2008 Ekim Anneleri

Celen dikilitaş da oturuyordum ( beşiktaş ) yine aynı semtte kirası daha düşük ama asansörlü ve daha temiz bir eve geciyorum su an oturdugum eve kızım dogmadan 2 hafta önce acele ile tasınmıstım feci kazık yemistim hem cok genisti (155 m2 ) bu sebebten çok dogalgaz ve elektrik ft ödedim ama yine de ısınamadım hem de 4 .kattı asansör yoktu inmek cıkmak bebekle cok yoruyordu ..Yeni yerin tek kötü tarafı işe gidip gelirken otobüs duragına biraz fazla yürüycem ,olsun spor olur o da artık diye kendimi avutuyorum :)

Bu arada herkes facebook da mı bulusuyor ben de ordayım ama beni bulmak cok zor benim isim soyismimden bi sürü var(cigdem demir ) ben sizi buluyim .bu isimde biri sizi eklerse benimmmm ben kabul edin :)

Tesellimi dualardan buluyorum zaten herşeyi Allaha havale ettim. Bundan sonra karışmıcam benim artık aklımda sadece çocuklarım olcak naparlarsa yapsınlar umrumda deil. Okula başlıcak çocuğum iki hafta sonra kafamı şişiremem bunlarla umrum deil artık... Onların umrunda deil olan dedin gibi bana oluyo... Nasıl olsa barışcaklar...:eek:klava:

boşver sen çocuklarına bak dediğin gibi.onlar mutlu mu gerisi boş...barışırlar ve sen arada kalırsın...

gerçekten çok güzelmiş..çok iyi geldi şu an banasenağlama
teşekkürler

Günaydın arkadaşlar...

Phatoshcum geçmiş olsun canım! Dişlerden yapıyordur büyük bi ihtimal... Allah yardımcımız olsun bizim daha iki dişimiz var öbürleri çıkmadı daha bakalım biz ne yapcaz! Allah yavrularımıza kolayca çıkarmalarını nasip etsin acılarını dindirsin inşaallah!

Bugün nasıl oldunuz peki? Huysuzluğu devam ediyormu?

RABBiM
Sevginin ışığı çocuğumun üzerinde parlasın.
Bütün hastalıklardan ve zararlardan koru onu..
Küçük ruhunda gülücükler yeşert ve rahmetinle onu rahatlat ki huzurlu uyusun..
O,benimle konuşmak için çok küçük,isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor.
Ama senin için,onun küçük sesleri birer duadır biliyorum.
Ağlamasıyla senden yardım istiyor ve merhametin için ağlıyor.
Küçük bir çocuk olmasına rağmen senin yollarını öğrenmesini sağla.
Büyüdüğünde senin sevgin yolunda,senin sözünün rehberliğinde yürüsün.
Ona hayırlı bir ömür nasip et.
Ve yaşlılık çağına geldiğinde sonsuz sevgi ve merhametinin bilincinde,emin bir sevinçle ölsün.
Senden onun zengin veya ünlü olmasını istemiyorum.
Ama seni severek,gerçek tevazu ile insanlara hizmet ederek,dua ile yaşamasını senden istiyorum
Onu sev Rabbim..Ona gülümse...

Arkadaşlar bu dua çok hoşuma gitti... Sizlerle paylaşmak istedim buradan başka bi topicten alıntı yaptım...

çok güzel bir dua hemen yazıp aponun odasına asıcam ve her akşam okuycam inşallah....

ayy deli olcam ya kızlar saatlerdir ağlıyo.mafoldumbenne yaptıysam mutlu edemedim.akşam üstü gezmeye çıkardım.ağlaya ağlaya geldik:çok üzgünüm:emzirdim..uyutmaya çalışıyom.10 dk bi ağlıyo..kaldırdım.oyunlar oynadım..yok yok yok sürekli ağlıyo ve yakamı bırakmıyo sımsıkı tutmuş.mamasını zor hazırladım.çığlıklar attı resmen odada bıraktım diye.mafoldumbenağlamaktan yemedi zaten..fitil yapayım dedim.ıkınıp ıkınıp geri atıyo ya deli oldum bi fitili koyana kadarakannehirtekrar emzirip uyuttum ama 10 dk bi uyanıp ağlıyo..off ya eşimde nöbette yine..elimde ayağımda derman kalmadı yaaa..dişlermi zorluyo acaba.yavrum ne çekti şu dişlerden yaa..11 aylık olduk hala ne gece uykusu düzeldi,ne gündüz...isyan etmiyorum Allah'a şükür sağlıklı bi evladım var.ama bazen sabrım taşıyo işte..mafoldumben
neyse kaçtım ben..fazla kafa ütülemiyim gece gece:a015:

canım Allah yardım etsin.bir yeri ağrımıştır bence..bazen yapışıolar işte analara.bırakmak istemiyorlar...benden sana tavsiye çay tabağına azıcık zeytin yağı damlat fitili bula bi güzel..sonra at ve poposunu sık.hem acı hissetmiolar hemde kayıp gidiyor.dene bence.banada annem demişti...gerçi onlar eski usul tükürüpte atıolar ama ben zeytinyağını tercih ediorum hem kaymasını sağlıor diye...

boşver sen çocuklarına bak dediğin gibi.onlar mutlu mu gerisi boş...barışırlar ve sen arada kalırsın...

Evet mervecim aynen öle... Dün eve gittik inanmazsın ben kendimi o kadar üzdüm huzursuz oldum napabilirim diye düşün düşün deli oldum nasıl yumuşatırım ben bunu diye üstüne bide biz bozuştuk zaten oda cabası! Bunlar ana oğul oturdular tv izlediler. Hiç bişi yokmuş gibi konuştular havadan sudan... Şaşırdım rahatladım ama... Sadece üzüldüğümle kaldım. Benimki dün beni gezmeye çıkardı akşam ama görsen suratından düşen yine bin parça... Bu sabah uyandırdım surat yine beş karış şuan bişi sölesem umursamıyo gibi yapıyo kafayı yicem ya... Evlilik yıl dönümümüz bugün hala daha tık yok heriften bende suscam bakalım... Takmıcam kafama artık... Bi arkadaşım biraz önce bana bi laf söyledi çok doğru bi söz... Ne kafana takıyosun bu kadar sen dedi seni hak edenle konuş bırak kendi kendini yesin o uğraşsın seni yumuşatmaya... Doğru ama ne geldiyse başıma zaten hep iyi niyetimden geldi... Herşeyi zaman göstercek

kızlar bugün apo ne yapsa beğenirsiniz.tutunarak yürüteçine çık.ona zaten kayıyo bi görseniz düşüyo düşüyo tutunup kalkıo..durun bak resmin koyayım ...ne güldüm ya.bide marifetmiş gibi oda gülmez mi:))

Eklentiler

• $S6303156.jpg
    $S6303156.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $S6303157.jpg
    $S6303157.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 34
Evet mervecim aynen öle... Dün eve gittik inanmazsın ben kendimi o kadar üzdüm huzursuz oldum napabilirim diye düşün düşün deli oldum nasıl yumuşatırım ben bunu diye üstüne bide biz bozuştuk zaten oda cabası! Bunlar ana oğul oturdular tv izlediler. Hiç bişi yokmuş gibi konuştular havadan sudan... Şaşırdım rahatladım ama... Sadece üzüldüğümle kaldım. Benimki dün beni gezmeye çıkardı akşam ama görsen suratından düşen yine bin parça... Bu sabah uyandırdım surat yine beş karış şuan bişi sölesem umursamıyo gibi yapıyo kafayı yicem ya... Evlilik yıl dönümümüz bugün hala daha tık yok heriften bende suscam bakalım... Takmıcam kafama artık... Bi arkadaşım biraz önce bana bi laf söyledi çok doğru bi söz... Ne kafana takıyosun bu kadar sen dedi seni hak edenle konuş bırak kendi kendini yesin o uğraşsın seni yumuşatmaya... Doğru ama ne geldiyse başıma zaten hep iyi niyetimden geldi... Herşeyi zaman göstercek

canım belki kocişin büyük bir süpriz hazırlıo sana:)))fırtına öncesi sessizlik:)))

Celen dikilitaş da oturuyordum ( beşiktaş ) yine aynı semtte kirası daha düşük ama asansörlü ve daha temiz bir eve geciyorum su an oturdugum eve kızım dogmadan 2 hafta önce acele ile tasınmıstım feci kazık yemistim hem cok genisti (155 m2 ) bu sebebten çok dogalgaz ve elektrik ft ödedim ama yine de ısınamadım hem de 4 .kattı asansör yoktu inmek cıkmak bebekle cok yoruyordu ..Yeni yerin tek kötü tarafı işe gidip gelirken otobüs duragına biraz fazla yürüycem ,olsun spor olur o da artık diye kendimi avutuyorum :)
aa cok sevindim ...inşallah içinize siner..ya bide ayıp olmazsa orda kiralar ne kdar?allahın kışt dediği sarıgazide bile en moktan yere 500 diyolar akannehir oraları düşünemiyorum şakkıdı
:)))celen valla napcazzz...
pööff bi bilsem mervecim :sinifsinif: gözümün önüne bile getirmek istemiyorum o beyni ööle pembe pembe delikafadulden :1ninca:
çok güzel bir dua hemen yazıp aponun odasına asıcam ve her akşam okuycam inşallah....
ya sizdemi ayırdınız :çok üzgünüm: ben izmir dönüşü cemrnein yatağını yanımıza kurdurtmadım.kendi odasına kurdurttum ki ayırıcam die.ama yine kıyamadım yanı basıma yer yatağı yaptım orda yatıo :a015: nasıl cesaret edicemde ayırıcam bakalım sanki onu dışlamısız gibi gelio bana.biz orda ikimiz yatıcaz o tek basına mafoldumben bide odaların arası baya var :çok üzgünüm: tamda giriş kapısının karsısında ...yaaa mafoldumben

ne hediye alıcan?yada alıcakmısın?bende dısarı cıkıcaktım bi avm ye gidiim dedim herif arabayı götürmüş..yarın alıcam artık.bakam o hatırlıycakmı?hatırlarda alıcakmı bişi :dilcikar: ben ööle almasın bişey yeterki hatırlasın muhabbetini sevmiyorum.hatırlasında alsında :mymeka: ben lcw de veya mavi de kıslık montlar var onu düşünüyorum ama daha deişik bifikri olan varmı evlilik yıldönmü için CADIARZU

mervecim apocan cok tatlı maşşallah..o gözleri hele..büyümüşte küçülmüş sanki velet :))

günaydın mirmirmirmir bizde uykusuz bir gece gecirdik mirmirmirmir 2 saate bir uyandı..tam uykunun en tatlı yerinde kalkmak koyuyo be :nazar:
patoşun dediği gibi 1 yasına giricekler nerdeyse neden hala öğrenemediler bunlar gece uykusunu Çok üzgünüm çoook

he bizimde serviste kaldıydı ya 3 ay önce.300 milyon bayıldık akannehir kablonun girdiği yeri kırmıs biizimkide kaydirigubbakcemile3 bide şarj kabloosunu kemirmiş şimdi tel acılmıo sarjı bittiğinden kaydirigubbakcemile3

aynı isimlen oldun dimi ba yazdık ekim analarına gördünmü kaydirigubbakcemile5

he tavuk balık elleyemiyorum..dielki kelle dil göz ellicem :1ninca: merhum tavuk efendiylen merhume balık nene puhahahaa :roflol:

peracım hayırlı olsun yeni eviniz..inşallah gzl içine sinen bir evin olurda burdan ööle cıkarsın...nerden nereye tasınıon şindik?

evet aynı isim sabah baktımm bi de orayı kıllatak ansını satıım

Celen maalesef biraz kazık1.200 ile 1.900 arası kiralar ama eşiminde benim de hem ailelerimiz bu taraf lara yakın hem işyerlerimize de yakın mecburi istikamet dikilitaş

evet aynı isim sabah baktımm bi de orayı kıllatak ansını satıım
he kıllatak pek bi sönük ora kaydirigubbakcemile3
Celen maalesef biraz kazık1.200 ile 1.900 arası kiralar ama eşiminde benim de hem ailelerimiz bu taraf lara yakın hem işyerlerimize de yakın mecburi istikamet dikilitaş

hmm anladım CADIARZU en azındn merkezi yerdesin..bnm gibi tasrada deilsin mafoldumben mafoldumben mafoldumben

umarım bu videoyu burda paylatğım için bana kızmazlar..ama napiim cok faydalı olduğunu düşündüm...

Video - Bebeğinize yüzme öğretin

yo kendi adima ben kizmadim hatta yagmuru havuza götürdümmü kollarindan tutup suyun yüzünde bir otarafa bir butarafa salliyorum oda ayaklarini cirpiyorhihoyyyt ama simdilik öyle suyun icine birakabilirmiyim sanmiyorum daha erken gibi kizlar bu facebooka beni nasil ekliyeceksiniz ya:uhm: isim vermem lazim heralde siz bana cevap yazin bende ona göre yaziyim:uhm:

Ayyy celen ne güzel bu video ya bayıldım çocuğun hareketlerine nasılda duruyo öle suda? Çok güzel bi paylaşım... teşekkürler a.s.

canım belki kocişin büyük bir süpriz hazırlıo sana:)))fırtına öncesi sessizlik:)))

Öyle yapsa ii olur yoksa çekeceği var parçalarım valla ben onun herbişini hatırlıyorum teskere gününü bile... Dediğin gibimidir kız acaba bak şimdi heyecan yaptım. Sürprizleri çok sever bu. Ama bu sefer biraz değişik ve soğuk duruyo... Unuttuysa eyer kendini hazırlasa iyi olur! kötükedihüso

ne hediye alıcan?yada alıcakmısın?bende dısarı cıkıcaktım bi avm ye gidiim dedim herif arabayı götürmüş..yarın alıcam artık.bakam o hatırlıycakmı?hatırlarda alıcakmı bişi :dilcikar: ben ööle almasın bişey yeterki hatırlasın muhabbetini sevmiyorum.hatırlasında alsında :mymeka: ben lcw de veya mavi de kıslık montlar var onu düşünüyorum ama daha deişik bifikri olan varmı evlilik yıldönmü için CADIARZU

Aldım kız ben hemde 2 hafta önceden aldım hazırladım... Bigün burada bizim oturduğumuz yere yakın bi forum var yani alışveriş merkezi oraya bişiler yemeye bide öle dolaşmaya gittiydik camekandan bi swit beyenmişti baya baktı maaşları alınca alırız dedim benden masus sonra ertesi gün gittim aldım. bide pantolon almıştım. Geçen ayda doğum günüydü ozamanda hediye aldım ben ona ooooohhoooo çok karlı çıkmış valla haa!
ya bende isterim tabiiki hediye! hediyeden güzel bişi varmı? Ama ufak bişide olsa o beni mutlu eder! Bu sefer hatırlasın yeter yoksa kötü olcak! Unuttu bak bu bende buraya yazıyom! kötükedihüso

X