- 3 Nisan 2008
- 1.296
- 2
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #1.541
hoşgeldin dünyaya diyemediğim bebeğime ELVEDA dedim
bende artık fahri aralık annesiyim.
gecen çarşamba kontrole gideceğimi yazmıştım.Ben ikili testlerden korkarken doktor bebeğimin kalbinin atmadığını söyledi. Pıtırcığım iki hafta önce ölmüş....
aldırmak zorunda kaldık.Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın,yaşayanları anladığımı sanırdım ama anlamıyomuşum. Canımdan bir can gitti...
gecen çarşamba kontrole gideceğimi yazmıştım.Ben ikili testlerden korkarken doktor bebeğimin kalbinin atmadığını söyledi. Pıtırcığım iki hafta önce ölmüş....
aldırmak zorunda kaldık.Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın,yaşayanları anladığımı sanırdım ama anlamıyomuşum. Canımdan bir can gitti...[/QUOTE
cok üzüldüm canım ama fazla sıkma canını allah büyük tekrardan denersiniz inşallah yavrunu kucağını alırsın ben 2 defa kaybettim bebeğimi canım biliyorum nedesek boş bunu sadece yaşayan bilir dualarım seninle tez zamanda tekrar hamile haberlerini alırız inşallah a.s.
bende ilk gittiğimde bişey vermedi sonra 9 haftalıkken tekrar gittik bu sefer verdi icinde 50 tane var bitinceye kadar kullan dedi sonuçta vitamin bebeğe zarar verceğini düşünmüyorum kimse kimseye yönlerndiremez herkez fikrini söylemekte hakklı burda haklısın sonuçta burda doktorların bize verdiği bilgileri başka arkadaşlarla paylaşıp doğru olanı ögreniyoruz canım a.s.
canım benim biraz kızarak söylemişsin galiba ama ben de kötü bir niyetle söylemedim. sadece birbirimizle karşılaştırmalar cok oluyor ve ilaç konusunda bu doğru değil diye düşünüyorum ben. herkes farklı çünkü bu konuda. sana dair söylememiştim ben zaten. ilaç konusu bayadır var dikkat edersen. yine de kırıcı bir şey söylemişsem özür dilerim,kusura bakma..
farkettiyseniz eğer kimseyi yönledirmedim orda. sadece arkadaşa ben böyle kullandım keşke doktoruna sorsaydın dedim. başkaları sert bir çıkışla birbirimizi yönlendirmeyelim diye uyarıda bulunuyor. yadıklarımı okumadan herhalde.
bizler burda bildiklerimi paylaşmıyacaksak eğer niçin burdayız.
arkadaşım evet kızarak söyledim çünkü sen baya sert bir çıkış yapmışsın.
birbirimizle ilaç karşılaştırması yapamayız zaten. ben sadece orda arkadaşa dedimki ben böyle böyle kullandım keşke doktoruna sorsaydın dedim. bunun haricinde aman efendim sen ilaç niye kullanmadın kullan hemen al eczaneden gibi yönlendirmelerde bulunmadım.
aldırmak zorunda kaldık.Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın,yaşayanları anladığımı sanırdım ama anlamıyomuşum. Canımdan bir can gitti...
arkadaşlar birbirimizi kırmayalım bu siteyi bizim gibi hamile bayanların heycanlarını mutluluklarını sorunlarını paylaşmak için hizmete sunmuşlar bende okudum kimse kimseye yönlendirmiyor dr.sor deniliyor sonuçta burda bşze ne derlerse desinler dr.danışmadan yapmıyoruz kimse cahil değil sonuçta kimimizin ilk kimisininde 2 veya 3.hamileliği insanlar endişeleniyor neden böyle neden şöyle diye korkuyorlar zarar vermekten bazen doğru bildiklerimizin yanlış olduğunu ögrenip dr.larımıza sorup doğrusunu ögrenelim yerimseniben
arkadasım tamam zaten konuyu daha fazla uzatmayalım.. kimse cahil değil,olmasın da zaten. ama başına böyle şeyler gelen 2 arkadasım oldu benim. sonuçta hamileyiz ve hassasız. herşeyi ince ince düşünüyoruz.dediklerim nedense cok yanlış anlaşıldı. ben de burda bir bildiğimi düşüncemi paylaşmak istemiştim.neden bu kadar kötü nieytli olduğum sonucu çıkarıldı,ben de cok üzüldüm doğrusu....
bende kötü bişey demedim birbirimizi kırmayalım dedim kötü bişey dediysem özrdilerim herkezden
naz&pıtırcık canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar aramıza hamile olarak katılırsın Allah sabrını verir inşallah canım.Sen doktora gidincemi anladın yani kanaman vucudunda bi değişiklik oldumu arkadaşım,tekrar çok çok geçmiş olsun.
yok ya kötü bişey demedin özür dilemene de gerek yok.. boşuna geriliyoruz galiba...
ben sadece özür de dilememe rağmen aynı tavrın devam ettirilmesine bozuldum..