- 4 Eylül 2008
- 2.253
- 140
yok canım regl oldum o bakımdan yaniCanım nasıl bozuldu? İstemeyerek bişi yediysen bozulmaz bile bile yersen bozulur diye biliyorum ben! unutursan bozulmaz hemen azını çalkala tükür derler!
Allah kabul etsin canım!
Ben çıkıyorum şimdi! Celencim bu süt olayını hemen deniycem eve gidince uyuca zaman vereyim bakalım az biraz içsin bakalım içecekmi keçi oda var? Herşeyi dilinle tadıyo önce... Akıllı bıdık!
hadi yarın görüşürüz arkadaşlar hayırlı geceler şimdiden!
Öpüyorum sizleri... :1hug:
a.s.
Bence bisey olmaz zeynepcim ver yanilmiyosam onlarda 1 yas ustu bebekler icindi ee girayida masaalah gelisimi 1 yasinda gibi agir gelmez .ama sen daha iyi bilirsin tabi
ay bende üzüldüm heee :a015: neyse kuzum hayırlı değilmiş demeki.senin için hayırlı olsaydı kabul ederdin zaten kendiliğinden :teselli:kızlar yaa,şimdi beni çok çok iyi özel havayollarının birinden aradılar.kabin memurluğu için çağırdılar...ama ben reddetmek zorunda kaldım..ağlamamak için kendimi zor tutuyorum:çok üzgünümysaki uçmayı çok özledim..oğluşum ya,sen dünyalara değersin.senin için nelerden vazgeçiyo annen bi bilsenmafoldumben
çok teşekkür ederim canım:çok üzgünüm:
bende verdim o ilk sütten ama cemre sevmedi.sanırım aromasından:sm_confused: bende kendi içtiğim sütü yarı yarıa sulandırıyorum :smiley-cool:Kız celen sula karıştırınca ishal yapar diolar yapıyomu kız? Ama yapsa sen vermezsin dimi? Kafam karıştı he! Phatosh bebekler için olan sütten veriomuş onlardanmı alsak? En iyisi aslında ama mesela ben bugün içirsem evde normal bizim içtimiz sütten var su ilemi karıştırayım ben bunu şimdi? yarı su yarı sütmü mamaya yaptımız gibi yani? Ay sanki ilk çocuğum ya her seferinde bi tecrübesizlik yaşıyorum ne tuhafım bende! Offf :çok üzgünüm:
bişe yemeseydin sen geneyaaa kızlar çok kötü bişey oldu ezana tam tamına 1 dakika kala orucum bozuldu çok kötü yaaaa
yavru zaten sizin gelişiminiz 1 yasın üstünde maşallahya size birşey soracaktım aklıma geldi şimdi
bize Aptamil junior gelmişti hediye onu Giraya verebilirmiyim?sabahları bisküvisine katsam bişey olurmu sizce?
sağol canım sabah deneyelim bari kuzum sevecekmi bakalımopuyorumnanaktan
günaydın ben okula didiyom
gülçeyle gittiğimizi biliyomuydunuz kuzum çok sevdi okulu
he ii yapmısın kız kaydirigubbakcemile5 iice kuduruk olur orda kaydirigubbakcemile3 ama şimdiden bi bakıcı bulup alıstırsaydın ii olurdu bence?şimdi sana ve oraya iice alıstı..cok zorlanıcak..okullar acılınca napıcaksın?günaydın ben okula didiyom
günaydın canım
hadi yaaa Gülçeyle okul:uhm:zor olmuyomu zambakcım.hani senin kız maşallah pek bi hareketli ya:sm_confused:
yok canım regl oldum o bakımdan yani
Iyi geceler hanimlar sabahtan beri pcde sorun vardi girmedim fotoscum ya okurken tuhaf oldum gozumde canlandirdimda off cok gecmis olsun simdi nasil /elifin yeni disleride hayirli olsun gulcenin yani ayi hayirli olsun
evet canım uçuyodum.ama eşim sürekli bırakmamı istiyodu..1 kez dinledim..çok pişman oldum ve geri döndüm..sonra hamilelikte tekrar bıraktım çünkü rapor alsaydım 4 aylıkken yine başlamam gerekiyodu..yatılarımız oluyo,öyle 1 hafta falan nasıl bırakırım yavrumusenağlama..şimdi acayip özlüyorum..çok seviyodum işimi..eski şirketime gidip görüşeyim diyorum yatı vermesinler,gideyim geleyim..ama mesela sabah 7 uçuşu için gece 3 yada 4 te evden alınıyosun..ee 1-2 sa.önceden uyanıp hazırlanman gerek.:uhm:yağızı o saatte kime bırakcam.eşiminde işi ağır..bi türlü işin içinden çıkamadım..sonunda işimden vazgeçmek zorunda kaldımPhatosh sen hostesmisin canım? Ya benim hayalimdi hostes olmak ama nedense muhasebeyi okudum almanyada! Salak kafam istediğin mesleği yap işte dimi? :çok üzgünüm: Bayılırım onların giyinişine duruşuna ay imrendim bak yine!
