- 5 Mayıs 2008
- 2.150
- 0
- 43
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #1.321
Ay kızlar ya bu arada ben haftaya 7+ küsür olcam işte 4 haftalıkkken keseyi görmüştün sonrasında yeni gidicez pazartesi ama çok korkuyorum ya bişey yoksa kese boşsa kalbi atmıyosa sizdede varmı bu korku tırım tırım tırsıyorum onun için 8 haftalığa doğru gidicemki kesin bişeyler görünsün diye,bir de kendimi şöyle teselli ediyorum kanamam yok,belim çok ağrıyo,midem bulanıo,çıkarıyorum falan bunlar bebeğin olduğuna işarettir diye sizce ??? bana yazın patlıycam panikten...
slm kızlar.bende 1.5aylık hamileyim.kızlar çok ağır geçiyor benim hamilelik.2gün önce hast.yattım şişe serum yedim.yemek yiyemiyorum adını bile duymak isstemiyorum.ben ne ypcam yaaa.sinirlerim çok bozuk ağlıyorum yalnız kalmak istemiyorum hiç.ne olur bana da yoldaş olun.ne yicem ne etcem.bebeğim beslenemz diye çok korkuyorum kızlar.ama aldığım serumlar bebeğe gidiyomuş direk öylr mi acaba bilginiz var mı.ne olur benide bilgilendirin.
ben şimdiden bebe yağı sürüyorum ileride oluşacak catlaklıklara engel oluyormuş hem gazım varsa onada iyi geliyo hem cildim yumuşacık oluyo
hangi bebe yağını kullanıyorsun canım? bende başlamak istiyorum ama korkuyorum içerisinde kimyasal madde falan vardır diye. bi de karnına sürüyormusun.bildiğim kadarıyla karına sürüldüğünde ciltten plasentaya geçiyormuş.yanlışta biliyor olabilirim.kızlar bu konularda benide bilgilendirirseniz sevinirim.a.s.
hangi bebe yağını kullanıyorsun canım? bende başlamak istiyorum ama korkuyorum içerisinde kimyasal madde falan vardır diye. bi de karnına sürüyormusun.bildiğim kadarıyla karına sürüldüğünde ciltten plasentaya geçiyormuş.yanlışta biliyor olabilirim.kızlar bu konularda benide bilgilendirirseniz sevinirim.a.s.
acaba çatlaklar kaçıncı haftada başlıyor CADIARZUCADIARZU
16 HAFTADA BAŞLIYORMUS ÇATLAKLIKLARyerimseniben
slm kızlar.bende 1.5aylık hamileyim.kızlar çok ağır geçiyor benim hamilelik.2gün önce hast.yattım şişe serum yedim.yemek yiyemiyorum adını bile duymak isstemiyorum.ben ne ypcam yaaa.sinirlerim çok bozuk ağlıyorum yalnız kalmak istemiyorum hiç.ne olur bana da yoldaş olun.ne yicem ne etcem.bebeğim beslenemz diye çok korkuyorum kızlar.ama aldığım serumlar bebeğe gidiyomuş direk öylr mi acaba bilginiz var mı.ne olur benide bilgilendirin.
ne güzel kaç mm olmuş kerata :)