2008 Ekim Anneleri

hııı iyi hatırlattın hadi sen de hatırla bakıyım doktoruna ne soracaktın da bize bilgi verecektin ? önceki sayfalara bakmak yok

tamam tamam aklımda popo ve bele vuran ağrılarımı sorucam. zaten unutmam canım oturup kalkarken sancılar hatırlatıyor her seferinde

arkadaşlar ben doktora önümüzdeki hafta gideceğim ve soracağım ilk şey sık ultrasona girmek zararlı mı galiba sağırlık gibi anomalilere yol açabiliyormuş ayda bir defa uygunmuş ben bazen suyunu çıkarayordum da çok üzüldüm şimdi bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

inşallah canım bide yarın üçlü test yapılacak. aç veya tok karnına gitmem farkedermi kan verilecek ya. sormadım hiç doktora.

bızdıkcan vall aben öyle bişey duymadım hiç. daha doğrusu hiç bilgim yok valla. ama bende merak ettim şimdi. ama ben ultrasonun bebeğe bi zararı yok biliyordum.

ben arastırdım bayanlar usg cihazlarını :) bundan bir ay önce sony nin laptop gibi bir cihazı vardı 4,400 dolardı :) doktorcuma sööledim adam delimidir nedir die yüzüme baktı hiç gerek yok o kadar pahalılara 1 bucuğada var bu büyüklerden dedisırnaşık şey

:roflol::roflol: allah iyiliğini versin , doktora da sordun yani , ay düşünsenize misafir salonumuzun orta yerinde koca bi ultrason cihazı , ben cihaz karnımda uyurdum herhalde:smiley-cool:

kızlar ben akşam rüyamda bakın ne gördüm. adet olmuşum ama nasıl kan geliyor şakır şakır akıyor. rüya tabirlerine baktım gebe kadının hayiz(adet) olması erkek çocuk doğuracağına işaretmiş. ayy acaba doğrumu yoksa tersimi çıkacak. ne garip.

biyerde daha buldum ama hiç iyi değil. gebe kadının adet olması düşük yapacağına işarettir yazıyor. off morelim bozuldu hemencikte inanıyorum böyle şeylere yaa.

kan rüyayı bozar derler, yani kan görülen rüya gerçekleşmez derler, bana göre ise hayra yor hayır çıksın

kevserdurancım bana bi büyüğüm bu konuda sunu söölemişti..rüyalarda ne gördüğün deil ne hissettiğin önemlidir..bende takip ettim o gun rüyamda sıkıldıysam sıkılıyorum..cok mutlu edici bir rüya gördüysem günümde o rahatlıkta gecio..

düşündüm de hakikaten güzel bir tespit, ben de yaşarım bu tip şeyler

evet canım anneme anlattım oda kan görmüşün bozulmuş o rüya dedi. hayırlısı canım.

evet rüyayı neye yorarsan o olur derler. iyi düşünürsen iyi olur, kötü düşünürsen kötü olur.

Hayır canım zararlı değil kesinlikle...ultrasyon aleti bizim duyamayacağımız ses dalgalarıyla çalışır yani bebeğe çarpan sadece ses biz onun yansımasını görüyoruz için rahat olsun.belki sende öyle bildiğin için sağır falan yapıyor diye kuşkuya düşebilirsin....milyonlarca kadın kullandı ve halende kullanıyor...

Kızlar akşamdan beri bebişi hissediyorum ya çok hoşş...sanki içimden beni gıdıklar gibi az önce oldu yazayım dedim size:))

evet canım bencede bi zararı yok olsa şimdiye kadar yasaklanırdı gibime geliyor. çünkü son ayda her hafta kontrole çağırıyormuş seni doktorun. zararlı olsa zaten doktor çağırmaz.

kızlar bu sene erkek senesi bende normal doğum zamanım ekim ilk haftası ikiz olduğu için önce olabilir ama sanırım çoğunluk erkek olacak...............

cinsiyetlerinizi yazın paylaşalım arkadaşlar..............

benim ikiside erkek...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…