- 21 Ocak 2008
- 521
- 3
- 39
Canım benim çok saol onları okuyabildiğimizi bilmiyordum. Bende o dualarla çok rahatlarım. Okuycam hemen. saol... Benim sorun eşim ve kayınvaldem ya birbirlerini yiyolar... hiç huzur kalmadı evde bi kaç günden beri... Ay bu seferde bırak benden çıkıyo siniri eşimin manyakmıdır nedir... Sabah sabah tartıştık konuşmucam işte banane...
sabah evden çıkarken oğlum balkondan el sallar hep... Her sabah olan şey bu bende döndüm arkama ona el salladım neymiş arkamdan araba geçmiş miş adam ona salladım sancakmiş. hiç düşünmüyomuşumda kayınvaldemle bir olupta bunu sinir ediyomuşumda... ay ne alakası var yaaaa? Bana bak dedim git ananla konuş anlaş sinirini ona dök benden çıkarma başlatma sinirinden sıkıntından yeter dedim. işyerine gelene kadar tık konuşmadım. temin gelmiş satışlar nasıl ii demi diyo? Git başımdan dedim sayende satışlarda bende b..b..kum....
Ay ben bunları napcam ya... Madem anlaşamıyorsun ayır evini ozaman banane bundan yarım sene önce kadarda ablasınla ne sıkıntılar yaşadık neler oldu onun acısınıda benden çıkarmaya çalıştı... Yeter ya herşeye katlanıyorum. Ben yeni doğum yaptığımda ablası eşinden boşandı... ben dedim gelsin ablan yanlız kalmasın oralarda başka şehirdeydi geldi 3 çocuğunla sonra eşinle barıştı oda geldi evde 10 kişiydik. Yanımıza işe aldırdık hanfendiyi sonra burda eşimin ve benim iş arkadaşımızla kaçtı çocukları bıraktı başımıza borç harç içindeyiz... Hala daha onlarla boğuşuyoruz... enişte aldı sonra çocuklarını şimdi yine barıştılar... Bide benden onunla konuşmamı beklio kayınvalde... neden selam göndermiomuşum kızına utanmadan bide soruyo yaa? Hadi sen annesisin tamam atamazsın ama ben mecburmuyum?
Bıktım herkezden artık valla... Şimdi oğlunla kötü benle ehhh işte ne yapacağı belli deil herşey onun istediği gibi olsun ister her konuda eşimde buna kızıyo....
Offf çok doluyum kızlar yaa kusura bakmayın şişirdim başınızı...:gitme:
vela havle vela kuvvete illa billahim aliyyül azim çek içinden canım.yaşadıkların kolay şeler değil.bozma moralinide.olan sana olduğuyla kalır...