- 27 Nisan 2008
- 2.955
- 4
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #1.921
çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine ve bebişe! gribin en iyi ilacı yatıp dinlenmek derler! bol bol dinlen!
çok teşekkür ederim. nasıl yatayım arkadaşım bütün işler beni bekliyor.
ancak akşam yemeğinden sonra yatıp dinlenebiliyorum.senağlama
Ooyy oy kıyamam ağlama!
nasihat vermek kolay tabi yat dinlen diyorum ama elimden başka bişey gelmiyorki. evde yardımcı olacak kimse yok mu? boşver işleri çok detaylı yapma herşeyi. idare etsinler! şu anda en önemlisi senin ve bebişlerin sağlığı!
çok dikkat et kendine.
tekrar geçmiş olsun.
Allah acil şifalar versin a.s.
bende ölüyom şu kabızlıktan 4 günde bir belki çıkaabiliyom ne kullanıyosun biraz yemek yesem karnım taş gibi 6 aylık hamile gibi oluyom bi çare ya
bende sabahları aç karnına kuru kayısı yiyip üzerine içebileceğiniz sıcaklıkta su içmenin çok yararlı olduğunu duymuştum.ama suyun sıcak olması önemliymiş.
ben evde tek başımayım eşim sabah erkenden işe gider. sağolsun biraz dağınıktır kendisi
ve derdi isteği hiç bitmez. hamileliğimi öğrenir öğrenmez herkez elini ayağını çekti bizim evden. yemektir temizliktir alışveriş pazar herşey ama herşey bana bakıyor.
bebeğimi düşünüp söyle dinleniyorum ama yapmasam bu sefer gece sürekli ayakta oluyorum.
allahım keşke annem sağolsaydıda bana yardım etseydisenağlama
ben evde tek başımayım eşim sabah erkenden işe gider. sağolsun biraz dağınıktır kendisi
ve derdi isteği hiç bitmez. hamileliğimi öğrenir öğrenmez herkez elini ayağını çekti bizim evden. yemektir temizliktir alışveriş pazar herşey ama herşey bana bakıyor.
bebeğimi düşünüp söyle dinleniyorum ama yapmasam bu sefer gece sürekli ayakta oluyorum.
allahım keşke annem sağolsaydıda bana yardım etseydisenağlama
kızlar ateşim var halsizim çok kötüyüm doktorumda şehir dışında ne yapsam aranızda benim durumumu yaşayan varmı?senağlama
kızlar ateşim var halsizim çok kötüyüm doktorumda şehir dışında ne yapsam aranızda benim durumumu yaşayan varmı?senağlama
teşekkür ederim ilginiz içina.s. şu an ateşim 37,2 . gece daha yüksekti. başka bir doktora danıştım ilaç kullanmayı şu derece tavsiye etmedi bol sıvı ve istirahat dedi. ateşten kaynaklanan eklem ağrılarım var inşallah çabuk atlatırım herkese sevgilera.s.