2008 Aralık Anneleri

ne vardı perihan resminde yeni geldim çatlarım şimdi heee...
banada doktorum zayıfsın çok çatlarsın dedi aventin yoğun çatlak kremini verdi ama o kadar para vermek içimden gelmedi çatlıyhcam varsa zaten çatlarım o bakımdan bebe yağı kullanıorum birde bademle susam yağı iyi gelirmiş tv güzellik uzmanı söylemişti bide ben aleoveralı bebek yağı kullanıom hamilelere sakıncası varmı acaba ay bide çok üşeniom bi sürüom bi sürmüom şimdilik göbek yok sivrisinek nohut yutmuş gibiyimde....

ee kızlar bulantılarla aranız nasıl benim pek ii değil şu sabhları safran denilen şey beni öldürüyo oğluma hamileykende 9 ay boyunca sürmüştü sabahları safran olayım

safra dediğiniz sadece su mu oluo ığğğğğğğğ bendede var o dert çok aç kalmamaya bakın kızlar açlık mide asidini artırıo safra kusma falan oluyo ben çok acıkınca aynen wc ye yani...

benim bulantılarım gitgide azaldı kızlar. bazen geceleri yatınca oluyor başkada yok yani

bekarken şişmanlamıştım o yüzden bacaklarımda var çatlaklık.
şimdi hamileliğimde karnımdada olursa diye çok korkuyorum.
ömür boyu artık bikini falan giyemem yaw. bacaklarımdaki fazla belli değil ordan
kurtarıyoruz durumu ama göbek bariz belli olur herhalde.

illaki belli olur ama çatlıcak vücut da çatlıyo bana fayda ermemişti kremler neyse kızlar ben kaçar ii geceler

ben çıkıcam kızlar eşim gelecek şimdi kendinize iyi bakın iyi geceler hepinize.

canım bhk dr ikili tesst hakkında bişey dedimi? çok sevindim senin adına.darısı tüm dr gitcekere inş :) a.s.

doktorum ikili ve üçlü testleri ben pek yaptırmıyorum sen istemezsen dedi. ben de zaten pek istemiyordum,doğruluk payları cok düşük.bir arkadasıma %100 sağlıklı dediler bu testlerden sonra,çocuk -Allah korusun- down sendromlu doğdu.. neyse işte öle.. ben yaptırmıcam kızlar bellikontroller dışında...

bhk canım çok saol. perihancım eşim durmadan yanıma gelip maçlara faln bakıyodu bilg. o resim ondan dolayı değiştirrmsn dedim canım yalnış anlaşılmasın :) çok öpüyorum seni ve meleğini a.s.

slm kızlar...
ben sık sık giremiyorum artık nete fakat girdikçe görüşürüz. Bu arada oldukça kalabalıklaşmışız ne güzel walla Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşaallah.
Dr.um 2 li test için en iyi neticeyi 11. haftada aldıklarını söyledi. Ense kalınlığı ve ikili tarama için geçtiğimiz perşembe gittim ama idrar istenmedi benden bi arkadaşımız idrar da istediklerini yazmış ama ?... Neyse Salı günü öğrenicez test neticesini.

Bu arada benim Junior a atlet ve don aldım öyle dedi annem ilk önce don atlet alınırmış ki donansın diye :)))))))) onun dışında bişiy almayı düşünmüyordum ama Bim de anakucağı vardı 39 ytl ye bidaha bu fiyata bulunmaz diye aldık annemle.Anakucağını anneannesi aldı yani :))))

arkadaşlar,ben grip oldum,yatıyorum,eşim gripti,dikkat ettiğimiz halde bana da bulaştı.Bol su içmekten başka birşey yapamıyorum.Bu arada 10+5 oldum.Gelecek hafta ikili test için çağırdı doktor.
Diler,benim ve kızımın doğum günü aynı güne denk gelmişti.Tabii bunda kızımın bir ay erken doğmasının payı var ama benim doğum günüme iyi isabet ettirdi. Bu bebeğim de babasıyla aynı ayda doğacak inşallah.Bir komşum vardı.kızlarının üçüde eylülün 25 inde ama hepsi farklı yıllarda doğmuştu.Ben de buna şaşıp kalmıştım.

günaydın kızlar bebişleriniz nasıl yaşasın bugün tatil evdeyim yatıp dinlenicem oleyyyyyyyyyyy:teytey:

ne edelim bulantılarla yoğuluyom ben kızların ne durumda bilmiyom sabahları özellikle çok kötü oluyom ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…