- 13 Haziran 2008
- 1.671
- 10
- 53
tüm ekim annelerine ve bebelerine iyi akşamlar doğum günü olan bütün bebeklerimizi kutluyorum nice yaşlara inşallah tek tek isim olarak kutlamak isterdim ama isimleri aklımda kalmadı kafamın içi bugünlerde çok dolu moralim bozuk unutkanlık basladı
ibolyacım cuma günü denizli merkeze geleceğim askeriyenin otarafta bir akrabamızın bebek mevlidi var müsait olursan görüşelim ben biraz erken çıkarım mevlit öğleyin yada öğleden sonra başlar herhal
yiğit yürüyo anne babayı canı isterse söylüyor öyle herzaman değil hayır,alo,allah allah,seyday diyebiliyor serdar kardeşimin adı işte bizde böyle
b vitamini eksikliğinden kaynaklanıyormuş çoğunlukla bir kaç yerde öyle okudum canım bu arada girayın gerçekten 15 tane dişi oldumu biz 8 deyiz 9. ne zaman gelir bakalımahhh ahhhh unutkanlık meselesini hiç açma bende de var ne etcez bilmem:sm_confused:
evet gerçekten haklısın canım şöyleki ben kızım küçükken asla bir çocuk daha almam çünkü bu ikinci çocuğa haksızlık olur onu kızım kadar sevemem diyordum daha sonra kızım büyüdüğünde ise o istediği için bebek istedim şimdi ise ikisininde sevgisi bambaska ne eksik ne fazla ama tabi küçükler daha mıncık mıncık seviliyor büyüklerde bunu kıskanıyor kızım okulda iken oğlanı daha rahat seviyorum ablamız evdeyken daha dikkatli olmaya çalışıyorum geçenlerde anneanemize dert yanmış annem tamamen benden ilgisini çekti hep kardeşimle ilgileniyor diye aslında öyle değil ama işte sırf bu yüzden nete bile gelemiyorum büyük çocuk ,küçük çocuk,anne baba saati hopp zaman bitivermiş1 Yasını Doldurmus tum bebeklerımıze Nıce Saglıklı yaslar Dılıyorum bızım Dogum gunumuzde Persembe Gunu :) ( Kızlar ıkıncı cocugun bu kadar tatlı olabılecegını dusunmemıstım.. Resmen oluyor bıtıyorum ona ya Sırf Onu Daha fazla seveyım dıe buyuk Kızımı bazen uzaklastırıyorum Annemlere gonderıyorum cunku onun yanında sevemıyorum cok kıskanc Uzulmesını ıstemıyorummm )
Kızlar facebook sürekli satılmaya ve pazarlanmaya çalışılan bir yer ve özellikle Türkiyeden bilgi toplamak amacıyla yapılmış tuzak bir site anlayacağınız bizim bilgilerimizi Amerika ve diğer güçler an be an takip ediyorlar oradan hatta bir çok haberde çıktı basında oraya çok özel fotoğraflarınızı koymayın güvenli değil diye şimdi burda bir kaç kadının kocakarı dedikodusu yüzünden orada daha büyük tehlikelere atlamak akıl karı değil ben bilgisayar dünyasında olan hileleri bildiğim için orada rahat değilim ama bu sitenin sahipleri de Türk + dikkat çeken bir yer değil + hotmail adresimizle girmiyoruz En son ki haberi de size yazayım Türkiye de 10 bin kişinin hotmail adresi çalındı ve banka hesaplarını kontrol altına almak için bu TRT haberlerinde çıktı ve şifrelerinizi hemen değiştirin denildi benim yakın arkadaşımın hesabı boşaltıldı ya daha ne yazayım ki eğer güvenli hala orası diyorsanız buyrun sohbetinizi daha büyük tehlikelerle orada yapın biz burdayız
canım sen ne yapmaya çalışıyorsun????
facebooktaki sohbetimiz sanki sayfa sayfa ilerliyormuş burdan o yüzden uzaklaşılmışş gibi şeyler söylüyorsun!!!!böyle birşey yok önce bunun farkına varın lütfen
oradaki grubu kurmak mehtap'ın fikriydi burda rahatsız olduğumuz şeyler vardı bende grubu kurdum.fotoğraflarımızı ve videolarımız rahatça paylaşabilmek için.zaten oraya bu grup kurulmadan önce nerdeyse hepimizin face hesabı vardı.dün mehtapta sana cevap yazmıştı kkdan güzel die açmadık o grubu isteyen gelir istemeyen gelmeeez.burası içinde geçerli burayada isteyen gelir istemeyen gelmez.
Ben sizi samimiyetimize dayanarak uyarmak istedim peki madem öylede burda sayfa sayfa ilerleyen sohbet neden bir gün boyunca tek bir kişinin msjiyla kalıyor isteyen dersen bizim aramızda bir bütünlük muhabbet kalmamış demektir arkadaşlığımız bitmiş demektir sorun değil bizlerde istenmediğimiz yerde olmayız
tüm ekim annelerine ve bebelerine iyi akşamlar doğum günü olan bütün bebeklerimizi kutluyorum nice yaşlara inşallah tek tek isim olarak kutlamak isterdim ama isimleri aklımda kalmadı kafamın içi bugünlerde çok dolu moralim bozuk unutkanlık basladı
ibolyacım cuma günü denizli merkeze geleceğim askeriyenin otarafta bir akrabamızın bebek mevlidi var müsait olursan görüşelim ben biraz erken çıkarım mevlit öğleyin yada öğleden sonra başlar herhal
yiğit yürüyo anne babayı canı isterse söylüyor öyle herzaman değil hayır,alo,allah allah,seyday diyebiliyor serdar kardeşimin adı işte bizde böyle
çok şükür canım yaa biz yolu yarıladık kuzum hiç diş çıkarırken üzmemişti beni bu sefer böyle huysuzlanınca benide sıktı tabiki:1closedeyes:aslında normal çocık 15 günde 3 tane zor diş çıkardı 2 köpek,1 azı normale dönmeye başladı artık çok şükür.darısı sizlerin başına inşallahhhhhhhhhhh:Saruboceq:
kimse buraya uğramıyo artık senle leyla olmasa öksüz kalacak topic:çok üzgünüm:
evet fikir benmdi.ben burdaki misafirlerden!! cok rahatsız oldum.ki misafirlerin kim olduğunu bildiğim içindi bu rahatsızlık.ne resim ne baska birsey paylasmak istemedim sırf onlar okumasın görmesin die.o yuzden face de bi grup kurarsak hem burdaki arkadaslarımdan uzak kalmıycaktık hem paylasımımız bitmiycekti.valla iikide oldu.hem video hem resim paylasımımız coğaldı.nesrininde dediği gibi burda güzel die acılmadı orası.ve yine dediği gibi orası acıldığı için burası gerilemedi.orası acılmadan önce en cok gelen yazan bndim burda.birazda gelmeyenler gelsin sayfalar ilerlesincanım sen ne yapmaya çalışıyorsun????
facebooktaki sohbetimiz sanki sayfa sayfa ilerliyormuş burdan o yüzden uzaklaşılmışş gibi şeyler söylüyorsun!!!!böyle birşey yok önce bunun farkına varın lütfen
oradaki grubu kurmak mehtap'ın fikriydi burda rahatsız olduğumuz şeyler vardı bende grubu kurdum.fotoğraflarımızı ve videolarımız rahatça paylaşabilmek için.zaten oraya bu grup kurulmadan önce nerdeyse hepimizin face hesabı vardı.dün mehtapta sana cevap yazmıştı kkdan güzel die açmadık o grubu isteyen gelir istemeyen gelmeeez.burası içinde geçerli burayada isteyen gelir istemeyen gelmez.
Ben sizi samimiyetimize dayanarak uyarmak istedim peki madem öylede burda sayfa sayfa ilerleyen sohbet neden bir gün boyunca tek bir kişinin msjiyla kalıyor isteyen dersen bizim aramızda bir bütünlük muhabbet kalmamış demektir arkadaşlığımız bitmiş demektir sorun değil bizlerde istenmediğimiz yerde olmayız
slm, kızlar biraz tatsızlık olmuş galiba, dün okudum ama cevap yazacak fırsatım olmadı, alıntı yaparken bi yere gitmemiz gerekti o yüzden yaptığım alıntıyı yolladım gerisi kaldı, lütfen birbirimizin kalbini kırmayalım, aslında her iki taraf da kendince haklı, ama celenin de dediği gibi burada amaç aramızdan bazılarımızı dışlamak değil, buraya gelen misafirler olduğu iiçin rahat resim koyamıyoduk, facebooktaki gurubumuz kapalı bi grup olduğ uiçin koyduğumuz resim video vs sadece arkadaşlar görebileceği için kurulmuş bir grup zaten, hoş ben ne buraya ne oraya fazla katılamıyorum bu ara, oyunumu bile oynayamıyoum adam gibi, pc akşama kadar açık ama şöyle adam gibi oturamıyorum, yapmak istediklerimi yapamıyorum, bir çoğumu z da öyle zaten, kışın yaptığımız o koyu muhabbetleri yapamıyoruz ister istemez, aylarca birbirimizle sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaştık biz, hatta tabiri caizse bir çoğumuz birbirimizin ciğerini biliyoruz artık, kocalarımızdan analarımızdan babalarımızdan bile daaha çok paylaşımlarımız oldu, burada kötü diye nitelendirebileceğimiz hiçkimse yok, ha ufak tefek tartışmalarımız oldu, olacak da zaten, ama bunu bir gurur meselesi yapıp da uzun süredir devam eden arkadaşlıkların bozulması çok üzücü bence, lütfen bu olayı tatlıya bğlayalım arkadaşlar, bızdıkın bu konularda bilgisi olduğu için bizi uyarmak istedi bana göre, bu olayda bir kasıt olduğunu düşünmüyorum, ama herkesin de kendi tercihidir, ister orada yazar ister burada yazar, amaç buradaki grubun tamamını oraya taşımaktı, çoğunluk da geldi zaten oraya, bence birlik olalım, birbirimize sıkı sıkı tutunalım, bakın şurada birbirimizden başka kimimiz var, en yakınımızda bulunan kocalarımız bile bizi anlamıyor yeri geliyor da, bu olayı kapatalım lütfen, kimse kimseye kırılmasın kimse kimseyi kırmasın, biz arkadaşız, hatta arkadaşdan öte artık kardeşiz, bazen orda bazen burda yazışırız, ama her zaman görünmez bağlarımızla birbirimize bağlıyız ve öyle de olmalıyız zaten, bu konuda daha da başka bişey söylemek aklıma gelmiyo, sanırım mesaj alınmıştır
selamun aleykümm ekim anacıkları.kuzucukların doğum günleri kutlu olsun.bim şu sallanan atlardan veriyorduyaa burdaki bimde bitane kalmış onu aldık.feyza bir sevdi anlatamam.dığıdık dığıdık diyoo:)fotosunu çektim bir ara face ye koyarım