- 21 Nisan 2008
- 166
- 0
- 43
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #1.481
benim yarin dr randevum var kizlar bakalim bebisimin gelisimi nasil siz kac kere gidiyosunuz doktora valla beni her hafta cagiriyor doktorum normalmi acaba bu sizdede oylemi
benim de bulantımın cok fazla olduğu döenmlerde hiç bir şey iyi gelmemişti,bir tek ilaçla rahatladım. hatta günde iki kereye kadar alabilirsin dedi doktor,bir zararı yokmuş. dramamine. bence sen de iç,zaten bir süre sonra rahatlarsın,hep böyle sürmüyor...
canım önyargılı olmak istemem ama okudum bildiğim ve gördüğüm kadarıyla (hastanede çalışıyorum) her hafta ultrasona giren etrafımda çok görmüyorum. normali 9. aya kadar ayda bir son ay iki haftada bir diye biliyorum. eğer doktorun aile dostun yada akrabansa yada her gittiğin için para almıyorsa durum normal, ama her gidişinde para alıp bide tanıdık değilse bence bu işi bi araştır derim...:teselli:
kızlar ne yapıyonuz siz böyle yaw hep şüphe hep şüphe.
durun bakem bebişlerinizide şüpheci yapıcanız haaa.
relax lütfen bayanlar bebişler için.
öyle walla... ama keşke insanın elinde olsa.
ohhh yine rahatladım walla...bnm de hergün olmuyo mesela bugün olmadı hiç..dün vardı..olmayınca da çok korkuyorum..başka bi forumda düşük yapan bi arkadaş hissettim mide bulantılaerım bir anda kesildi demiş..hiç unutamıyorum cnm..o yüzden hergün bulansın istiyorum..bulantı ii bi belirti...
o yüzden cnm bugün çok tedirginim..çok tşk kürler...insan aynı şeyleri yaşayanlarla payşalınca ne kadar raahtlıyo..
fenerbahcemine84 canımnasılsın? ne zaman gittin en son kontrole.. ben haftasonu gidicem,merak eidyorum,ne kadar büyümüş bebeğim.
az once doktordan geldim tahlillerim cok iyi cıktı bende bebeğimde cok cok saglikliymis :teytey::teytey::sm_cool:
Slm kızlar bende doktordan yeni geldim ya kalbi gümbür gümbür atıodu birde doktorumuz sesini açıp dinletti o an babasının gözlerine baktım gözlerinin içi gülüodu çok çokkkk mutluyuz Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin ben klomenle hamile kaldım çok istioduk 2 yıl bekledik şükür yaa,bu arada çok sağlıklı dedi doktorumuz kilomu öğrenince baya bi şaşırdı çünkü ben 45 kgyum ama herkes beni 50 falan sanar 51 kg da 60 sanarlar neyse söylediği tek kötü şey zayıfsın çok çatlarsın dedi ve bana krem önerdi aventin yoğun çatlak kremini bi ona bozuldum yaniii kızlar benim gibi zayıfınız varsa kullanın hemen bişeyler bana çok erken gelmişti ama öyle değilmiş işte,bu arada bi arkadaş 46 kg hamile kaldı 0 çatlak var hergün üşenmeden badem yağı sürdü kendine bana krem biraz pahalı geldi 40 ytl 1 ayda bitecek ben bitkisel kullanmak isterim önerilerinizi bekliorum şekerler....
az once doktordan geldim tahlillerim cok iyi cıktı bende bebeğimde cok cok saglikliymis :teytey::teytey::sm_cool: