2008 Aralık Anneleri

benim yarin dr randevum var kizlar bakalim bebisimin gelisimi nasil siz kac kere gidiyosunuz doktora valla beni her hafta cagiriyor doktorum normalmi acaba bu sizdede oylemi

canım önyargılı olmak istemem ama okudum bildiğim ve gördüğüm kadarıyla (hastanede çalışıyorum) her hafta ultrasona giren etrafımda çok görmüyorum. normali 9. aya kadar ayda bir son ay iki haftada bir diye biliyorum. eğer doktorun aile dostun yada akrabansa yada her gittiğin için para almıyorsa durum normal, ama her gidişinde para alıp bide tanıdık değilse bence bu işi bi araştır derim...:teselli:

benim kullandığım bulantı ilacı hiç bi işe yaramıyo bende bulantı hep var ama çıkarmıyorum bulantılarımı bastırıyım diye habire bişeyler atıyorum ağzıma ve malum kilo alıyorum ilcın adı metpamid oğlumdada bunu kullanmıştım hiç bi halta yaramıyo şimdi hazırlanacam kızlar dr gidecem bakıyım bana başka ilaç önerecekmi dua edin kötü birşey çıkmasın kızlar kendinize iyi bakın gelince yazarım

benim de bulantımın cok fazla olduğu döenmlerde hiç bir şey iyi gelmemişti,bir tek ilaçla rahatladım. hatta günde iki kereye kadar alabilirsin dedi doktor,bir zararı yokmuş. dramamine. bence sen de iç,zaten bir süre sonra rahatlarsın,hep böyle sürmüyor...

dr. banada gaviskon diye bir ilaç verdi ama 1-2 defa ancak aldım hiç bir işe yaramadı.Ben kokulara dayanamıyorum özellikle yemek kokusu kabus gibi oldu mutfak:çok üzgünüm:

canım önyargılı olmak istemem ama okudum bildiğim ve gördüğüm kadarıyla (hastanede çalışıyorum) her hafta ultrasona giren etrafımda çok görmüyorum. normali 9. aya kadar ayda bir son ay iki haftada bir diye biliyorum. eğer doktorun aile dostun yada akrabansa yada her gittiğin için para almıyorsa durum normal, ama her gidişinde para alıp bide tanıdık değilse bence bu işi bi araştır derim...:teselli:

hayir cnm para almiyor benim doktorum alman ve cok iyi bir kadin benim iki dusugum oldu belki ondan siki takibe almis olabilir diyorum artik yarin gidince soracam niye bu kadar sik gidiyoruz diye bakalim hayirlisi artik

kızlar ne yapıyonuz siz böyle yaw hep şüphe hep şüphe.
durun bakem bebişlerinizide şüpheci yapıcanız haaa.
relax lütfen bayanlar bebişler için.

bhk tşk ler mesaj için.kızlar bir haftadır düşük tehlikesiyle evde yatıyorum.şimdi birazda olsun iyiyim.dikkat etmem gerekiyor.siz nasılsınız.

ah bu bulantılar.o hapdan bende aldım bhk biraz faydası oluyodu bana.serum yememe rağmen halen bulanıyor midem.acaba bebişim kımıldayınca geçer mi öyle diyolar.elifciğim anlıyorum seni ama ben serum yedikten sonra yine okadar kalmadı.mutfağımı özledim doya doya yemek yapmayı,aç kalıpta doyasıya yemek yemeği özledim.buna şükürler olsun ne yapalım.bizim durumumuzda olmak isteyen ne çok arkadaşlarımız var.sabredecez

az once doktordan geldim tahlillerim cok iyi cıktı bende bebeğimde cok cok saglikliymis :teytey::teytey::sm_cool:

ohhh yine rahatladım walla...bnm de hergün olmuyo mesela bugün olmadı hiç..dün vardı..olmayınca da çok korkuyorum..başka bi forumda düşük yapan bi arkadaş hissettim mide bulantılaerım bir anda kesildi demiş..hiç unutamıyorum cnm..o yüzden hergün bulansın istiyorum..bulantı ii bi belirti...
o yüzden cnm bugün çok tedirginim..çok tşk kürler...insan aynı şeyleri yaşayanlarla payşalınca ne kadar raahtlıyo..

