2008 Ekim Anneleri

yok canım regl oldum o bakımdan yani

Iyi geceler hanimlar sabahtan beri pcde sorun vardi girmedim fotoscum ya okurken tuhaf oldum gozumde canlandirdimda off cok gecmis olsun simdi nasil /elifin yeni disleride hayirli olsun gulcenin yani ayi hayirli olsun

Bende ilk pinarin sutuyle basladim kasik mamalarini sutle yapiyorum bide icecekmi diye direk biberonla verdim ama icmedi hatta bi kere ari mamayi pinarin muzlu sutuyle yaptim o kadar guzel bi tad olduki hacerde severek yemisti bi kac kez kasik mamasini bizim ictigimiz sutle sulandirarark yaptim basladik iste yavastan

ya size birşey soracaktım aklıma geldi şimdi
bize Aptamil junior gelmişti hediye onu Giraya verebilirmiyim?sabahları bisküvisine katsam bişey olurmu sizce?

Evet zeynepcim tutuyorum zor olmuyo aclik zerre kadar aklima gelmiyo ama susuzluk zor oluyo

Bence bisey olmaz zeynepcim ver yanilmiyosam onlarda 1 yas ustu bebekler icindi ee girayida masaalah gelisimi 1 yasinda gibi agir gelmez .ama sen daha iyi bilirsin tabi

ay bende üzüldüm heee :a015: neyse kuzum hayırlı değilmiş demeki.senin için hayırlı olsaydı kabul ederdin zaten kendiliğinden :teselli:
bende verdim o ilk sütten ama cemre sevmedi.sanırım aromasından:sm_confused: bende kendi içtiğim sütü yarı yarıa sulandırıyorum :smiley-cool:
yaaa kızlar çok kötü bişey oldu ezana tam tamına 1 dakika kala orucum bozuldu çok kötü yaaaa
bişe yemeseydin sen gene
bize Aptamil junior gelmişti hediye onu Giraya verebilirmiyim?sabahları bisküvisine katsam bişey olurmu sizce?
yavru zaten sizin gelişiminiz 1 yasın üstünde maşallah bence korkulacak bişrsey yok yerimseniben
sağol canım sabah deneyelim bari kuzum sevecekmi bakalımopuyorumnanaktan

he dene bakalım nasıl olucak cokacimcoook

günaydııınnn kaydirigubbakcemile2 napıonuz bakem şakkıdı anacım buraya kış geldi hee :umursamaz: ah gurban olduum izmir şimdi sıcacıktır mafoldumben

cuma günü ööleden sonra beyin cerrahisine randevu aldık..belim cok ama cok kötü ağrıo..bacamı kasıo artık :bbo: ya röntgen falan cekilse anne sütünü etkilermi acaba yaa CADIARZU

günaydın ben okula didiyom
gülçeyle gittiğimizi biliyomuydunuz kuzum çok sevdi okulu
he ii yapmısın kız kaydirigubbakcemile5 iice kuduruk olur orda kaydirigubbakcemile3 ama şimdiden bi bakıcı bulup alıstırsaydın ii olurdu bence?şimdi sana ve oraya iice alıstı..cok zorlanıcak..okullar acılınca napıcaksın?
gecen sormustum ama yazdıysan okuyamadım zambakcım branşın neydi CADIARZU
günaydın canım
hadi yaaa Gülçeyle okul:uhm:zor olmuyomu zambakcım.hani senin kız maşallah pek bi hareketli ya:sm_confused:

var mı leyn yeni mısır kaydirigubbakcemile3

Iyi geceler hanimlar sabahtan beri pcde sorun vardi girmedim fotoscum ya okurken tuhaf oldum gozumde canlandirdimda off cok gecmis olsun simdi nasil /elifin yeni disleride hayirli olsun gulcenin yani ayi hayirli olsun

