günaydın ekim anneleri.ay bu çocuk büyüsün.pazar falan demiycem.erkenden kaldıracam.horoz gibi bu çocuk .sabh 7 dedimi ayakta.beni çok iyi tanımıyorsunuz.eklermisiniz bilmem ama facebook adresim ayfer özkan kartal
isteklerinizi aldım arkadaşlar.teşekkürler.altuğ bey benim uykuyu dağıttı.kendisi iki saattir uyuyo şimdi.uyu uyuyabilirsen.leylacığım bende dün kayınvalidemi davet etmiştim iftara.sen çocukla ilgilen ben yemekleri getirecem zaten bi hafta sonu berabersiniz dedi .ohhh bazen işe yarıyo çocuklu olmak.böyle kaynana herkesin başına.ilk defa iftar yemeğim yorulmadan geçti
.
bugun annemleri iftara davet ettik erken gelin demişim birazdan gelirlr hacere baksnlar ben yatacam
kız özlemmm ardanın resimlerine balktım feysbukta maşallah geçmiş doğum gününüz kutlu olsunnn darısı başımızaaaaa
gidiomu len misafirlerin :mymeka: gülcenin maceralarını okumak zevkliydi be :a015: gelde gene yaz bolbol cadının yaptıklarını kaydirigubbakcemile3ama ben sizi çok özlüyom hiç vakit bulamıyom okumaya bile vaktim yok ama yarından itibaren burdayım :lepi:
tit ve kültürü temiz cıktı zambakcım :Saruboceq: bu ayın 15 inde sintigrafisi var..oda bitti mi şükür diicez inşallah :Saruboceq:celeeen cemrenin sonuçları ne oldu hep aklımda o vardı
aman ishali falan gecsinde iştahı zamanla düzelir..kolaymı minicik bednei hastalıktan kurtuldu :Saruboceq:naber kızlar?iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.kuzum iyileşti.çok şükür.ishali de geçti.ama iştahsızlık aynı.zorla yiyo yapacak bişi yok.celen yıl dönümünüz kutlu olsun.keremimin de geçmiş doğum günü kutlu olsun.tam 1 ay 3 gün sonra da benim kuzumun doğum günü var.fatoşş slayt görüntüsü çok iyi fikir.ben kuzuma şimdiden ne alsam diye deli divane geziyorum.halası künye yaptırıyo.babası kelepçeli bileklik alacak.ben ne alsam ne yapsam diye düşünüyorum.özlemmmmmm keroşun pastasını çekip ekleseydin ya len bakardık.ben kuzumun pastasının üzerine kel fotosunu koyduracam muhahaha:roflol:Allah sağlık versin inşallah bir daha hastalık yüzü görmez yavrularım
smile box tan davetiye hazırlamıştım kızlar ben 400 fotoya kadar alabilen şekiller var güzel oluo son gün dvdye yazdıram dedim ücretsiz üyeliğim bitmiş yazdıramadım ordan yapın güzel şeyler var mail adresinize örneğini yollarım isterseniz
Selam kizlar hic killatmamissiniz pazar gunu diye tatil e mi girdi dukan ozlemcim hasta degilim cok yorgunumda ondan dedim ama yatamadim tabi kizlar hacer kanepeye cikmayi ogrendi ayaginin tekini bi atiyo kanapeye sonra biseylere tutunup yerdeki ayagiyla kendini iittiriyo ve kanapede cok mutlu oluyo ama baya cabaliyo bu kiz cok azimli varya hic biseyde pes etmiyo cabaliyo da cabaliyo ben bunu yapamam vazgeciyim demiyo ins hayati boyunca istedigi tum iyi seyleri azimle calisir ve elde eder
naber kızlar?iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.kuzum iyileşti.çok şükür.ishali de geçti.ama iştahsızlık aynı.zorla yiyo yapacak bişi yok.celen yıl dönümünüz kutlu olsun.keremimin de geçmiş doğum günü kutlu olsun.tam 1 ay 3 gün sonra da benim kuzumun doğum günü var.fatoşş slayt görüntüsü çok iyi fikir.ben kuzuma şimdiden ne alsam diye deli divane geziyorum.halası künye yaptırıyo.babası kelepçeli bileklik alacak.ben ne alsam ne yapsam diye düşünüyorum.özlemmmmmm keroşun pastasını çekip ekleseydin ya len bakardık.ben kuzumun pastasının üzerine kel fotosunu koyduracam muhahaha:roflol:Allah sağlık versin inşallah bir daha hastalık yüzü görmez yavrularım
gidiomu len misafirlerin :mymeka: gülcenin maceralarını okumak zevkliydi be :a015: gelde gene yaz bolbol cadının yaptıklarını kaydirigubbakcemile3
tit ve kültürü temiz cıktı zambakcım :Saruboceq: bu ayın 15 inde sintigrafisi var..oda bitti mi şükür diicez inşallah :Saruboceq:
aman ishali falan gecsinde iştahı zamanla düzelir..kolaymı minicik bednei hastalıktan kurtuldu :Saruboceq:
bene gönder bakem neymiş o CADIARZU
Selam kizlar hic killatmamissiniz pazar gunu diye tatil e mi girdi dukan ozlemcim hasta degilim cok yorgunumda ondan dedim ama yatamadim tabi kizlar hacer kanepeye cikmayi ogrendi ayaginin tekini bi atiyo kanapeye sonra biseylere tutunup yerdeki ayagiyla kendini iittiriyo ve kanapede cok mutlu oluyo ama baya cabaliyo bu kiz cok azimli varya hic biseyde pes etmiyo cabaliyo da cabaliyo ben bunu yapamam vazgeciyim demiyo ins hayati boyunca istedigi tum iyi seyleri azimle calisir ve elde eder
kaydirigubbakcemile3 gülce bir hacer 2 hey allam yaaa ama dediğin gibi inşallah hep bööle azimli olur ve sonunda basarır :Saruboceq:Selam kizlar hic killatmamissiniz pazar gunu diye tatil e mi girdi dukan ozlemcim hasta degilim cok yorgunumda ondan dedim ama yatamadim tabi kizlar hacer kanepeye cikmayi ogrendi ayaginin tekini bi atiyo kanapeye sonra biseylere tutunup yerdeki ayagiyla kendini iittiriyo ve kanapede cok mutlu oluyo ama baya cabaliyo bu kiz cok azimli varya hic biseyde pes etmiyo cabaliyo da cabaliyo ben bunu yapamam vazgeciyim demiyo ins hayati boyunca istedigi tum iyi seyleri azimle calisir ve elde eder
saol yavrus opuyorumnanaktan inşallah[
allahın izniyle inşallah sintigrafi sonuçlarının iyi çıktığı haberlerinide alıcaz senden canım
yolladım ya kız:mymeka: keremin doğum günü davetiyesi
8-10 resimlik bişiydi onun çoğu da oluo