2008 Aralık Anneleri

selam kızlar.. nasılsınız..bişey sormak istiyorum ben 10 haftayı bitirdim bugün..ama mide bulantılarım son 2 gündür daha az..bugünde yok gibi mesela..normal mi acaba..bulantısı olanlar sizin kaçıncı haftada azalmaya başladı acaba???

canım benim,benim okuduğum yerlerin coğunda zaten 10 ve 11. haftalarda mide bulantılarının azalması beklenir diyor. bende 11. haftadayım,ben de bu aralar biraz daha iyi gibiyim.normaldir yani endişelenme:1hug:

canım benim,benim okuduğum yerlerin coğunda zaten 10 ve 11. haftalarda mide bulantılarının azalması beklenir diyor. bende 11. haftadayım,ben de bu aralar biraz daha iyi gibiyim.normaldir yani endişelenme:1hug:
çok teşekkürler cnm rahatladım..inş...çok korkuyorum napayım(

teşekkür ederim cnm bilgilerin için ben hamile olduğumu öğreneli bugün 1 ay oldu ve 3 kere dr gittim bugün 4. gidişim olacak
[/Byerimseniben

ballım o zaman senin bize anlatman gerekiyor. nerdeyse her hafta doktora gitmişsin. üstelik ikinci çocuğun herhalde.. yerimseniben
neyse bak şimdi ben de merak eder oldum. doktordan gelince sen de yaz değerlerini, hiç olmazsa karşılaştırırız. benim daha doktora gitmeme çok var.

kızlar bende azalmadı çoğaldı sanki.benim meleğim gün boyu herşeyi yiyoruz ama akşam olunca yatmaya yakın hoooop herşey dışarı bizimki alıcağını alıyo sonra geri yolluyo heralde herşeyi a.s.
hehe

benim yarin dr randevum var kizlar bakalim bebisimin gelisimi nasil siz kac kere gidiyosunuz doktora valla beni her hafta cagiriyor doktorum normalmi acaba bu sizdede oylemi

benim yarin dr randevum var kizlar bakalim bebisimin gelisimi nasil siz kac kere gidiyosunuz doktora valla beni her hafta cagiriyor doktorum normalmi acaba bu sizdede oylemi

ben gittiğimde en son 8+1 di.artık ayda bşr gelsen benim için yeterli dedi doktor. ama seni tedirgin eden birşey olur ya da görmek istersen istediğin zaman gel dedi. benim de haftasonu 3 hafta olucak,ben de gidicem inş.. baya büyümüş ve bebek olduğu iyice anlaşılan birşeyler görmek istiyorum ultrasonda,cok heyecanlıyım..

canım peki hergün düzenli olur mu bulantın?? bnm mesela bigün olmaz ertesi gün daha fazla olur..sende nasıl acaba...

ben yarin soracam doktora neden bu kadar sik gidiyorum her gidisimde doktora soruyorum bir sorun varmi diye hersey cok iyi diyor bazen beni kandirdigini dusunuyorum acaba beni rahatlatmak icinmi boyle soyluyor diye ama neden yaln soylesinki degilmi kizlar cokmu kuruntuluyum ben ya sizde benim gibi bazen dusunuyormusunuz yoksa bendemi bir anormallik var artik yarin esimle gidecez yine bakalim bebisim ne durumda benim icin dua edin kizlarrr

yok ya kötü bişey olunca en fazla bir randevu daha erteleyip pat diye söylüyorlar nerak etme..

ben düşük yapıp doktora girmiştim gecenin bir yarısı,resmen düşürüdüm yani bebeği ama yine de umutlanmak güzel şeyler duymak istiyorum doktordan. doktor bi yandan ultrasona bakıp bi yandan da beni azarladı. " sen hamile olduğuna emin misin ? " vs .. deli gibi ağladım sonra ben de.. bazıl arı cok vicdansız oluyorlar ya.. sonra bi de dedi ki " bizim meslek de böyle işte,bazen iyi bazen kötü haberler veiryoruz" bilmem ne.. pff tatlicadiarzu

hergün olmuyo canım bazen akşam üstü oluyor.günde 1kez oluyor son 1haftadır.dün olmadı çok şükür.sen nasılsın?:1hug:

ohhh yine rahatladım walla...bnm de hergün olmuyo mesela bugün olmadı hiç..dün vardı..olmayınca da çok korkuyorum..başka bi forumda düşük yapan bi arkadaş hissettim mide bulantılaerım bir anda kesildi demiş..hiç unutamıyorum cnm..o yüzden hergün bulansın istiyorum..bulantı ii bi belirti...
o yüzden cnm bugün çok tedirginim..çok tşk kürler...insan aynı şeyleri yaşayanlarla payşalınca ne kadar raahtlıyo..

uf Allahım ya okumamak mı lazımdır bilmiyorum böyle herşeyi. midemiz bulansa kötü,bulanmasa tedirginiz. Ne zor bu tedirgin günler,geçsinler artııık..!!

fenerbahcemine84 canımnasılsın? ne zaman gittin en son kontrole.. ben haftasonu gidicem,merak eidyorum,ne kadar büyümüş bebeğim.

slm kızlar nasılsınız,bende bugün 14:30 da doktara gidicem nasipse Allah kısmet ederse bebeğimin kalp atışlarını duyucam,ya da duymuycam çok korkuorum teredütlüyüm bugün ya sevinçten ağlıycam ya da üzüntüden Allahım ne zor şey yarabbim 2 aylık oldum tadını çıkaramıorum inanamıorum hala içimde bi varlık olduğuna ...

inş duyarsın canım kalp atışlarını ama inan stres bitmiyor. bebeklerimizi içimizde hissedene kadar hep böyle acaba iyi mi diye tedirginlikler devam edicek heralde......

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum yazılanları okumaya korkuyorum ondan dolayı pek oturmadım bilgisayar başına...bende bu arada az bir kanama gecirdim ama dr. bir sorun olmadığını söyledi aldığım progestorondan dolayı olabilir dedi rahatladım.Kızlar bir tek sorunum var yemek bile yapamıyacak kadar bulantım var nerdeyse hiç birşey yiyemiyorum ilaçta almak istemiyorum öyle geziyorum içinizde bunun için doğal birşeyler bilen varmı? biraz uzattım dimi

benim de bulantımın cok fazla olduğu döenmlerde hiç bir şey iyi gelmemişti,bir tek ilaçla rahatladım. hatta günde iki kereye kadar alabilirsin dedi doktor,bir zararı yokmuş. dramamine. bence sen de iç,zaten bir süre sonra rahatlarsın,hep böyle sürmüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…