Leylacım teşekkür ederim canım! :1hug:

herkese günaydınlarr
gökyüzü simsiyah..dünden beri sürekli yağıyoya ben yaza doyamamıştımki ama dahaaa:gitme:bide her sonbahar depresyona girerimakannehir

sonunda salonun şeklini tamamen değiştirdik.tv yi koltukların arasına bi köşeye sokuşturdukkaydirigubbakcemile3yağız bey ulaşamıyo artıksositosositoohh olsun az düşmedi onu ellicem diyee

evet canım uçuyodum.ama eşim sürekli bırakmamı istiyodu..1 kez dinledim..çok pişman oldum ve geri döndüm..sonra hamilelikte tekrar bıraktım çünkü rapor alsaydım 4 aylıkken yine başlamam gerekiyodu..yatılarımız oluyo,öyle 1 hafta falan nasıl bırakırım yavrumusenağlama..şimdi acayip özlüyorum..çok seviyodum işimi..eski şirketime gidip görüşeyim diyorum yatı vermesinler,gideyim geleyim..ama mesela sabah 7 uçuşu için gece 3 yada 4 te evden alınıyosun..ee 1-2 sa.önceden uyanıp hazırlanman gerek.:uhm:yağızı o saatte kime bırakcam.eşiminde işi ağır..bi türlü işin içinden çıkamadım..sonunda işimden vazgeçmek zorunda kaldım..iş hayatına döncem yakında ama sabah git akşam gel,masa başı bi iş olcak.:çok üzgünüm:hiç yapmadım böyle bişey bakalım nasıl olcak..bakmak için annem var canım 2 sokak aşağıda oturuyo.

gönlüm var canım yaaaamafoldumben

ya anne olunca keşke anaokulu öğrt.olsaymışım diye az pişman olmadım hee..al git bebişini işekaydirigubbakcemile3
çok sağol canım benimmŞenizşimdi iyi maşallah..
bence bişey olmaz.sen bilirsin tabi.kocaman oldular artıka.s
ay bende üzüldüm heee :a015: neyse kuzum hayırlı değilmiş demeki.senin için hayırlı olsaydı kabul ederdin zaten kendiliğinden :teselli:
sağol canım...celen valla kötü oluyorum ikide bi tepemizden uçak geçiyo,gözlerim doluyo.:gitme:.ben biran önce bi iş bulsam iyi olcak.bu psikolojiden kurtulmam lazım
günaydın ben okula didiyom
gülçeyle gittiğimizi biliyomuydunuz kuzum çok sevdi okulu

canım ya,ne güzel işte.gülçeye de bi değişiklik oluyodur:1rolleyes:

Bende mamalara kullanıyorum ama daha direk biberonla vermedim dün gece vercektim sözde ama cesaret edemedim. Babaannemiz çocuk ishal olur diye diye korkuttu beni.. Ay dedim sonra hem çocuka üzülürüm hemde çenesinden kurtulamam kayınvaldemin! klava: Hep sen bilirsin diyo ama ben bilirim o lafın sonra nereye gideceğini! Biraz daha beklesekmi? :uhm:

geçmiş olsun canım benim.röntgen etkilemiyo mrk etme ben giray 4 aylıktı çektirmiştim ciğerlerim için.şu anda yeni mısırımız yok ama her an sürpriz yapabiliriz bizim malum çünkü biliyosun aniden geliverirdelikafadulden
akşama iftara misafirim var uyuz görümcem ve sözlüsü sadece çorba yaptım dahada bişey yok ortada arada girer bakarım artık hadi görüşürüzzzzzzzz:1hug:

canım ben arada bi çaybardağına azcık koyup verdim çünkü biberon almamaya başladı.geçenlerde gece çok ağlıyodu.emiyo ağlıyo..herhalde doymadı dedim.100 ml ılıtıp koydum biberona.uykusersemi bi güzel içti.kaydirigubbakcemile3ishal falan olmadı ama bebekten bebeğe değişir belki sen bilirsin canım şimdilik mamalara koyarak alıştır istersen

bugun halay günümüzmüüüşşşş :kedi: bası cekiyorum :teytey: hayde halayaaa :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…