2008 Aralık Anneleri

bende normal olmasını istiyorum tabi vücudum el verirse.bide ben çok dayanıksızım. adet sancım olduğunda bile yatak döşek yatıorum. araştırıyorum acaba epiduralli normal doğum nasıl oluyor.

bende normal olmasını istiyorum tabi vücudum el verirse.bide ben çok dayanıksızım. adet sancım olduğunda bile yatak döşek yatıorum. araştırıyorum acaba epiduralli normal doğum nasıl oluyor.

epidural gayet güzel geliyor kulağa ama uzmanı olması lazım. çünkü felç gibi bir riski var canım ya..

canım arkadaşım dualarım seninle. inşallah allah gönlüne göre verir.
a.s.

ya kızlar çok moralim bozuk ne yapacağımı bilmiyorum kayınvalidem hastanede yatıyordu bugün taburcu olacakmış sabahtan eşim aradı annesini bize getirecekmiş ben bakacakmışım ya allah aşkına benim kendime bakacak insan lazım benden ayrı altı tane daha gelini var gitsin onların yanına haksızmıyım ama:1no2:

epidural gayet güzel geliyor kulağa ama uzmanı olması lazım. çünkü felç gibi bir riski var canım ya..

EVET CANIM BENDE DUYMUŞTUM İLERİDE DE SORUN YARATABİLİYORMUŞ :uhm:
ANNELERİMİZ NASIL YAPMIŞLAR ANLAMIYORUM 4 TANE DOGUM YAPMIŞ HEPİMİZİ NORMAL VE EVDE YAPMIŞ :sm_confused:BİZMİ COK NAZLIYIZ ACABA a.s

çok haklısın canım ya. bunu eşinin düşünmesi gerekliydi. keşke sen önceden biraz çıtlatsaydın eşine

allah izin verirse eğer normal istiyorum epiduralli eğer olmazsa sezaryanıda epuduralli istiyorum.

BENCE HAKLISIN AMA EŞİNİN DÜŞÜNMESİ LAZIMDI ALLAH SABIR VERSİN CANIM

yazgülüm allah kolaylık versin canım üzülme ya koyun koyuna yatarsınız sizde üzme tatlı canını stres olma sakın

KIZLAR KASIM ANNELERİNİ OKUDUM AZ ÖNCE BİRCOGU BEBEKLERİN CİNSİYETLERİNİ ÖGRENMİŞ OĞLU OLANLAR KIZ ANNELERİNDEN KIZLARINI İSTİYORLAR KIZ ANNELERİ DE NAZ YAPIYORLAR EMİNİM COK EGLENİYORLAR BİZLERDE DE OLURMU ACABA :uhm:

canım ben sadece hamile pantolu aldım ama olmuyor daha göbişim okadar büyük değil.inş 4-5aydan sonra giycem öyle görünüyor :) :teytey:a.s.

kızlar yaw orkidem arkadaşımızdan haberi olan varmı acaba.
epeydir görmüyorum şimdi msj atayım dedim hastanedeymiş sanırım
:çok üzgünüm:

Doktor bana karnının üstüne yatma hep yan yat dedi canıım haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…