2008 Ekim Anneleri

tüy prolemimizi kökten çözecek tek şey lazerdi onu da hamilelikten önce yaptırmalıydık neyse sonra kesin işallah yaptırcam artık benim de karnımda tüyler kıllaştı eşime göbeğimi bile elletmiyorum utaniyon ööle çamaşırımın östünden napalım herşey onlar için

Nisacın önce geçmiş olsun enzimlerinin arttığını nerden anladın acaba önceden de var mıydı böyle bi problem yoksa yeni mi?bi sakıncası var mıymış?
Neyse şimdi hayırlı olsuna geçelim kızınız yani NİSAnız adı kesin dimi şimdi ay adıyla yaşasın uzun ve sağlıklı işallah

Ben ice tırstım ya şu geblik diyabetini araştırıyoeum bugün ablam dr.dan geldi.diyabeti için diyet vermiş ama 9 kaşık çorba falan var diyo ben de de öyle bişey çıkarsa diye korkuyorum bahsettiği bazı belirtiler bende de ortaya çıkıyo ama nette yüksek kanşekeri 6.ayda diyabetik hale geliyomuş ve diyete başlatıyolarmış gene de ben dikkat ediyorm zaten şekerli hiç bi gıda yemiyoum zaten yiyemiyorum başım çatlıycak gibi oldu sabahki 2 çay kaşığı reçelden çayımı da şekersiz içerim zaten yıllardaır biraz önce tansiyonumu ölçtürdüm 5-10,5 çıktı benimki hep düşük çıkar zaten onu kafaya takmıyorum da işallah diyabet falan çıkmaz yarın dr a gitcem yoksa 3lü testi mi beklesemki?

Nisacın önce geçmiş olsun enzimlerinin arttığını nerden anladın acaba önceden de var mıydı böyle bi problem yoksa yeni mi?bi sakıncası var mıymış?
Neyse şimdi hayırlı olsuna geçelim kızınız yani NİSAnız adı kesin dimi şimdi ay adıyla yaşasın uzun ve sağlıklı işallah

canım benim teşekkür ederimm amiiiiinnnnn inşallah hepimizinki sağlıkla dünyaya gelir ve de sağlıcakla büyütürüz.:emir_bebek:
nisanurcum daha önce rutin kan tahlili ve idrar tahlili istemişti dr.karaciğer enzimlerim yüksek çıktı.hamileleiktenmiş.ben de internette bi dr a bunu yazdım çok korkuttu beni.yok gebelik zehirlenmesi olabilir hepatit b olabilir.saonra tahilili tekrar ettirdim çok şükür normale dönmüş.ilk aylarda ki kusmalardan dolayı safra azalırmış ondan dolayı da enzimler yükselirmiş.işte böleee.anammm habire araştırmaktan inanın bi jinekolog çırağı olurum herhalde...sırnaşık şey

Kızlar kılı tüyü kafaya takmayın normal böyle olması, ben tüysüzümdür normalde ama göbek kıllarım belirginleşmeye ve uzamaya başladı...kafaya takmıyorum nasılsa normale dönecekler..bu park yatak diye bahsettiğiniz arabada falan kullanılan pusetlerden mi? valla ben de ilk defa sizden duyuyorum peh geride kalmışım yavaş yavaş öğrencez artık....

günaydın hepinize kızlar hayırlı cumalar. baharcım park yatakların internette birkaç sitede resimleri var hem fiyatlarınada bakarsın. googleden park yatak yaz çıkar. benimde aklıma yattı aslında ama sepet istiyorum çooookkk.

günaydın herkeze herkes iyidir umarım.herşeyi araştırdım da kvser senin sepet ne sepetiki acaba puset mi ben de park yatak alcam bu arada kanguru diye bişey var ya çocukküçükkene taşınıyo ondan mı yoksa portbebe mi alsak gerçi bizim bebişler kış bebeği olacak prk dışarı çıkmayacaz acaba direk bebek arbası mı?

günaydın hepinize kızlar hayırlı cumalar. baharcım park yatakların internette birkaç sitede resimleri var hem fiyatlarınada bakarsın. googleden park yatak yaz çıkar. benimde aklıma yattı aslında ama sepet istiyorum çooookkk.

Şimdi baktım canım baya kullanışlı tam istediğim gibi katlayıp kaldırılada biliniyor süperrr süperr bende bundan alırım artık...

puset araba değilmi canım valla bilmiyorum tam olarak. ama evde yatmak için sepetler varya çok güzel tüllü falan resim var bende ama nasıl yüklenir buraya bilmiyorum

ha tamam bildim de onlar çok küçük değil mi 6 aydan sonra tekrar beşik alacaksın o zaman pusetle hem elde taşıyosun hem de arabada koltuk olarak kullanıyosun bi de eğer ayağı olanlardan alırsan sallanabiliyo bazı çocuklar içinden çıkmıyo ama bazıları da hiç sevmeyebiliyomuş

canım benim beşik için evde yerim yok. zaten park yatakla tahta beşiklerin boyutu aynı nerdeyse. ben onu yatak odama koymaya mecburum ama bize yer kalmayacak geçmeye daha ufak bişeyler bakmak istiyorum aslında. neyse beşiğe daha var bişeyler düşünücez o zamana kadar.

günaydın güzel anneler , cumanız hayırlı olsun , zaman geçmiyor muuuuu bana mı öyle geliyorrrr, ben bebişimi kucağımda görmek için çokkkk sabırsızlanıyorum , bazen abartıp abuk sabuk hayaller bile kuruyorum , doğuma kadar uyusam da o zaman uyansam gibi :asigim:

ne doğumu ya kontrole gidecem onun için de geçmiyo ki ultrasonda görmeye de gün sayıyoruz daha doğuma çok var zaten hafta ya çok şükür işe başlayacam gene bi terslik olmazsa tabi ozaman çabuk geçer herhaldeee

Ben de geçen eşime ööle diyorum aslında hamilelik 9 ay olmasa da 1 hafta olsaydı falan sonra düşündüm 1 haftada insan ruhsal olarakda hazır olamazdı dimi:roflol:

Ben de geçen eşime ööle diyorum aslında hamilelik 9 ay olmasa da 1 hafta olsaydı falan sonra düşündüm 1 haftada insan ruhsal olarakda hazır olamazdı dimi:roflol:

valla iyi olurdu, psikolojimiz bu kadar bozulmadan hazır olurduk olurduk yerimseniben
ayyy emin ol çalışınca da başka dertler çıkıyor, ben çalışıyorum , akşama kadar ayaklarım öyle şişiyor ki, görsen acırsın halime, benim bağışıklık sistemimle ilgili sorunlarım var, o nedenle bahar gelince başlıyor bu şişmeler e bir de hamilelik eklendi üstüne , evde olup ayağımı uzatıp dinlenmek ne kadar cazip geliyo bilsen

valla ya bende ultrasonda bebeğimi görücem zamanı zor bekliyorum. ama ben uyumak falan istemem herşeyi anı anına yaşamak istiyorum. göbişimin yavaş yavaş büyümesine, hamile kıyafetlerini giyip gerine gerine gezmek istiyorum. ama bende bebişime biranönce kavuşmak istiyorum tabi.

X