2008 Aralık Anneleri

canım korkma bende de oldu cok korkmuştum ya boş gebelikse ya kalb atışını duymazsam diye benim de belim ağrıyo kasıklarım catlıyordu miğdem cok fenaydı ben salı günü gittim doktora kalbi atıyordu hem o kadar hızlı ki anlatamam işte o an biraz olsun rahatladım içini karartma kalbini ferah tut canım :1hug::

canım korkma bebeğin daha senin yediklerinle beslenmiyor sen sadece su bile içsen ona yarıyor yemek yememek bebeğine zarar vermez ama böyle üzülürsen bebeğine zarar verebilirsin bebeğini kollarına alıcan günleri düşün zaten gecici günler ben 10 haftalık hamileyim biraz biraz bulantılarım geçiyo yemek yemege başladım canım

hepimiz aynı durumdayiz bebişin kalp atişini görene kadar rahat uyku yok...İnanalim ve dua edelim içimizi ferah tutmaya calışalım. Kısmetse hayırlısıysa herşey gönlümüze göre olur
Ekim anneleri forumlarinda göbekte oluşan çatlakları nasil önleyebileceklerinden bahsediyorlar. O günler bir gelse,
birbirimize bebişlerimizin cinsiyetlerini, isimlerini ne koyacağımızdan bahsetsek :))
Hepimiz için dua ediyorum arkadaslar

ben şimdiden bebe yağı sürüyorum ileride oluşacak catlaklıklara engel oluyormuş hem gazım varsa onada iyi geliyo hem cildim yumuşacık oluyo

ben şimdiden bebe yağı sürüyorum ileride oluşacak catlaklıklara engel oluyormuş hem gazım varsa onada iyi geliyo hem cildim yumuşacık oluyo

hangi bebe yağını kullanıyorsun canım? bende başlamak istiyorum ama korkuyorum içerisinde kimyasal madde falan vardır diye. bi de karnına sürüyormusun.bildiğim kadarıyla karına sürüldüğünde ciltten plasentaya geçiyormuş.yanlışta biliyor olabilirim.kızlar bu konularda benide bilgilendirirseniz sevinirim.a.s.

nass cığım korku yapmana gerek yok panikte yapma.bende dr.gittim kese var evet.bebeğinin kalbi tabiki atıyordur.sen sitres yaparak bebeğinide üzüyosun ama.bu arada saol canım paylaşımın için.midem bulanmıyor şimdi de bişi yiyemiyorum kafayı yicem ya.aklıma ne getirirsem öğürürüyorum adeta.sanırım sabredtmekten başka yapcağım bişi yok.bebeğim aç kalmsın diye bende itres yapıyorum.allah yardımcımız olsun canım.benimde 6+6 ah geçse şu günler bir geçsee de bebişlerimizi alsak kucağımıza rabbimin izniyle.hadi görüşürüz canım

zeynepciğim morel verdin bana hayatım.umarım benimde geçer.bulantım yok serumlardan sonra pek kalmdı.fakat mutfaga gittiğimde geri dönüyorum hemen ve inanırmısın canım burnuma koku duymıyım diye başörtü sarıyorum.canım bende yarın gitmeyi düşünüyorum acaba kalp atışı belli olmuşmudur diye.vallahi allah yardımcımız olsun.öğlen üstü sinirlerim boşaldı rabbime ağlaya ağlaya dua ediyorum ya.ama üzülmicem tamam artık.önemli olan zaten 3.aydan sonrası.dediğin gibi şuan bişi yaramıyor.görüşürüz canım.bebişine iyi bak

CANIM BEN NIVEA BABY YAĞINI KULLANIYORUM BENİM BİR ARKADAŞIM VAR 7 AYLIK HAMİLE O BANA ÖNERDİ 2 AYLIKKEN BAŞLAMIŞ SIMDI HIC CATLAGI YOKMUS
HERHANGI BIR SORUN OLMAMIS AMA CADIARZU

bebe yağindan ziyade saf badem yagini tercih edin arkadaslar...
Bebe yağinda da dalinin çok çesitli guzel urunler var.şakkıdı

kuzuşlar ben hazır boşta kalmışken sizlere üç beş internet hedayesi toplatam dedim.

bu baby star'ın numunesi için benimki geldi iki tane var içinde, zaten yazıyor sayfada ama yine de söyleyeyim, sadece formu doldurun yeterli
http://www.babystar.com.tr/kampanyalar.aspx

bu da evybaby nin kampanyası açıklama var sitede. Ayrıca üye olunca onlar da büyük ihtimalle numune bebek bezi gönderiyorlar.
http://www.evybaby.com/14hediyeler/bebek_hediyeleri.asp

sonracığıma bir de alakasız ama enteresan link daha vereyim bacılarıma :
veet soğuk ağda bandı için, açılan sayfada "numuneyi şimdi isteyin" e tıklayın.
http://www.veet.com.tr/offers/offers.php

haydi kolay gele yerimseniben

merhaba arkadaşlar
bugün dr a gittim bebeğimi gördüm çok güzel bir duyguydu:asigim:

valla benim de bulantılar çok kötü, çubuk kraker yiyorum onu da kusuyorum, çok zor oluyo , bazensuyu bile çıkartıyorum, bende serum alacam galiba, bebeğe zarar mı veriyormuş serum anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…