2008 Ekim Anneleri

günaydın ekim anneleri.ay bu çocuk büyüsün.pazar falan demiycem.erkenden kaldıracam.horoz gibi bu çocuk .sabh 7 dedimi ayakta.beni çok iyi tanımıyorsunuz.eklermisiniz bilmem ama facebook adresim ayfer özkan kartal

sanada istek gönderdim adını aratınca senin paşa direk cıktı zaten

isteklerinizi aldım arkadaşlar.teşekkürler.altuğ bey benim uykuyu dağıttı.kendisi iki saattir uyuyo şimdi.uyu uyuyabilirsen.leylacığım bende dün kayınvalidemi davet etmiştim iftara.sen çocukla ilgilen ben yemekleri getirecem zaten bi hafta sonu berabersiniz dedi .ohhh bazen işe yarıyo çocuklu olmak.böyle kaynana herkesin başına.ilk defa iftar yemeğim yorulmadan geçti
.

ohh iyi olmuşş afiyet olsun okadar da olsun artık dimi biz coculu kadınlarz hangisine yetişelim annemde işte erken gelecekki cocuga bakıyım sen rahat yap yemegi diye valla bu sene başka kimseyi davet edemicez kusura bakmasınlar

naber kızlar?iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.kuzum iyileşti.çok şükür.ishali de geçti.ama iştahsızlık aynı.zorla yiyo yapacak bişi yok.celen yıl dönümünüz kutlu olsun.keremimin de geçmiş doğum günü kutlu olsun.tam 1 ay 3 gün sonra da benim kuzumun doğum günü var.fatoşş slayt görüntüsü çok iyi fikir.ben kuzuma şimdiden ne alsam diye deli divane geziyorum.halası künye yaptırıyo.babası kelepçeli bileklik alacak.ben ne alsam ne yapsam diye düşünüyorum.özlemmmmmm keroşun pastasını çekip ekleseydin ya len bakardık.ben kuzumun pastasının üzerine kel fotosunu koyduracam muhahaha:roflol:Allah sağlık versin inşallah bir daha hastalık yüzü görmez yavrularım

saol eylülcümopuyorumnanaktan
geçmiş olsun kuzuma hastaymışınız çok şükür geçmiş
hediyelerini de güle güle taksın zilli altına boğcanız kızı be akannehirsende oyuncak al barikaydirigubbakcemile3

iboş bende diodum ibolya nie yoksa facede kusur kalmazdı diodum ekledim seni anam hurişim benimvereliniortak

leyla yatıcam demişsin geçmiş olsun hastamısın kolay gelsin ii iftarlar geçmişe bakmadım ilk sayfaya bakıp yazdım öpüldünüz

smile box tan davetiye hazırlamıştım kızlar ben 400 fotoya kadar alabilen şekiller var güzel oluo son gün dvdye yazdıram dedim ücretsiz üyeliğim bitmiş yazdıramadım ordan yapın güzel şeyler var mail adresinize örneğini yollarım isterseniz

ama ben sizi çok özlüyom hiç vakit bulamıyom okumaya bile vaktim yok ama yarından itibaren burdayım :lepi:
gidiomu len misafirlerin :mymeka: gülcenin maceralarını okumak zevkliydi be :a015: gelde gene yaz bolbol cadının yaptıklarını kaydirigubbakcemile3
celeeen cemrenin sonuçları ne oldu hep aklımda o vardı
tit ve kültürü temiz cıktı zambakcım :Saruboceq: bu ayın 15 inde sintigrafisi var..oda bitti mi şükür diicez inşallah :Saruboceq:
aman ishali falan gecsinde iştahı zamanla düzelir..kolaymı minicik bednei hastalıktan kurtuldu :Saruboceq:

bene gönder bakem neymiş o CADIARZU

Selam kizlar hic killatmamissiniz pazar gunu diye tatil e mi girdi dukan ozlemcim hasta degilim cok yorgunumda ondan dedim ama yatamadim tabi kizlar hacer kanepeye cikmayi ogrendi ayaginin tekini bi atiyo kanapeye sonra biseylere tutunup yerdeki ayagiyla kendini iittiriyo ve kanapede cok mutlu oluyo ama baya cabaliyo bu kiz cok azimli varya hic biseyde pes etmiyo cabaliyo da cabaliyo ben bunu yapamam vazgeciyim demiyo ins hayati boyunca istedigi tum iyi seyleri azimle calisir ve elde eder

[
tit ve kültürü temiz cıktı zambakcım :Saruboceq: bu ayın 15 inde sintigrafisi var..oda bitti mi şükür diicez inşallah :Saruboceq:

allahın izniyle inşallah sintigrafi sonuçlarının iyi çıktığı haberlerinide alıcaz senden canım

:maşallah hacere.

şimdiden hayırlı olsun kuzunun doğum günü hediyeleri.geçmiş olsun.allah bi daha hastalık göstermesin kızımıza

yolladım ya kız:mymeka: keremin doğum günü davetiyesi
8-10 resimlik bişiydi onun çoğu da oluo

maşallah hacere ya tuttuğunu koparan bi kız olacak inşallah
kerem de çıkmaya çalışıo hatta çıktı koltuğa ama çıkamazsa delirio sinirlenio

kaydirigubbakcemile3 gülce bir hacer 2 hey allam yaaa ama dediğin gibi inşallah hep bööle azimli olur ve sonunda basarır :Saruboceq:
[
allahın izniyle inşallah sintigrafi sonuçlarının iyi çıktığı haberlerinide alıcaz senden canım
saol yavrus opuyorumnanaktan inşallah
yolladım ya kız:mymeka: keremin doğum günü davetiyesi
8-10 resimlik bişiydi onun çoğu da oluo

akannehir nerde len :sm_confused:

günaydınn kızlarr ugun biraz uyuduk hacer hanım musade etti de 9 bucukta kalktık cok zoroluyo uykusuzluk yaa

herkese günaydın
bugün hava berbat burda kapalı ve sıkıntılı kuzumda uyurken bakınıyım dedim.haftasonu denize girdi babasıyla su kuşum çıkmak istemiyo hiç öyle tatlıki babasına bir sarılıyo düşecek sanıyo kendini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…