2008 Aralık Anneleri

KIZLAR DÜN AKŞAM BAŞIMDAN GECEN BİŞEYİ ANLATCAM

DÜN OKUDUM 11 HAFTALIK BEBEKLER ARTIK BİZİ DUYABİLİYORMUŞ ÖYLE OKUDUM

DÜN AŞKAM EVE GİTTİM YEMEK HAZIRLICAM MİĞDEM BULANMAYA BAŞLADI BENDE KARNIMI TUTTUM AMAN BE ANNECİM NE VAR ŞİMDİ BAK BABAN GELCEK YEMEK HAZIRLICAM SONRA YİCEZ DEDİM ACMI KALSIN BABAMIZ DEDİM SİZE YEMİN EDİYORUM BENİM MİĞDE BULANTIM ŞAK DİYE KESİLTİ SOK OLDUMkafamçokkarıştı
AĞLICAMI BİLEMEDİMsenağlamaGÜLCEĞİMİ BİLEMEDİM a.s ŞAŞIRDIM KALDIM :sm_confused:

KIZLAR DÜN AKŞAM BAŞIMDAN GECEN BİŞEYİ ANLATCAM

DÜN OKUDUM 11 HAFTALIK BEBEKLER ARTIK BİZİ DUYABİLİYORMUŞ ÖYLE OKUDUM

DÜN AŞKAM EVE GİTTİM YEMEK HAZIRLICAM MİĞDEM BULANMAYA BAŞLADI BENDE KARNIMI TUTTUM AMAN BE ANNECİM NE VAR ŞİMDİ BAK BABAN GELCEK YEMEK HAZIRLICAM SONRA YİCEZ DEDİM ACMI KALSIN BABAMIZ DEDİM SİZE YEMİN EDİYORUM BENİM MİĞDE BULANTIM ŞAK DİYE KESİLTİ SOK OLDUMkafamçokkarıştı
AĞLICAMI BİLEMEDİMsenağlamaGÜLCEĞİMİ BİLEMEDİM a.s ŞAŞIRDIM KALDIM :sm_confused:

çok güzel bişey bu :sm_cool: nasıl bir duygu zeynep? bende çok merak ediyorum. sabırsızlıkla bekliyorum meleklerimin hareketlerini!

herkese günaydınnnnnnnnnnn
bana bugün dua edin .
bugün dr a gideceğim.hayırlı haberler duyarım inş.

çok güzel bişey bu :sm_cool: nasıl bir duygu zeynep? bende çok merak ediyorum. sabırsızlıkla bekliyorum meleklerimin hareketlerini!

cok süper bişey ben sürekli konuşuyorum küçük meleğimle ama dün ilk defa konuşmama cevap verince cok şaşırdım şuan bile anlatırken gözlerim doluyo canım senağlama

zeynep süper bi duygu olmalı hissettiğin. bende dün bazı kıpırdamalar hissettim. önce heyecanlandım. ama sonra nette okuduklarım aklıma geldi ve bebeğimin hareketleri olamayacağını hatırladım.ama bi an çok mutlu oldum. :))

ay kıslar ne güsel duygu ya dimi.benimde çok şükürler olsun mide bulantım geçti.gece bir ara geliyor.yemekde artık yemeye başladım güsel güsel.meleğimle 9.haftamıza girdik teyzeleri.kendinize iyi bakın öptümmmmmmmmmma.s.

zeynep süper bi duygu olmalı hissettiğin. bende dün bazı kıpırdamalar hissettim. önce heyecanlandım. ama sonra nette okuduklarım aklıma geldi ve bebeğimin hareketleri olamayacağını hatırladım.ama bi an çok mutlu oldum. :))

GERCEKTEN COK COK GÜZEL BİR DUYGU :sm_cool:

KIZLAR KASIM ANNESİ OLCAK BİR ARKADAŞIM VAR DÜN DOKTORA GİTMİŞ VE BEBEĞİN ERKEK OLDUĞUNU SÖYLEMİŞ KERETA ELLERİNİ BAŞININ ÜSTÜNE KOYMUŞ BACAK BACAK ÜSTÜNE ATMIŞ SONRA ANNESİNE ELİNİ SALLAMIŞ KOCAMAN OLMUŞ ÖYLE DİYO DR.SENİN OĞLAN KEYFİNE PEK DÜŞKÜN DEMİŞ HEYECANDAN UYUYAMAMIŞ KIZCAGIZ ALLAHIM BİZEDE NASİP ETSİN O GÜNLERİ:1rolleyes:

Ben cok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini yaa...

herhangi bir isteğim yok cinsiyet konusunda ama bir an önce öğrenip bir şeyler almak,örmek istiyorum.

sonra da isim düşünmek istiyorum feci şekilde :))

bhk sen ne zaman gidecen dra kesin belli olur gittiğinde bizim burda bi dr var 2 aylıkken söylüyo cinsiyetini bende çok merak ediyorum

kızlar ben dayanamayıp geçen gün bir battaniye,ağız bezi,çorap,foto albümü,kollu alttan çıtçıtlı badi aldım. renginide kız da olsa erkekte olsa giyebileceği renkte aldım.
dayanamıyorum valla gördükçe almak geliyor içimden.

Genelde Annenin Içine Dogarmiş Cinsiyeti Benim Içime Erkek Gibi Doguyo Ya Hayirlisi Allah Herkezin Gönlüne Göre Versşn

kızlar ben dayanamayıp geçen gün bir battaniye,ağız bezi,çorap,foto albümü,kollu alttan çıtçıtlı badi aldım. renginide kız da olsa erkekte olsa giyebileceği renkte aldım.
dayanamıyorum valla gördükçe almak geliyor içimden.

BENDE ÖYLE İNSAN DAYANAMIYO BİLİYORUM AMA LİMDE DEĞİL BENDE ZIBIN TAKIMI ALDIM ALTAN CITCITLI ATLET ALDIM CORAP ALDIM BERE ALDIM DAHA ALCAMDA FRENLİYOM KENDİMİ :1rolleyes:

kızlar erkencisiniz bakıyorum :))) almaya başlamışsınız kıyafetleri :)
ben ilk kendi yaptığım testin ertesi günü yün alıp yelek başlamıştım. nasıl hevesliydim bir bilseniz. sonradan doktora gidip gelmeye başlayınca ve doktorda ilk üç ayın her gebelikte risk taşıdığını söyleyince heveslerim gitti. Korkularım başladı. O yelekde yarım kaldı. hala elime almadım. Şu 3 ay bitsin hatta biraz daha geçsin cinsiyetleri belli olsun öyle almaya başlayacağım meleklerimin eşyalarını. Bide ben çifter çifter alacağım :)

bhk sen ne zaman gidecen dra kesin belli olur gittiğinde bizim burda bi dr var 2 aylıkken söylüyo cinsiyetini bende çok merak ediyorum

işte geçen cmtsi gitim. 11+1 dim o zaman. doktor bir ay sonra gelirsin dedi.ama ben 3 hafta en fazla dayanabiliyorum. yani 14+1 olurum o zaman. cinsiyetinin belli olma ihtimali var bakalım da hayırlısı..

bizim de burda eşimin tarafında kesin erkek olucak diye bir düşünce var. eşim 3 erkek kardeş.kaynımların da bir oğlu oldu. kız olmaz bizim düşüncesi ve hatta ümitsizliği hakim..
ne bileyim bu düşünceyi biraz bana bile geçirdiler.Rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin de hepsinden önemlisi bu ..

X