2008 Aralık Anneleri

boyun kaç canım? eğer kilon boyuna göre fazlaysa hamilelik boyunca 10 kilo alman yeterli ama illada fazla kilo almayım diye yememezlik etme, sadece kontrol sende olsun hergün sabahları aç karnına tartıl. ilk üç ay kilo alımı zaten olmuyormurmuş ( belki 1-2 kilo) ikinci üç ayda her hafta ortlama 500 gr alınıyor bu konuda internette yeterince açıklayıcı bilgiler var moralini bozma bence kilonda fazla değil.

YA KIZLAR BEN 65 KİLO İLE HAMİLE KALDIM YANİ BAYA BAYA KİLOLU DR.FAZLA KİLO ALMAMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ BENDE FAZLA YEMEMEĞE ÖZEN GÖSTERİYORUM ZATEN MİĞDE BULANTISINDAN DOLAYI YİYEMİYORUM AMA MİGDE BULANTILARIM GECİNCE NAPCAM BİLMİYOM YEMESEM BEBEGE ZARAR VERİRMİYİM DİYE KORKUYORUM YESEM DOGUMDA COK ZORLUK CEKİLİYORMUŞ NAPICAMI BİLMİYORUM :çok üzgünüm::senağlama

canım benim boyun kaç bilmiyorum ama bence de kilon çok fazla değil.. yememezlik etme sakınama ne yediğine dikkat et. benim gibi miden bulanıyor diye bir ay boyunca peynir ekmek yeme. sonra alır kiloları oturursun :)

bolca meyve yiyorum ben. acıkınca güzel güzel çorbalardan içiyorum.çünkü çok sık acıkıyorum.akşam da güzel bir yemek yedim mi günü kapatıyorum artık :)

benim canım hep börek çörek hamur işi istiyor valla herhalde migdemi bastirsin diye. 8 haftada kilo almamışım ama ben de hayatımda en fazla olduğum kiloyla hamile kalmıştım. Gercekten kiloları hiç onemsemiyorum bebiş saglıkla buyusun de sonra azmeder veririz gerci lahusa donemi de onemli..
Sodayi da su kadar oneriyor doktorlar.
Bu arada bebek odası yapan arkadaslarımın hepsi kendi odalarına oyun parkı diye birşey aldılar ve bebek kendine gelene kadar orda yatırdılar.

bende aralik annesiyim aralikin 2 sine ins amma benim su cetvele bakarmisiniz nasil olmus dokuz aya gelmis anlamadim nasil oldu ya benim icn biri düzeltebilirmi ben cok istedi ugrasdim olmadi simdide böyle olmus

bende aralik annesiyim aralikin 2 sine ins amma benim su cetvele bakarmisiniz nasil olmus dokuz aya gelmis anlamadim nasil oldu ya benim icn biri düzeltebilirmi ben cok istedi ugrasdim olmadi simdide böyle olmus

canım büyük ihtimalle ters girmişsin. sat yerine muhtemel doğum tarihi ya da tam tersi olabilir.. bi onu değiştirmeyi dene..

Canlarım ciğerlerim şeker annelerim...
Hepinize günaydınlaarrr!
Nasılsınız?İnş herkes iyidir bebekleriyle beraber...
Ben de çok iyiyim Allaha şükür.
Doktorumun verdiği ilaçla şu kabızlık illetinden de kurtuldum inş.
Karnım bi rahat bi rahat sormayın :nazar:
Ben de artık resmen karnımın büyüdüğüne hükmetmeye başlamıştım.
Düşünsenize,taş gibi kocaman bir göbek :bbo:
Neyse ki normale döndüm.
Normal bir şekilde büyüsün artık göbeklerimiz inş.

Hepinizi öpüyorum a.s.

günaydın kızlar!
herkese güzel bir gün diliyorum! Şeniz

Canlarım ciğerlerim şeker annelerim...
Hepinize günaydınlaarrr!
Nasılsınız?İnş herkes iyidir bebekleriyle beraber...
Ben de çok iyiyim Allaha şükür.
Doktorumun verdiği ilaçla şu kabızlık illetinden de kurtuldum inş.
Karnım bi rahat bi rahat sormayın :nazar:
Ben de artık resmen karnımın büyüdüğüne hükmetmeye başlamıştım.
Düşünsenize,taş gibi kocaman bir göbek :bbo:
Neyse ki normale döndüm.
Normal bir şekilde büyüsün artık göbeklerimiz inş.

Hepinizi öpüyorum a.s.

bende ölüyom şu kabızlıktan 4 günde bir belki çıkaabiliyom ne kullanıyosun biraz yemek yesem karnım taş gibi 6 aylık hamile gibi oluyom bi çare ya

kızlar şu activia yoğurtlardan yenilebileceğini duymuştum. doktorunuza bir danışın isterseniz. İyi gelebilir kabızlığa!

aslında denemek lazım druma bi sorıyım mahvoldum ya kabızlık nedir bilmezdim acaba sigarayıda bıraktım o yüzden olabilirmi

kabızlıktan şikayet eden arkadaşlarım,elmadan ve elma suyundan sakın şaşmayın.Posalı,nefis tadı da var.hem de ilaçlardan binlerce kere üstün,beni elma kurtardı.

bende sabahları aç karnına kuru kayısı yiyip üzerine içebileceğiniz sıcaklıkta su içmenin çok yararlı olduğunu duymuştum.ama suyun sıcak olması önemliymiş.

günaydın kızlar...
şu an klavyeyi bile düzgün göremiyorum benneyaptımki uykudan gözümü açamıyorum...
sabah, öğle, akşam sürekli uykum var.. heleki iki lokma bir şey yesem kendimi zapt edemiyorum uyumaktan..

acaba sigarayı da bıraktım diye mi böyle oldu? içinizde bu şekilde mütemadiyen uyuyan var mı yahu?

günaydın kızlar...
şu an klavyeyi bile düzgün göremiyorum benneyaptımki uykudan gözümü açamıyorum...
sabah, öğle, akşam sürekli uykum var.. heleki iki lokma bir şey yesem kendimi zapt edemiyorum uyumaktan..

acaba sigarayı da bıraktım diye mi böyle oldu? içinizde bu şekilde mütemadiyen uyuyan var mı yahu?

anen cnm uyku bendede var okadar cok uyuyorumki anlatamam ama olsun daha iyi allahtan calismiyorum artik dinlenebiliyorum bol bol benim tek sorunum hala pek bisey yiyemem ama doktorum mide bulantisi icin ilac verdi onun etkisindenmidir bilmem midem ac olmadikca bulanmiyor sukur herseyin hayirlisi olsun hersey bebisler icin

slm kizlar bende de bulanti simdi basladi 3 ay olana kadar bulanti neydi bilmezdim simdi nerdeyse her disimi yikadigimda istifar ediyorum ve dis etlerim fena yukari cekildi simdi geldim doktordan hamilelikte normalmis gargara verdi ve yumusak dis macunu kulanacakmisim sizde dikkat edin arkadaslar

bende de uyku akşamları yemekten sonra oluyor. gözümü açamıyorum uykudan. gün içindede bazen uykum geliyor. İşyerinde uyukluyorum bazen. hamile olduğum içinde kimsenin gözüne batmıyor bu durum :))))

X