kızlar dr gittim geldim bebişim sağlıklı Allaha şükür 8+5 günlük dedi dr ölçümlerdede 20.5mm herşey normal dedi drum rahatladım
sevgili ballım53, öncelikle bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim...hayırlısıyla kucağınada sağlıkla almak nasip etsin allah, sana ve hepimize inşallah...
listede seninde sat 14 mart görünüyo, benimde öyle...geçtiğimiz cumartesi kontrolüm vardı, çok şükür herşey yolunda görünüyo, umarım hep böyle devam eder allahın izniyle...
yalnız benim cumartesi sat a göre 8+1 idi ve doktor ultrason görüntüsü ile sat uyumlu dedi, yani ultrasonda da 8+1 görünüyo ve boyumuz 17.9 mm...
dün de bu durumda 8+3 idim, sat larımız aynı olmasına rağmen dün senin 8+5 diyosun, gerçi +3 -3 yanılma payı olabileceği söylenir hep ama...merak ettim işte...
bir de benim bundan önce iki kaybım var canım malesef, kan pıhtılaşması sorunum var şu anda aspirin, iğne ve folik asitle gebeliğim devam ediyor çok şükür...
kanda pıhtılaşma bölümünde aynı durumdaki arkadaşlarla yazışıyoruz...nedense hep korkuyorum aralık anneleri bölümüne yazmaktan, allah korusun birşey olurda sonra üzülürüm burada yazdıkarımı görünce....allah hepimizin bebişlerini korusun inşallah...
birde bir sonraki randevunu ne zamana verdi doktorun ballımcım?? bana herşey yolunda görünüyor
artık 7 haziranda gelirsin ikili test zamanı dedi...o kadar beklemem herhalde 15 gün sonra bi giderim tekrar diyorum...sen ne zaman gideceksin???
çokkk uzun yazdım di mi??umarım sıkılmazsın okurkenn...
sevgilera.s.