- 2 Kasım 2007
- 233
- 2
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #1.881
merhaba canım annelerim.. tatil olunca sizler de benim gibi pek giremiyorsunuz heralde..
Napalım,Allah sağlık sıhhat versin.En son mutluluk verici kontrolümün ardından ben de cok güzel bir tatil geçirdim(geçiriyorum). hem içim huzurlu,hem de progestan ve folik asiti kestiğimiz için daha dinçim,hem de kocamla bolca vakit geçirdim.Az önce de canım kocacım her yeri süpürdü,ben de sildim :) ev cok pis olmuştu :bbo:
Allah ağzımızın tadını bozmasın hiçbirimizin inş.. hepinizi öpüyorum a.s.
BHKciğim anneler gunu mesajını yeni gordum çok duygulandım cok teşekkurler
Cumartesi bebişin kalp atışlarını duydum sonunda çok mutlu oldum biraz psikolojim duzeldi tam 8 hafta 3 gunluk şimdi :) herkes için hayirlisi ben de progestanı kestim ama folik asite devam dedi. Aslinda ben elevit diye bir multi vitamin içiyorum (folik asitte içeren) senin neden kesti ki folik asiti?
KIZLAR YA BEN 3.AYIMI TAMAMLICAM NERDEYSE HALA MİĞDEM BULANIYO SABAHTAN BİŞEYLER YİYEBİLİYORUM AMA AKŞAM OLDUMU AĞZIMA BİŞEY KOYAMIYORUM SÜREKLİ MİĞDE BULANTISI CEKİYOM :çok üzgünüm:
canım duyduğum kadarıyla (herkes aynı şeyi söylüyor) 3. aydan sonra kesiliyormuş bulantılar! bende bekliyorum bakalım az kaldı :)