2008 Aralık Anneleri

deryahakan

Guru
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2007
506
6
44
kızlar daha çok yeni hamileyim ama 2008 aralık ayı anne adayıyım neler hissettiğimizi burda paylaşalım

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

tebrikler canim ne guzel aralik anneleri de oldu masallah masallah allah bol versin insallah
kac haftalik hamilesin ?

sağol canım inşallah bu ay aşılama ve tüpbebek yaptıran arkadaşlarımda iyi sonuçlar alırlarda aralık 2008 anneleri olarak burda yer alırız tabii diğer üye arkadaşlarımızda belki de bu ay hamile kalmayı düşünenlerde olacaktır.....benim henüz çok yeni 5haftalık oldu daha kalp atışlarını dahi duymadık tüpbebekle hamile kaldım .senin ki tabloya göre az kalmış allah tamamına erdirisin cinsiyetini öğrendiniz mii?

cnm merhaba. bende aralıkta doğuracam sanırım. mart 14 transfer yapıldı ama nasıl hesaplanıyo bimiyorum. tüp bebek olunca biraz farklı imiş.

benim de hesaplara göre 5 aralık.. inş bir sorun cıkmaz. ben de bugün öğrendim hamile olduğumu.. :))

merhaba bende nasip olursa aralık annelerinden olucam kaç haftalık olduğu nasıl hesaplanıyo daha doktora gitmedim

kızlar son adet tarihinizden hesaplayacaksınız tüpbebek yaptıranlar bizlerde aynı değişen bişey yok sadece biz ne zaman transfer yapıldığını biliyoruz ama o gün mü tutundu acaba bilemiyoruz ki aşağı yukarı normalgebeliklerle aynı olur diye düşünüyorum
tahmini doğum hesaplama metodu:

son adet tarihinize 7 gün ekleyip 3 ay geri sayın

örneğin: son adet tarihi 25 şubat

7 gün eklediğimizde 2 mart olur

3 ay geri sayalım 2 şubat 2 ocak 2 aralık

kızlar bugün ilk defa midem bulandı ama daha çok erken dimi

acaba psikolojik mi yoksa yediklerimden mi kaynaklanıyor kii hiç yememiş gibi yemek yiyorum bu ara acaba ondan mı

allah hepininze sağlıklı bebişler ve doğumlar nasip etsin darısı başıma inş en yakın zamanda bende aranıza katılrıım benim için dua edin kzılar

kızlar inşallah ben de aralık annesi olurum, hayırlısıyla. hepinizi tebrik ederim, sağlıkla bebişinizi kucağınıza almanızı dilerim

benimde son adet tarihim 29 şubat bugün daha yeni doktora gittik gebe olduğumu söyledi doğum tarihi tahmini 6 aralık dedi doktorumuz inşallah sağlıkla selametle:)

KIZLAR YA BİŞEY SORACAM
trasfer tarihi belii ama benim 14 mart. o günden sayılmıyomu normalde. son adetim 27 şubat.
ben normal gebelikte sayılıyo sanıyodum bu sistemi.

Yakaladım seni burda Deryacık,
Demek sen Aralık annesi olacaksın. Yesinler seni kız. Ne guzel bak buraya yazmak adını. Allahım mutlulugunu daim etsin, bebegine en hızlısından en saglamından kalp atışları versin, saglıkla kucagına gelsin inşallahhhhhhh.

Merhaba, ben de yeni üye oldum aralık anne adaylarındanım.Sizlerle tanışıp fikir alış-verişinde bulunmak istiyorum.Aranızda olmaktan mutluyum.Selamlar

Selam hamiş arkadaşlara.s.
bende kısmetse aralıkta anne olucam.
çok uzun geliyor 8 ay beklemek ama Allah sabrımızı vericek inşallah.,
Benim doğumumda 5 aralıka geliyor bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…