E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #2.001
arkadaşlar ben şimdiden nasıl doğum yapacağımı düşünmeye başladım biraz erken düşünmek için ama elimde değil.korkuyorum ben galibasenağlama sizlerde de aynı düşünceler var mı.benimle paylaşırmısınız arkadaşlar benneyaptımki[/QUOT
CANIM NİYE KORKUYORSUN Kİ NE GÜZEL ANNE OLCAKSIN DÜŞÜNSENE KÜÇÜÇÜK BİR VARLIK VE SANA MUHTAÇ OLUCAK BUNLARI DÜŞÜN BENDE KORKUYORUM AMA SEZERYAN DOGUMDAN DOGUMDAN SONRA COK ACI CEKİLİYORMUŞ O YÜZDEN NORMAL DOGUM TERCİHİM AMA BAKALIM :1hug:
korkmayın kızlar yaa. ben kızımı sezeryanla dünyaya getirdim. 2 gün sonra ayktaydım.hiç problem çıkmadı.tabi ev işi yapmadım ağır kaldırmadım bir süre........
önemli olan onların sağlıklı olması .kucağınıza alınca ağrınız falan kalmaz merak etmeyin........
CANIM AKLINA KÖTÜ ŞEYLER OLUMSUZ DÜŞÜNME HEP İYİ OLANI DÜŞÜN İNŞALLAH İYİ HABERLERİNİ ALIRIZ CANIM DUALARIMIZ SENİNLE a.s.
bende normal olmasını istiyorum tabi vücudum el verirse.bide ben çok dayanıksızım. adet sancım olduğunda bile yatak döşek yatıorum. araştırıyorum acaba epiduralli normal doğum nasıl oluyor.
günde 5 gram alıyorlarmış.yarın belli olur gelişip gelişmediği.dr. um her ihtimale karşı perşembeye kadar bekleyelim dedi.
bana dua edin hepiniz. buna inanın ihtiyarcım var.
allah hepimize hayırlısını versin.
epidural gayet güzel geliyor kulağa ama uzmanı olması lazım. çünkü felç gibi bir riski var canım ya..
ya kızlar çok moralim bozuk ne yapacağımı bilmiyorum kayınvalidem hastanede yatıyordu bugün taburcu olacakmış sabahtan eşim aradı annesini bize getirecekmiş ben bakacakmışım ya allah aşkına benim kendime bakacak insan lazım benden ayrı altı tane daha gelini var gitsin onların yanına haksızmıyım ama:1no2:
güzelim kaç sefer söyledim bakamam diye karşıdaki anlamayınca nafileçok haklısın canım ya. bunu eşinin düşünmesi gerekliydi. keşke sen önceden biraz çıtlatsaydın eşine
güzelim kaç sefer söyledim bakamam diye karşıdaki anlamayınca nafile
ben de de var biraz.. gerçi yukarda arkadasa da demiştim de bu hafta baya bi çıkmaya başlıcakmış göbüşlerimiz:smiley-cool:
çok heyecanlanıyorum ben ya..
haftasonu zaten eşimle alışverişe cıkıcaz.ben zaten kilo da aldım.sığışamıyorum kıyafetlerime. hamilelik kıyafeti olmasa bşile daha bol bişeyler almak lazım. hiç rahat edemiyorum walla...
sen ne yaptın aldın mı bişeyler kendine?
walla nasıl diyim,çok az cıktı gibi.. gerçi bunu geçen hafta ve önceki haftalarda sorsan acaip karnım çıktı derdim. kabızlık belasındanmış meğer..tatlicadiarzu
neyse işte 13. haftaya girdim diye gebelik sitelerini okuyordum sabah. bu haftadan itibaren karın daha cok çıkarmış.. bakalım heyecanla bekliyorum..
ama karnımın üzerine yatamıyorum ben,çok ciddi rahatsızlık veriyor.
yani psikolojik boyutu da vardır ama hissediyorum yani şişiliği..
senin ne durumda göbüş:1hug: