- 25 Şubat 2008
- 8.179
- 34
- Konu Sahibi deryahakan
- #1.981
Allahım şükürler olsun sana..
Bugün 13. haftama girdim....
Bugün 13. haftama girdim....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yoktur öyle bişi yaaa sen hemen kötü olanı getirme aklına canım
umarım sevindirici haberler alırsın canım ama sonuç dediğin gibi olursa gerçekten çok üzülürüm canım allah yardımcın olsun.
canım çok ama çok geçmiş olsun. üzülme ne olur herşey allahın elinde.
yüce rabbim sana yardımcı olsun.
canım nedenir bilmiyorum inşallah bidaha gittiğinde sorunla karşılaşmazsın ya bu arada dr hiç gitmemişmiydin cnm
melisciğim çok üzüldüm canım.herşeyde vardır bi hayır demekte başka kelime bulunmuyor.herşey rabbim biliyor biliyosun.üzme kendini allah sabır verecektir.bizde yasadık yaşamadık mı.üzme kendini elinde değil ama canım arkadaşım ne yapalım.
hayırlı olsun bhk saglıkla gelsin yavrun
nasıl göbüş cıktı mı gerginlik var mı benim karnım cok geriliyorr
canım yoktur öyle bişi yaaa sen hemen kötü olanı getirme aklına canım
umarım sevindirici haberler alırsın canım ama sonuç dediğin gibi olursa gerçekten çok üzülürüm canım allah yardımcın olsun.
günaydın kızlar bende bhk aynıyım .bhk bende hafif göbiş var sende durumlar nasıl???
meliscim çok geçmiş olsun canım.inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin dualarım senin için.aslında hepimiz için çünkü herkesin duaya ihtiyacı var.
sağol canım teşekkür ederim.allah hayırlısını versin .bakalım yarın sabah gideceğim.dualarınızı bekliyorum
arkadaşlar ben şimdiden nasıl doğum yapacağımı düşünmeye başladım biraz erken düşünmek için ama elimde değil.korkuyorum ben galibasenağlama sizlerde de aynı düşünceler var mı.benimle paylaşırmısınız arkadaşlar benneyaptımki[/QUOT
CANIM NİYE KORKUYORSUN Kİ NE GÜZEL ANNE OLCAKSIN DÜŞÜNSENE KÜÇÜÇÜK BİR VARLIK VE SANA MUHTAÇ OLUCAK BUNLARI DÜŞÜN BENDE KORKUYORUM AMA SEZERYAN DOGUMDAN DOGUMDAN SONRA COK ACI CEKİLİYORMUŞ O YÜZDEN NORMAL DOGUM TERCİHİM AMA BAKALIM :1hug:
arkadaşlar ben şimdiden nasıl doğum yapacağımı düşünmeye başladım biraz erken düşünmek için ama elimde değil.korkuyorum ben galibasenağlama sizlerde de aynı düşünceler var mı.benimle paylaşırmısınız arkadaşlar benneyaptımki
bugün dr a gittim.
bebeğim gelişmemiş.4-5 haftalık gözüküyor.ctesi tekrar gideceğiz.
sadece kese gözüküyor.:1no2:
bekleyeceğiz bakalım.allah size bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
bir ihtimal 4-5 haftalık hamile olabilirsin dedi.
büyük ihtimalle gebelik sonladırılacak.satım 7 marttı.
allah böyle uygun gördü.vardır bunda da bir hayır.