2008 Aralık Anneleri

merhaba kızlar.kızlar busabah lekeli bir akıntım gelmiş.kan değil ama.ben 8+4 deyim.bu haftalarda lekelenme olabilirmiş.kızar beynimden sular döküldü yaçok korktum ve halen korkuyorumm.bişi olurmu ki kızlar.13ünde dr.gittim ama yarın gitcem çok korktum.2.kez ultrossana gircem ama ne yapim kalbibin sesini duysam rahat edicem.bişi olmazdimi kızlar kanamam yok kan dadeğildi.

canim kahverengi sekilde akıntı ilk haftalarda bende de olmustu dr ma gittim koyu renkli akıntıkardan korkma olabilir dedi ama pembe açık renkli kanamalarda dikkat et dedi.ben simdi 10 . haftamdayım arada bir lekenme oluyo takip ediorum geçio. sen endişeye kapılma ama dr görüs derim umarı hersey yolundadır..:teselli::teselli:

ilkimcim öncelikle geçmiş olsun tatlım. korkma hiç birşey olmaz senin günlerinde bende oldum 1 hafta boyunca kahverengi akıntım geldi. doktoruma gittim dediği tek şey kan veya pembe akıntı olursa kork bu akıntılar normal dedi. yanlız bol bol yat dinlen birde bol su iç dedi. günde yarım saat bir saat ayaklarını hava dik öyle uzan tatlım inan ben bunların hepsini yaptım faydasını göreceksin.a.s.

slm kizlar umarim hepiniz iyisinizdir ben surekli giremiyorum kizlar bilgisayara surekli bakinca midem bulaniyo ve tansiyonum dusuyor bugun bebisimi gordum masallah cok buyumustu kizlar hersey artik yavas yavas belli oluyodu rabbim isallah kucagimiza almamizida nasip etsin doktordan ciktiktan sonra o kadar duygulandimki kizlar sormayin cok agladim mutluluktan.bu bir mucize gercekten bize allah tarafindan.rabbim isallah kucaklarimizi bos birakmaz

merhaba kızlar bakıyorum herkes iyi ters bir durum yaşayan yoktur dilerim ben iyiyim biraz daha bebekde iyi.sizler neler yaptınız.

kızlar duramadım dr.gittim.amakendi dr.değil.brazda ilgisizdi.ama korkcak bişi yok dedi.ultrosona soktu küçük meleğim kıpır kıpır kalbi atıyordu çok şükürrr.okadar sevindimki buna anlatamam size.şimdi lekem var arada bir ama kan gibi değil.saolun canlarım yaa aydınlattığınız için.sizde dikkat edin rabbim korusun hepimizi kızlar.öptüm

merhaba canım annelerim.. tatil olunca sizler de benim gibi pek giremiyorsunuz heralde..
Napalım,Allah sağlık sıhhat versin.En son mutluluk verici kontrolümün ardından ben de cok güzel bir tatil geçirdim(geçiriyorum). hem içim huzurlu,hem de progestan ve folik asiti kestiğimiz için daha dinçim,hem de kocamla bolca vakit geçirdim.Az önce de canım kocacım her yeri süpürdü,ben de sildim :) ev cok pis olmuştu :bbo:

Allah ağzımızın tadını bozmasın hiçbirimizin inş.. hepinizi öpüyorum a.s.

canım benim amin.bende arkadaşımın yanındayım 2,3günlüğüne kadar.kocamdan ayrılırken nasıl ağladım.arkadaşımda sağolsun bakıyobana bebek gibi.sabah kalktığımda bir panikle kalktım zaten.koyu kahve tonunda akıntım geldi çok korktum.biranda kan zanettim kocamda yanımdayok ya insan ne köü oluyo.dr.gittikhemen bişi yok dedi.pekde ilgisizdi beyfendi.küçük meleğimin kalbi pıt pıt atıyodu herşeyim benim.çok ahatladım çok sevindim.ama korku içindeyim halen,ağlıyrum bile şuan.sımsıkı tutun canım meleğim diye.rabbim korusun hepimizi

Günaydın .. Günaydın .. Günaydın ...

Haydi uyanın artık aralık anneleri :) pırıl pırıl bir ankara sabahından herkese merhaba a.s.

Günaydın .. Günaydın .. Günaydın ...

Haydi uyanın artık aralık anneleri :) pırıl pırıl bir ankara sabahından herkese merhaba a.s.

Tüm Aralık Annelerine benden de GÜNAYDIN...

canım benim güzel haberlerini almak için girdim sabah sabah siteye:)
herşeyin yolunda olmasına inan çok sevindim.....

Günaydın arkadaşlar 3günlük bir tatilin ardından işe gelmek biraz zor oldu.ayın 31'inde doktora gidicem çok sabırsızlanıyorum vede biraz korkuyorum inşallah bi problemle karşılaşmayız

günaydın kızlar bende geldim.dün dr.ya gittim bebişimin kalp atışını duydum çok rahatladım çok güzel bi duyguydu.allah inşallah hepimize sağsalim bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin canlarım(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…