2008 Aralık Anneleri

ben de cinsiyetini bekliyorum bakalım başlamak için hazırlıklara. geçen düşükle neticelenen gebeliğimde ben de öğrenir öğrenmez pembeli mavili bir battaniye örmeye başladım. çok da güzel oluyordu.motif motif..Düşük yapınca annem geldi memleketten.hemen ona verdim,sen bitir,süsle bunu dedim. o da bir güzel bitirdi. ben de yeni doğum yapan gelinimize hediye ettirdim annemle... görünce aklıma gelmesini bile istemiyorum o zamanların.. hem de çok güzel bir hediye oldu..
neyse canlarım işte böyle..Bir an önce sağlıkla büyüsün inş bebeklerimiz..

bhk canım bende pazrtesi gitcm allh izin verirse.belki cinsiyetini söyler dr.daha erken ama olsun :))
erkek olunca erkengösteriyomuş edepsiz :) a.s.

KIZLAR YENİ BİŞEY ÖGRENDİM ALYANSINIZI İPLE BAĞLAYIP KARNINIZA TUTUYORSUNUZ EGER DAİRE CİZERSE YÜZÜK BEBEK ERKEKMİŞ YOK İLERİ GERİ YAPIYORSA KIZMIŞ İŞYERİNDEKİ KIZLARIN HEPSİNİ DENEDİK SİZDE DENEYİN EGLENCELİ BİŞEYlülülülülülü

bhk canım bende pazrtesi gitcm allh izin verirse.belki cinsiyetini söyler dr.daha erken ama olsun :))
erkek olunca erkengösteriyomuş edepsiz :) a.s.

evet erkekte öyle bir ihtimal var.kocaman olmuş bir bebek görüceksin. sana da el sallar eminim. gelince haber ver anlat bize de.. çok heyecan verici bir olay ya..
cinsiyeti de belli olur mu acaba merak ettim şimdi.. hadi bakalım hayırlısı.. biz zaten büyük ihtimalle ilklerden oluruz.. hadi canım öpüyorum seni:1hug:

walla biz daha lisedeyken yapmışlardı bize.. ben sonucu bile unutmuşum..
ben hep korkmuşumdur böyle seylerden,üç harflilerle ilgisi olur mu vs diye ama hakkın var bunları düşünmezsen eğlenceli baya naniknanik

aa hatta bize iple değil de kendi saç telimizle ve herhangi bir alyansla yapmışlardı...

Son düzenleme:
bugün dr a gittim.
bebeğim gelişmemiş.4-5 haftalık gözüküyor.ctesi tekrar gideceğiz.
sadece kese gözüküyor.:1no2:
bekleyeceğiz bakalım.allah size bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
bir ihtimal 4-5 haftalık hamile olabilirsin dedi.
büyük ihtimalle gebelik sonladırılacak.satım 7 marttı.
allah böyle uygun gördü.vardır bunda da bir hayır.

canım yoktur öyle bişi yaaa sen hemen kötü olanı getirme aklına canım
umarım sevindirici haberler alırsın canım ama sonuç dediğin gibi olursa gerçekten çok üzülürüm canım allah yardımcın olsun.

canım çok ama çok geçmiş olsun. üzülme ne olur herşey allahın elinde.
yüce rabbim sana yardımcı olsun.

canım nedenir bilmiyorum inşallah bidaha gittiğinde sorunla karşılaşmazsın ya bu arada dr hiç gitmemişmiydin cnm

melisciğim çok üzüldüm canım.herşeyde vardır bi hayır demekte başka kelime bulunmuyor.herşey rabbim biliyor biliyosun.üzme kendini allah sabır verecektir.bizde yasadık yaşamadık mı.üzme kendini elinde değil ama canım arkadaşım ne yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…