- 5 Mayıs 2008
- 2.150
- 0
- 43
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #1.941
KIZLAR DÜN AKŞAM BAŞIMDAN GECEN BİŞEYİ ANLATCAM
DÜN OKUDUM 11 HAFTALIK BEBEKLER ARTIK BİZİ DUYABİLİYORMUŞ ÖYLE OKUDUM
DÜN AŞKAM EVE GİTTİM YEMEK HAZIRLICAM MİĞDEM BULANMAYA BAŞLADI BENDE KARNIMI TUTTUM AMAN BE ANNECİM NE VAR ŞİMDİ BAK BABAN GELCEK YEMEK HAZIRLICAM SONRA YİCEZ DEDİM ACMI KALSIN BABAMIZ DEDİM SİZE YEMİN EDİYORUM BENİM MİĞDE BULANTIM ŞAK DİYE KESİLTİ SOK OLDUMkafamçokkarıştı
AĞLICAMI BİLEMEDİMsenağlamaGÜLCEĞİMİ BİLEMEDİM a.s ŞAŞIRDIM KALDIM :sm_confused:
çok güzel bişey bu :sm_cool: nasıl bir duygu zeynep? bende çok merak ediyorum. sabırsızlıkla bekliyorum meleklerimin hareketlerini!
zeynep süper bi duygu olmalı hissettiğin. bende dün bazı kıpırdamalar hissettim. önce heyecanlandım. ama sonra nette okuduklarım aklıma geldi ve bebeğimin hareketleri olamayacağını hatırladım.ama bi an çok mutlu oldum. :))
GERCEKTEN COK COK GÜZEL BİR DUYGU :sm_cool:
sen niye kızgınsın bakiim CADIARZU
kızlar ben dayanamayıp geçen gün bir battaniye,ağız bezi,çorap,foto albümü,kollu alttan çıtçıtlı badi aldım. renginide kız da olsa erkekte olsa giyebileceği renkte aldım.
dayanamıyorum valla gördükçe almak geliyor içimden.
bhk sen ne zaman gidecen dra kesin belli olur gittiğinde bizim burda bi dr var 2 aylıkken söylüyo cinsiyetini bende çok merak ediyorum
BİRAZ EŞİME KIZDIM SABAH ONDAN:çok üzgünüm: