2008 Aralık Anneleri

hoşgeldin dünyaya diyemediğim bebeğime ELVEDA dedim
bende artık fahri aralık annesiyim.
gecen çarşamba kontrole gideceğimi yazmıştım.Ben ikili testlerden korkarken doktor bebeğimin kalbinin atmadığını söyledi. Pıtırcığım iki hafta önce ölmüş....
aldırmak zorunda kaldık.Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın,yaşayanları anladığımı sanırdım ama anlamıyomuşum. Canımdan bir can gitti...

canım arkadaşım çok geçmiş olsun tatlım. inan neye uğradığıma şaşırdım. umudunu yitirme ne olur bir kapı kaoanırsa bir kapı açılır.

farkettiyseniz eğer kimseyi yönledirmedim orda. sadece arkadaşa ben böyle kullandım keşke doktoruna sorsaydın dedim. başkaları sert bir çıkışla birbirimizi yönlendirmeyelim diye uyarıda bulunuyor. yadıklarımı okumadan herhalde.
bizler burda bildiklerimi paylaşmıyacaksak eğer niçin burdayız.

Geçmiş Olsun Canim çok üzüldüm Bende Ayni Senin Gibi 8 Haftalik Bebeğimi Kaybettim Kalp Etişlari Durmuştu Ve Kürtajla Alindi Ama Bak şimdi Allah Nasip Ederse Temmuzda Anne Olcağim Allah Verir Canim Takma Kendine Dikkat Et Ama Bide 3 Ay Korunursaniz Daha Iyi Olur Sonuçta Kürtajda Doğum Gibi Oluyor Yinede Sen Bilirsin Kib

arkadaşım evet kızarak söyledim çünkü sen baya sert bir çıkış yapmışsın.
birbirimizle ilaç karşılaştırması yapamayız zaten. ben sadece orda arkadaşa dedimki ben böyle böyle kullandım keşke doktoruna sorsaydın dedim. bunun haricinde aman efendim sen ilaç niye kullanmadın kullan hemen al eczaneden gibi yönlendirmelerde bulunmadım.

inşallah ben de senin gibi güzel haberler verebilirim masumkedi.
biliyorum bunu düşünmek için erken ama ya yine aynısı olursa diye çok korkuyorum.
henüz yeni kontrollere başlamadık ama herkes bişey söylüyo..nedeni araştırılıp ona göre davranmak gerek..bende söylediğin gibi bir süre beklemeyi düşünüyorum

ben sert bir çıkış yaptığımı düşünmüyorum,niye bu kadar gerildin anlamadım.hem sana da söylemedim tekrar ediyorum..tabi ki burada paylaşımlarda bulunmak için bir şeyler yazıyoruz.Bu konuyla alakalı ciddi sıkıntılar yaşayan cok yakın arkadaslarım var etrafta.
sadece söylemek istemiştim,kimseyi yargıladığım falan da yok.
özür de diledim ama hala sen de sert tavrını sürdürüyorsun,buna hiç gerek yok.yani birine hakaret etmişim tavrı takındın birden bire.
yazdıklarımı geri alıyorum... sevgiler a.s.

naz&pıtırcık canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar aramıza hamile olarak katılırsın Allah sabrını verir inşallah canım.Sen doktora gidincemi anladın yani kanaman vucudunda bi değişiklik oldumu arkadaşım,tekrar çok çok geçmiş olsun.

arkadaşlar birbirimizi kırmayalım bu siteyi bizim gibi hamile bayanların heycanlarını mutluluklarını sorunlarını paylaşmak için hizmete sunmuşlar bende okudum kimse kimseye yönlendirmiyor dr.sor deniliyor sonuçta burda bşze ne derlerse desinler dr.danışmadan yapmıyoruz kimse cahil değil sonuçta kimimizin ilk kimisininde 2 veya 3.hamileliği insanlar endişeleniyor neden böyle neden şöyle diye korkuyorlar zarar vermekten bazen doğru bildiklerimizin yanlış olduğunu ögrenip dr.larımıza sorup doğrusunu ögrenelim yerimseniben

canım benim Allah sana sabır versin. ne hissettiğini anlıyorum,zaten yaşamayanın da anlayabileceği bir durum değil bu kesinlikle.. ben kendi annem beni teselli ederken bile içimden yaşamadın ki nereden biliyorsun diye geçirmiştim.

ben de düşükten bir ay sonra hamile kaldım,inş sen de en hayırlı zaman da tekrar müjde verirsin bize.ama bu korku tabi ki hep oluyor insanın içinde. Allah kimseye yaşatmasın bunu inş.

arkadasım tamam zaten konuyu daha fazla uzatmayalım.. kimse cahil değil,olmasın da zaten. ama başına böyle şeyler gelen 2 arkadasım oldu benim. sonuçta hamileyiz ve hassasız. herşeyi ince ince düşünüyoruz.dediklerim nedense cok yanlış anlaşıldı. ben de burda bir bildiğimi düşüncemi paylaşmak istemiştim.neden bu kadar kötü nieytli olduğum sonucu çıkarıldı,ben de cok üzüldüm doğrusu....

bende kötü bişey demedim birbirimizi kırmayalım dedim kötü bişey dediysem özrdilerim herkezden

kızlar bişey sorcam hamileyken ciğer ellenmezmiş kırmızı leke kalırmış deveye baktığında ağzı sulak olurmuş ştavşan etş yenmezmiş dudakları tavşan gibi olurmuş karabiber dokunulmazmiş cocuk cilli olurmuş çilek yenmezmiş cocuk kırmızı olurmuş erik yersen gözleri yeşil olurmuş sizce doğru mu fikri olan arkadaşlarımız var mı?:bbo:

valla ciğer olayını yaşayan akrabam var o doğru da diğerlerini bilemem bir de ,erikle gözler yeşil olsaydı bu memleket alman çocukları gibi renkli gözlülerle dolardı...

hiçbirşey anlamadım canım. belki hatırlarsın sürekli migren ağrılarımın nüksettiğinden yakınıyordum. Şimdi geçmişe dönük düşündüğümde bu migren ağrıları, halsizliklerim, baş dönmelerim hamileliğin başında yokken son zamanlarda oluştu. Bu son zamanlar da bebeğimi kaybettiğim zamanlara geliyor. Neticede iki hafta cansız olarak rahimde kaldı. Tabi bunların bu durumla alakalı olduğunu ben düşünüyorum. Kanamam falan olmadı. Yaşadığım tek kanama olayı 4 hafta önce iki damla gelmişti, sonrasında da dinlendim kahverengimsi akıntı geldi ama azdı.Onu da doktora sordum, o zaman gelsende yapabileceğimiz bi şey olmazdı, belki erken dönemde gelmiş olsaydın erken müdahale edilebilirdi,ama sonuç değişmezdi dedi.
Dikkatli olmak lazım ama bu düşükle aynı süreçte gerçekleşmediği için belirtisi de net değil

yok ya kötü bişey demedin özür dilemene de gerek yok.. boşuna geriliyoruz galiba...

ben sadece özür de dilememe rağmen aynı tavrın devam ettirilmesine bozuldum..

ben sana ters tavır yapmadım son konuşmamda sadece kendimi anlatmaya çalıştım.
biliyorum ortaya söyledin sen o zaman ama ben üstüme alındım ister istemez. çünkü en son ben yazmıştım.
bu arada bende seni kırdıysam özür dilerim diye tekrar msj yazarken elektirikler gitti o yüz yazamadım.
neyse bu dönemlerimiz çok hashas dönemler bende seni kırdıysam özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…