2008 Aralık Anneleri

hayırlı olsun bhk saglıkla gelsin yavrun
nasıl göbüş cıktı mı gerginlik var mı benim karnım cok geriliyorr

YA KIZLAR BEN PROFİLİME FOTOGRAF EKLEMEK İSİYORUM AMA OLMUYO YAPAMIYORUM :1no2:BANA YARDIM EDİN LÜTFENNNNNNNN:çok üzgünüm:

canım yoktur öyle bişi yaaa sen hemen kötü olanı getirme aklına canım
umarım sevindirici haberler alırsın canım ama sonuç dediğin gibi olursa gerçekten çok üzülürüm canım allah yardımcın olsun.

sağol canım teşekkür ederim.allah hayırlısını versin .bakalım yarın sabah gideceğim.dualarınızı bekliyorum

canım çok ama çok geçmiş olsun. üzülme ne olur herşey allahın elinde.
yüce rabbim sana yardımcı olsun.

günde 5 gram alıyorlarmış.yarın belli olur gelişip gelişmediği.dr. um her ihtimale karşı perşembeye kadar bekleyelim dedi.
bana dua edin hepiniz. buna inanın ihtiyarcım var.
allah hepimize hayırlısını versin.

melisciğim çok üzüldüm canım.herşeyde vardır bi hayır demekte başka kelime bulunmuyor.herşey rabbim biliyor biliyosun.üzme kendini allah sabır verecektir.bizde yasadık yaşamadık mı.üzme kendini elinde değil ama canım arkadaşım ne yapalım.

bende allahın takdiri diyorum hep.kendimi kötüsüne alıştırmaya çalışıyorum ki.olumlu olursa sevineyim diye. yarın gelince haberdar ederim sizleri.dua edin bana lütfen.

arkadaşlar ben şimdiden nasıl doğum yapacağımı düşünmeye başladım biraz erken düşünmek için ama elimde değil.korkuyorum ben galibasenağlama sizlerde de aynı düşünceler var mı.benimle paylaşırmısınız arkadaşlar benneyaptımki

meliscim çok geçmiş olsun canım.inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin dualarım senin için.aslında hepimiz için çünkü herkesin duaya ihtiyacı var.

hayırlı olsun bhk saglıkla gelsin yavrun
nasıl göbüş cıktı mı gerginlik var mı benim karnım cok geriliyorr

walla nasıl diyim,çok az cıktı gibi.. gerçi bunu geçen hafta ve önceki haftalarda sorsan acaip karnım çıktı derdim. kabızlık belasındanmış meğer..tatlicadiarzu

neyse işte 13. haftaya girdim diye gebelik sitelerini okuyordum sabah. bu haftadan itibaren karın daha cok çıkarmış.. bakalım heyecanla bekliyorum..
ama karnımın üzerine yatamıyorum ben,çok ciddi rahatsızlık veriyor.
yani psikolojik boyutu da vardır ama hissediyorum yani şişiliği..

senin ne durumda göbüş:1hug:

canım yoktur öyle bişi yaaa sen hemen kötü olanı getirme aklına canım
umarım sevindirici haberler alırsın canım ama sonuç dediğin gibi olursa gerçekten çok üzülürüm canım allah yardımcın olsun.

kelebeğim sağol.beni en çok üzen kızımın üzülmesi olacak.olumsuz olursa kızıma nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.sabah eline ''geleceğin ablası '' yazmış. kahvaltıda gördüm.çok kardeş istiyordu.çok üzüleceksenağlama
saklayamamki .lise 1 e gidiyor.allah yavrularımıza ömür versin......:nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar bende bhk aynıyım .bhk bende hafif göbiş var sende durumlar nasıl???

ben de de var biraz.. gerçi yukarda arkadasa da demiştim de bu hafta baya bi çıkmaya başlıcakmış göbüşlerimiz:smiley-cool:

çok heyecanlanıyorum ben ya..

haftasonu zaten eşimle alışverişe cıkıcaz.ben zaten kilo da aldım.sığışamıyorum kıyafetlerime. hamilelik kıyafeti olmasa bşile daha bol bişeyler almak lazım. hiç rahat edemiyorum walla...

sen ne yaptın aldın mı bişeyler kendine?

arkadaşlar ben şimdiden nasıl doğum yapacağımı düşünmeye başladım biraz erken düşünmek için ama elimde değil.korkuyorum ben galibasenağlama sizlerde de aynı düşünceler var mı.benimle paylaşırmısınız arkadaşlar benneyaptımki[/QUOT

CANIM NİYE KORKUYORSUN Kİ NE GÜZEL ANNE OLCAKSIN DÜŞÜNSENE KÜÇÜÇÜK BİR VARLIK VE SANA MUHTAÇ OLUCAK BUNLARI DÜŞÜN BENDE KORKUYORUM AMA SEZERYAN DOGUMDAN DOGUMDAN SONRA COK ACI CEKİLİYORMUŞ O YÜZDEN NORMAL DOGUM TERCİHİM AMA BAKALIM :1hug:

arkadaşlar ben şimdiden nasıl doğum yapacağımı düşünmeye başladım biraz erken düşünmek için ama elimde değil.korkuyorum ben galibasenağlama sizlerde de aynı düşünceler var mı.benimle paylaşırmısınız arkadaşlar benneyaptımki

aslında bu konuda benim de ciddi bir korkum var ama şu an hiç düşünmüyorum erken diye..
bir de benim acı eşiğim haddinden fazla düşüktür.yani normal doğum bana şu an hayal gibi görünüyor ama bakalım Allah ne göstericek..

bugün dr a gittim.
bebeğim gelişmemiş.4-5 haftalık gözüküyor.ctesi tekrar gideceğiz.
sadece kese gözüküyor.:1no2:
bekleyeceğiz bakalım.allah size bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin:emir_bebek:
bir ihtimal 4-5 haftalık hamile olabilirsin dedi.
büyük ihtimalle gebelik sonladırılacak.satım 7 marttı.
allah böyle uygun gördü.vardır bunda da bir hayır.

CANIM AKLINA KÖTÜ ŞEYLER OLUMSUZ DÜŞÜNME HEP İYİ OLANI DÜŞÜN İNŞALLAH İYİ HABERLERİNİ ALIRIZ CANIM DUALARIMIZ SENİNLE a.s.

yaa hep ne aklıma geliyor biliyor musunuz.. keşke aynı şehirlerde olsak da arada şöyle hep beraber toplanıp dertleşebilsek...
ne güzel olurdu ya..

X