- 4 Nisan 2008
- 205
- 1
- Konu Sahibi deryahakan
- #1.861
günaydın kızlar bende bugün dr ye gideceğim allahın izniyle kalp atışlarını duyacağım ilk defa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar bende bugün dr ye gideceğim allahın izniyle kalp atışlarını duyacağım ilk defa
merhaba kızlar.kızlar busabah lekeli bir akıntım gelmiş.kan değil ama.ben 8+4 deyim.bu haftalarda lekelenme olabilirmiş.kızar beynimden sular döküldü yaçok korktum ve halen korkuyorumm.bişi olurmu ki kızlar.13ünde dr.gittim ama yarın gitcem çok korktum.2.kez ultrossana gircem ama ne yapim kalbibin sesini duysam rahat edicem.bişi olmazdimi kızlar kanamam yok kan dadeğildi.
merhaba kızlar.kızlar busabah lekeli bir akıntım gelmiş.kan değil ama.ben 8+4 deyim.bu haftalarda lekelenme olabilirmiş.kızar beynimden sular döküldü yaçok korktum ve halen korkuyorumm.bişi olurmu ki kızlar.13ünde dr.gittim ama yarın gitcem çok korktum.2.kez ultrossana gircem ama ne yapim kalbibin sesini duysam rahat edicem.bişi olmazdimi kızlar kanamam yok kan dadeğildi.
Günaydın .. Günaydın .. Günaydın ...
Haydi uyanın artık aralık anneleri :) pırıl pırıl bir ankara sabahından herkese merhaba a.s.
Tüm Aralık Annelerine benden de GÜNAYDIN...
canım benim güzel haberlerini almak için girdim sabah sabah siteye:)
herşeyin yolunda olmasına inan çok sevindim.....