canım biliyorum elinde değil ama mümkün olduğunca başkalarına bakma.herkesin bünyesi farklı.:kahve:

fenerbahcemine84 canımnasılsın? ne zaman gittin en son kontrole.. ben haftasonu gidicem,merak eidyorum,ne kadar büyümüş bebeğim.

merhaba canım ben ilk ve tek 7+4 de gitmiştim.ayın 26sında gitmeyi düşünüyorum.bakalım hayırlısı.bende çok heyecanlıyım inş kocaman olmuştur meleklerimiz.:1rolleyes:

Slm kızlar bende doktordan yeni geldim ya kalbi gümbür gümbür atıodu birde doktorumuz sesini açıp dinletti o an babasının gözlerine baktım gözlerinin içi gülüodu çok çokkkk mutluyuz Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin ben klomenle hamile kaldım çok istioduk 2 yıl bekledik şükür yaa,bu arada çok sağlıklı dedi doktorumuz kilomu öğrenince baya bi şaşırdı çünkü ben 45 kgyum ama herkes beni 50 falan sanar 51 kg da 60 sanarlar neyse söylediği tek kötü şey zayıfsın çok çatlarsın dedi ve bana krem önerdi aventin yoğun çatlak kremini bi ona bozuldum yaniii kızlar benim gibi zayıfınız varsa kullanın hemen bişeyler bana çok erken gelmişti ama öyle değilmiş işte,bu arada bi arkadaş 46 kg hamile kaldı 0 çatlak var hergün üşenmeden badem yağı sürdü kendine bana krem biraz pahalı geldi 40 ytl 1 ayda bitecek ben bitkisel kullanmak isterim önerilerinizi bekliorum şekerler....

nass canım çok sevindim ne güzel.boşver çatlasın şuan yerimizde olmak isteyen okadar çok kadın varki!
sen düzenli beslenmene bak.bide çatlakların çoğu kalıtımsal annene bi bak canım..çok öptm a.s.

fenerbahçemine 84 Allah razı olsun hayatım ya çok doğru söylüyosun yerimizde olmak isteyen o kadar çok var ki benden onlardan biriydim 1,5 ay önce bende seni öpüyorum ii bak kendine ...

Slm kızlar bende doktordan yeni geldim ya kalbi gümbür gümbür atıodu birde doktorumuz sesini açıp dinletti o an babasının gözlerine baktım gözlerinin içi gülüodu çok çokkkk mutluyuz Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin ben klomenle hamile kaldım çok istioduk 2 yıl bekledik şükür yaa,bu arada çok sağlıklı dedi doktorumuz kilomu öğrenince baya bi şaşırdı çünkü ben 45 kgyum ama herkes beni 50 falan sanar 51 kg da 60 sanarlar neyse söylediği tek kötü şey zayıfsın çok çatlarsın dedi ve bana krem önerdi aventin yoğun çatlak kremini bi ona bozuldum yaniii kızlar benim gibi zayıfınız varsa kullanın hemen bişeyler bana çok erken gelmişti ama öyle değilmiş işte,bu arada bi arkadaş 46 kg hamile kaldı 0 çatlak var hergün üşenmeden badem yağı sürdü kendine bana krem biraz pahalı geldi 40 ytl 1 ayda bitecek ben bitkisel kullanmak isterim önerilerinizi bekliorum şekerler....

Canım hamilelik döneminde bazı anne adaylarında salgılanan hormonlar nedeniyle tüyler azalırken bazı anne adaylarında da artarmış.Badem yağıda ciltte tüylenme yapar.Ben bu yüzden süremedim bağdem yağı korktum.kurt adam gibi olurum diye naniknanik

X