2008 Ekim Anneleri

HEEEEE dediğin doğru büyüyünce bize sormazlar nasılsam sorarlar be ööle deme annesinin kuzusu oooooooo kıyamam ben ona bamya onlar bamya...Ay yok bugün ÇAKILIM bana iyice kızcak tüm edebsizliğim üzerimde çok az böyle olurum hayır içsem içtim de o yapıyo dicem saksı düştü kesin bugün bana...Neysem akşama adamı kıstırayım bari değil mi BIZDIK...Ay bak aklıma ne geldi yıllar önce biz bi arkadaş doğum yaptı hastaneye gittik görmeye ama arkadaşım nasıl sinirli kocişini kapıp duruyo adamda fırlamamı fırlama...Bizim arkadaşlardan oya dedi ki ooooooo minicikmiş bu oğluş amanda ne şeker kızın annesi bebeğin altını değiştiriyodu da...Enişte bey ne dese beğenirsiniz şimdi öyle göründüğüne bakma elbet büyüyecek eeeeeeeee babasının oğlu heralde:roflol::roflol:Ya nerden de aklıma geldi.Tabii oya dumur

EKİM ANNELERİ

Ya kızlar nerdesiniz yav hepiniz kayboldunuz...ÇAKIL uyuyo DESTİNA kayıp BIZDIK yarım saattir kendisinden haber alınamıyoCELEN pc' yi şarj edemedi bi türlü klava: EDHAK sana ne demeli bugün bana yoklama bile aldırdınız ya helal olsun size.Bakın sabah çok kötüydüm sonra fena açıldım bugün bana fena geldiler hepiniz sınıfa uyanın beaaaaaaaaaaaklava:

kızlar ya bişey sorcam bu 32.haftada 37.haftaya kadar çalışabilr raporu alcaz ya doktordan 31+0 ile 31+6 arasındaki günlerde mi alcaz yani kafam karıştı kafamçokkarıştı

burdayız burdayız anam kız başka sitelerde dolanmamıza da izin vermiyo e-bebek teki bebiş ürünlerine bakıyodum
kıs sen bugün niyeti fena bozmuşun pek senle takılmamak gerek aslındafisfisfis

Olcaycım sabahki ruh halinle şimdikinin farklı olması çok doğal terazisin sen tart bakalım gelelim geceye kıstırırken dikkat et ha bak sonra benim gibi sorular sormayasın süt geldi falan zaten ben azdım mı bişey görmüyor gözüm sende benim gibi olma dikkatli,romantik,sevgi dolu,heyecanlı,yavaş ama seri ok anladın mı

heeeyyyyttt uleennnÇok üzgünüm çoook nereye poşetleniyoz leeennn:mymeka: bizsiz cekilirmi len bu foruumm:dilcikar: hem sizin tuzunuz kuru tabi iki alengirli laf ettik die bi kovulmadığımız kaldı heeklava: dağıtırız len burayıKötü Kazen heeeyyyytt cekilin uleeeyyynnnnnÇok üzgünüm çoook

şuna bi bakın len.gittigidiyorda.55.60 ytl.nasıl?biz bebek arabası falan almıycaz uzun bi süre.ama önceliğimiz araba koltuğu olarakta kullanabileceğimiz anakucağı

celencim pek güzel görünüyo özellikle rüzgarlığının olması iyi bence ama gittigidiyoda kargo ücretlerine dikkat et çünkü aldığın ürünün fiyatı kadar kargo fiyatı tutuyo bazen satıcı indirimli kargo ile gönderiyosa al bencede

HEH işte adamım benim ya BIZDIK' ım iyi ki varsın...Akşam kıstırdın kocişini gene demi seni seni süt felan hımmmmmmnaniknanik:roflol:Bana ne bende kıstırcam işte...Dikkatli,romantik,sevgi dolu ok anladım şeker...Şeniz

EDHAK senide eshefle kınıyom ne demek senle takılmamak lazım sanki siz istemiyonuz da hayret bişey ya:mymeka::dilcikar:

CELEN ' im heh nerelerdesin yav iki alengirli laf edek dedik kaldıramadı bu ekim anaları gel anacım gel

slm kısslarrr neydi o yaww sabah bi girdim salya sümük kalktım bilgisayar başından. şimdi neşeler yerini bulmuş gibi

ben evimdeyimmmmm, balkon püfür püfür esiyor şükür yaaa azcık serinledim valla , çatlayacaktım işyerinde..........
celen çok güzeller bacım al valla hemen fiyatı da süper.......
kajo aha bu celen, olcay ve bızdık var yaaa muzur neşriyat ........
elebaşları da celen , şamataya verdiler ortalığı

ÇAKILIMMMMMMMMM yerimseniben Serinlediğine sevindim.Ahada gidiyom bugünü unutmayın ben çok az böööleeee olurum kıymetini bilmeliydiniz valla bi daha rastlarmısınız bilmem...Hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere.ALLAH HEPİMİZİ VE BEBİŞLERİMİZİ DAN KORUSUN...

Kızlarr ben yarın doktora gidiyorum.:çok üzgünüm: dua edinde bişey çıkmasın.Şu iki gündür midemin üstündeki sertlik hem arada ağrı giriyo hemde nefes almamı zorlaştırıyor.Bnede biraz önce doktorumu aradım yarın sabah gel dedi.Dua edin bişey çıkmasın.

korkma canım , önemli bişey değildir eminim , inşallah güzel haber getireceksin yarın bize , geçmiş olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…