2008 Aralık Anneleri

Ya Doğru Söylüosun Canim Bende Dün Farkettim Göbeğimde Siyah Tüyler Var Gibi Sinir Oldum Bembeyaz Bi Cildim Var Kilsiz Milsiz Ağda Da Yapmam Ben Onlara çoğalirlar Başka Alternatif Ne Olabilir Varmi Bilen

Ya Doğru Söylüosun Canim Bende Dün Farkettim Göbeğimde Siyah Tüyler Var Gibi Sinir Oldum Bembeyaz Bi Cildim Var Kilsiz Milsiz Ağda Da Yapmam Ben Onlara çoğalirlar Başka Alternatif Ne Olabilir Varmi Bilen

evet tatlım bende fark ettim azda olsa çıkmaya başlamış tüyler.kullanacağın yağa dikkat et derim ben.çatlaklar cildin bağ dokusu ile alakalı.bazı yağlarda bağ dokusunun sıkılaşmasına yarıyormuş.aman diyim çatlayacağın yoksa bile çatlatırsın vücudunu allah korusun:dance:

kızlar dr gittim geldim bebişim sağlıklı Allaha şükür 8+5 günlük dedi dr ölçümlerdede 20.5mm herşey normal dedi drum rahatladım

mrb . kızlarr bugün dr. gittik eşimle bebeğimizin kalp atışlarını duyduk anlatamam size yaşamışsınızdır mutlaka ama öyle heyecanlandımki eşimin ve benim gözlerimiz dolduu dr hemen ilk galiba dedi çok mutluyum

Minecim hayırlı olsun aynısını eşimle bizde bugün yaşadık,Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin soğuk aralık gecesinde minik bebeklerimizi

çok tuhaf bişi yaa bugun ilk defa canımda can taşıdığımı hissettim bide hamilelerin duası kabul olurmuş öyle söylediler
bizde isteyenlere dua edelim bol bol

benimde 9 aralık 2007de küçük prensim boran dünyaya geldi şuan 5aylık o kadar hızlı büyüyorlarki çok bambaşka bir duygu tarif edilmez yaşamak gerekiyor bence.ama şunu söylemeliyim herkez anne olamaz yani çok büyük sorumluluk gerekiyor,hayatın komple değişiyor ama mutlaka tatmanız gereken bir duygu insanı dahabir olgunlaştırıyor.

kızlar dr gittim geldim bebişim sağlıklı Allaha şükür 8+5 günlük dedi dr ölçümlerdede 20.5mm herşey normal dedi drum rahatladım

sevgili ballım53, öncelikle bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim...hayırlısıyla kucağınada sağlıkla almak nasip etsin allah, sana ve hepimize inşallah...
listede seninde sat 14 mart görünüyo, benimde öyle...geçtiğimiz cumartesi kontrolüm vardı, çok şükür herşey yolunda görünüyo, umarım hep böyle devam eder allahın izniyle...
yalnız benim cumartesi sat a göre 8+1 idi ve doktor ultrason görüntüsü ile sat uyumlu dedi, yani ultrasonda da 8+1 görünüyo ve boyumuz 17.9 mm...
dün de bu durumda 8+3 idim, sat larımız aynı olmasına rağmen dün senin 8+5 diyosun, gerçi +3 -3 yanılma payı olabileceği söylenir hep ama...merak ettim işte...
bir de benim bundan önce iki kaybım var canım malesef, kan pıhtılaşması sorunum var şu anda aspirin, iğne ve folik asitle gebeliğim devam ediyor çok şükür...
kanda pıhtılaşma bölümünde aynı durumdaki arkadaşlarla yazışıyoruz...nedense hep korkuyorum aralık anneleri bölümüne yazmaktan, allah korusun birşey olurda sonra üzülürüm burada yazdıkarımı görünce....allah hepimizin bebişlerini korusun inşallah...
birde bir sonraki randevunu ne zamana verdi doktorun ballımcım?? bana herşey yolunda görünüyor artık 7 haziranda gelirsin ikili test zamanı dedi...o kadar beklemem herhalde 15 gün sonra bi giderim tekrar diyorum...sen ne zaman gideceksin???
çokkk uzun yazdım di mi??umarım sıkılmazsın okurkenn...
sevgilera.s.

canım korkma aklına kötü şeylerde getirme bende 3 düşük yaptımve 4. yü doğurdum 3.5 yaşında oğlum var 2. hamileliğim bu dr um bana ayın sonunda gelirsin dedi dediğin gibi +3-3 farkedebiliyo

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar nasılsınız dün ilk defa mutfagıma girip yemek yaptım ve yedik eşimle mutfağımı özlemişim

canım korkma aklına kötü şeylerde getirme bende 3 düşük yaptımve 4. yü doğurdum 3.5 yaşında oğlum var 2. hamileliğim bu dr um bana ayın sonunda gelirsin dedi dediğin gibi +3-3 farkedebiliyo

teşekkürler arkadaşım, ne güzel umut oldun bana demek 3 düşükten sonra sağlıklı bir oğluşun var, allah bağışlasın...sevgiler

nasss cığım bende 44 kiloyum.ve bulantılarımdan kusmalarımdan beslenmeiyorum.hep dua ediyorum kilo alsam.yada alacakmıyım hep böylemi sürecek diye.çok sitres yapıyorum.çünkü görenler ay nekadar zayıfsın diye diye morelimi berbat ettiler artık.yeterki oram buram çatlasın bırak boşver.bebişlerimiz hele bi alalım da kucağımıza.sevgiler canımm

canım arkadaşlarım günaydın demedim size.bugün dr.gitcektim sabahtan eşim dedi beraber gidelim yalnız gitme dedi.çok merak ediyo.akşam 3gibi gidicez inş.kalp atışlarını duyarım kızlar dua edin olur mu.liste yaptım dr.soracağım okadar soru var ki....

canım arkadaşlarım günaydın demedim size.bugün dr.gitcektim sabahtan eşim dedi beraber gidelim yalnız gitme dedi.çok merak ediyo.akşam 3gibi gidicez inş.kalp atışlarını duyarım kızlar dua edin olur mu.liste yaptım dr.soracağım okadar soru var ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…