- 27 Nisan 2008
- 2.955
- 4
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #1.421
kuzuşlar, kese küçülmüş yani korktuğumuz gibi sonuçlanacak bu tatlı macera.
Garip ama üzülmüyorum o kadar. Çünkü eğer devam etseydi doğuma kadar hep bir korku kalacaktı içimde, ya bi sorun yaşarsa bebeğim diye.
İncelemeler yapıldı, bizde herhangi bir sorun yokmuş kısa süre içinde tekrar deneyebilirmişiz.
Şimdi herbirinizin sürecini daha dikkatli takip etmem gerek, bana örnek teşkil ediyorsunuz ona göre davranın e mi :)
allah hepinizi, (sevdiklerinizi de elbet) korusun...
aaa ne kadar güzel bende alıcam arkadaşım. ne kadara aldın ayıp olmazsa sorayim.
Garip ama üzülmüyorum o kadar. Çünkü eğer devam etseydi doğuma kadar hep bir korku kalacaktı içimde, ya bi sorun yaşarsa bebeğim diye.
İncelemeler yapıldı, bizde herhangi bir sorun yokmuş kısa süre içinde tekrar deneyebilirmişiz.
Şimdi herbirinizin sürecini daha dikkatli takip etmem gerek, bana örnek teşkil ediyorsunuz ona göre davranın e mi :)
merhb canım 50 ytl ye aldık eşimlen.acımadı paraya:)ama şimdi giyince çok komik oldumm :) daha küççk karnım.biraz daha büyümesini beklemek gerekiyor.:asigim::1hug:
kızlar benim göbişim hamile gibi değilde, sanki çok yemiş yağlı bir göbek gibi duruyor.pantolonarım oluyor şimdik.
sizin göbişler nasıl????