarrr....gulancım ekim başıda kaçı yahu tam tarih verde listede tarihsiz bebiş kalmasın ayrıca ekim anneleri yoklama başlığında belli olanların cinsiyetlerini görebilirsinnnn...

anaaaammmm ben de 18+2, ama ben senden şanslıyım çünkü bende boy yokkkk ( 1.65 ) :roflol:

laelaelaelaelaeTürk standartlarına göre uzun, avrupa standartlarına görede onların kısalarıyız...kızlar şimdide hissettim sanki deminde dedim ya gıdıklanır gibi eminim bu gaz falan değil kesinlikle bebeğin bi tarafları karnıma çarpıyo sırnaşık şey.

yaaa banane banane bende hissetmet istiyom bebişimi böyle kıpır kıpır olsun bebeğim.aman yarabbim sağlıklı olsun bebeğimde ben geçte hissetsem olur valla.

kevsercim bende geçen kontrolden döndüğüm gece rüyamda kızım olduğunu gördüm..talya diye sesleniyodumm..halbuki hiç daha önca talya diye bi isim duymadım sonraki sabah çakıltaşım beğendiğimiz isimleri paylaşalım diye başlık açtı ya bluweawe oraya yazmış talyayı ve anlamını görünce bi garip oldum ne garip tesadüf demii..ayyy kızımmı olcak acaba:sm_cool::sm_cool:

valla destina bilmemki hayırlısı olsun canım. benim görümceme doktor 6. ayına kadar kız dediler sonra erkek dediler. sonra görümcem başladı rüyalarında kız bebek görmeye ona isim söyleniyormuş falan. ama oğlu olcak hayırlısıyla.

günaydın hepinize kızlar hayırlı cumalar. baharcım park yatakların internette birkaç sitede resimleri var hem fiyatlarınada bakarsın. googleden park yatak yaz çıkar. benimde aklıma yattı aslında ama sepet istiyorum çooookkk.

kefsercim sepetlere bende bayılıyordum hatta onları tülle falan süsliycektim bile ama arkadaşlardan duyduğum kadarıyla 6 aya kadar anca yatıyolarmış sonra hareketlenince düşme riski varmış fiyatlarıda 100ün üstü ben vazgeçtim almaktan boşuna nede olsa öptüm benimki fikir sadece

ya bencede onların hem kullanım süresi az hem daha pahalı ama görünüşleri harika. dur resmini koymayı becerebilirsem denicem.

kızlar bazılarınız potbebe demişiniz potbebe hani bebek içine konuluyor elinde çanta gibi taşıyon ya o ama ben sevmedim onu çanta değilki bebişimiz canlı almıycam ondan
kanguru şu bebek kucağınızda arkadann kemerleri var tutmasanız bile düşmüyo dışarda gezinirken ondan ama biz kış bebeği doğurcaz yaza kadarda baya büyürler gerek olmaz diye düşünüyorum
ana kucakları ve oto koltuklarının ikisi birarada olanı varmış o iyi diyolar bakın ondan mutlaka alcam kullanışlı onda uyuyo mamayı ilk başlarda onda veriyosunuz hareketleriyle sallanıyo hafif arabada onda taşıyabiliyosunuz kullanışlı bence
bebek arabalarıda 4 yaşına kadar kullanılıyomuş ondanda alırım heralde
bunlarla ilgili bilgi bu kadar birkaç güne kadar fotoğraf eklerim aldıklarımdan yada internetten öptüm

picturefirstkbpt1.jpg

az daha gayret olacak galiba sırnaşık şey ama fotolar buraya değilllll başlığı olan yereee

oldu kızlar sanırsam bi bakın ama bunu almadım sadece yapıyomuyum diye denedeim çekince koycam foto bakın bi nolur bu park yatak bu arada

X