-
- Konu Sahibi deryahakan
- #1.441
günaydın kızlar.. ben de cuma günü doktora gittim nihayet.. düşük tehlikesi atlatmışım, ufak bir iç kanama geçirmişim, hiç birinin farkında değildim tabi.. doktor progesteron verdi, bebe aspirini verdi.
ama bebişin kalp atışlarını gördük, resmini aldık.. çok güzeldi.
gözün aydın cnm ne kadarlık olmuş bebişin bende bugün gidecem dr bakalım bizimki ne yapıyor görecez bi aksilik çıkmaz inşallah
JASPER canım serumun kesinlikle zararı yok.ben valla 6kilo yedim.sende git bir an önce de ye canım.mide bulantısına gelince allah sabır güç ve kolaylık versin.aynı durumdayım canım anlıyorum seni.bebiş ne kadarlık senin
herkese günaydın....
günaydın kızlar.. ben de cuma günü doktora gittim nihayet.. düşük tehlikesi atlatmışım, ufak bir iç kanama geçirmişim, hiç birinin farkında değildim tabi.. doktor progesteron verdi, bebe aspirini verdi.
günaydın bhk, nasılsın? ben biraz daha iyiyim bugün
kuzuşlar, kese küçülmüş yani korktuğumuz gibi sonuçlanacak bu tatlı macera.
Garip ama üzülmüyorum o kadar. Çünkü eğer devam etseydi doğuma kadar hep bir korku kalacaktı içimde, ya bi sorun yaşarsa bebeğim diye.
İncelemeler yapıldı, bizde herhangi bir sorun yokmuş kısa süre içinde tekrar deneyebilirmişiz.
Şimdi herbirinizin sürecini daha dikkatli takip etmem gerek, bana örnek teşkil ediyorsunuz ona göre davranın e mi :)
allah hepinizi, (sevdiklerinizi de elbet) korusun...
slm canim bi soru soracam sana dusuk tehlikesi gectigini nerden biliyorki doktor onun garantisimi varmis nerden anlayacazki boyle bir riskin gectigini anlamadim benim bildigim kadariyla 3 ayliga kadar herzaman dusuk riski olabilir sende kanamami vardida kesildi canim biraz aydinlatirsan sevinirim tatlim bu arada gecmis olsun
slm canim bi soru soracam sana dusuk tehlikesi gectigini nerden biliyorki doktor onun garantisimi varmis nerden anlayacazki boyle bir riskin gectigini anlamadim benim bildigim kadariyla 3 ayliga kadar herzaman dusuk riski olabilir sende kanamami vardida kesildi canim biraz aydinlatirsan sevinirim tatlim bu arada gecmis olsun
tam olarak doğru ifade edemeyebilirim ama yanlış anlamadıysam -aklımda yanlış kalmadıysa- keseyle rahim arasında mı işte öyle bir yerde kanama olmuş. doktor o bölgeyi gösterdi ultrasonda. yani kesenin içinde değil kenarında bi yerde diyeyim. iç kanama olmuş, ufak çaplı olduğundan ben bir şey hissetmedim. doktor o nedenle progesteron verdi. önümüzdeki ay haziran 6 da muayene var o zaman ikili test de yapacak.
elifcino ultrasyona girdiğinde çok fark etmişmi bebiş büyümüşmü çok merak ediyom bende bugün gidecem ya dr yazarsan sevinirim
ballım ben ilk defa muayeneye gittim ve doktorum doğumevinin eski başhekimi şimdi samsunda anakilinik kurucularından. zaten samsunda öğrendiğim kadarıyla bu ikili, üçlü testleri falan genellikle hamileler orda yaptırıyormuş.
çok fark etmişmi bilemiyorum çünkü daha önce hiç gitmedim. ama doktor bana tam 8 hafyalık olduğunu söyledi ve zaten sata göre 8 haftalıktı.
kalp atışları falan normaldi. şimdi elimde ultrason resmi var. baş popo mesafesi 14.4 mm. (eğer yanlış yere bakmıyorsam tabi :sm_confused:)
1,5 cm boyunda olduğunu söylemişti doktor.
diğer söyledikleri de bol miktarda protein içerikli beslenmem gerektiği, ekmek, tuz ve hamur işlerinden biraz daha uzak kalmam gerektiği yönündeydi. çünkü hamile kaldıktan sonra +2 kilo aldım.
aklıma gelenler bunlar.