Biraz dahamı beklemek istiosun iş hayatına tekrar atılmak için? Yada ne kadar beklemek istiosun? Bakacak kimse varmı ? Anneanne yada babaanne gibi?
Onlar için herşeyden vazgeçilir ama mecburiyet oldumu iş değişiyor! Ben kuzumun kırkı çıktı ertesi gün işe başladım! mafoldumben nasıl özlüo beni eve geldiğimde paçama sarılıo çekiştiriyo kucama aldığımda kafasını omzuma koyuşu yokmu bitiyorum ya mafoldumben
gönlüm var canım yaaaamafoldumbencanım yaaa çok haklısın evlat bambaşka iş aradığın zaman bulunmazdı şimdide senin gönlün yok ama iş gelip seni buluyor:sm_confused:bende bırakamıyorum bak evden çalışmaya çalışıyorum 1 dk bile ayrı kalsam özlüyorum kuzumusenağlama
çok sağol canım benimmŞenizşimdi iyi maşallah..Iyi geceler hanimlar sabahtan beri pcde sorun vardi girmedim fotoscum ya okurken tuhaf oldum gozumde canlandirdimda off cok gecmis olsun simdi nasil /elifin yeni disleride hayirli olsun gulcenin yani ayi hayirli olsun
bence bişey olmaz.sen bilirsin tabi.kocaman oldular artıka.sya size birşey soracaktım aklıma geldi şimdi
bize Aptamil junior gelmişti hediye onu Giraya verebilirmiyim?sabahları bisküvisine katsam bişey olurmu sizce?
sağol canım...celen valla kötü oluyorum ikide bi tepemizden uçak geçiyo,gözlerim doluyo.:gitme:.ben biran önce bi iş bulsam iyi olcak.bu psikolojiden kurtulmam lazımay bende üzüldüm heee :a015: neyse kuzum hayırlı değilmiş demeki.senin için hayırlı olsaydı kabul ederdin zaten kendiliğinden :teselli:
günaydın ben okula didiyom
Bende ilk pinarin sutuyle basladim kasik mamalarini sutle yapiyorum bide icecekmi diye direk biberonla verdim ama icmedi hatta bi kere ari mamayi pinarin muzlu sutuyle yaptim o kadar guzel bi tad olduki hacerde severek yemisti bi kac kez kasik mamasini bizim ictigimiz sutle sulandirarark yaptim basladik iste yavastan
günaydııınnn kaydirigubbakcemile2 napıonuz bakem şakkıdı anacım buraya kış geldi hee :umursamaz: ah gurban olduum izmir şimdi sıcacıktır mafoldumben
cuma günü ööleden sonra beyin cerrahisine randevu aldık..belim cok ama cok kötü ağrıo..bacamı kasıo artık :bbo: ya röntgen falan cekilse anne sütünü etkilermi acaba yaa CADIARZU
he ii yapmısın kız kaydirigubbakcemile5 iice kuduruk olur orda kaydirigubbakcemile3 ama şimdiden bi bakıcı bulup alıstırsaydın ii olurdu bence?şimdi sana ve oraya iice alıstı..cok zorlanıcak..okullar acılınca napıcaksın?
gecen sormustum ama yazdıysan okuyamadım zambakcım branşın neydi CADIARZU
var mı leyn yeni mısır kaydirigubbakcemile3
Bende mamalara kullanıyorum ama daha direk biberonla vermedim dün gece vercektim sözde ama cesaret edemedim. Babaannemiz çocuk ishal olur diye diye korkuttu beni.. Ay dedim sonra hem çocuka üzülürüm hemde çenesinden kurtulamam kayınvaldemin!klava: Hep sen bilirsin diyo ama ben bilirim o lafın sonra nereye gideceğini! Biraz daha beklesekmi? :uhm: