- 25 Şubat 2008
- 8.179
- 34
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #1.281
bu arada benim mide bulantılarım hafifledi diye sevnirken bu aralar yine acaip arttı.canım hiç bir şey yapmak istemiyor. zordan bir yemek yapıyorum o kadar. bir de ev tozlarına alerjim olduğunu anladık.sürekli sürekli hapşuruyorum. habire toz almam,havalandırmam vs bir sürü şey gerekiyormuş.
ne kadar aciziz ya Rabbi..
günaydın kızlarr,
yaklaşık 1 haftadır siteye giremiyordum. aramıza yeni arkadaşlar katılmış :)) ne güzel. Aralıkta nüfus patlaması yaşanacak herhalde :)))
kızlar 7+6 günlük oldum. 10 gündür acayip mide bulantılarıyla uğraşıyorum. mutfağa su içmek için dahi giremiyorum. İnanırmısınız kendi evime girerken bile midem bulanıyor. bütün gün kapalıya akşam eve gelipte kapıyı açınca havasızlık kokusu öldürüyor beni. burnumu tıkayıp pencereleri açıyorum. balkonda bekliyorum havalanana kadar. evimden nefret eder duruma geldim.
bu arada ne kadar yeşil sebse varsa hepsinden iğreniyorum. adlarını bile duymak istemiyorum.
birde siteye girmememin nedeni ne diye sorun? çok acayip ama midemi bulandırıyor bilgisayar. bilgisayarın başına oturunca öğürmeye başlıyorum.
son 2 gündür biraz daha iyiyimde bakayım dedim kızlar ne durumda!
bu arada geçtiğimiz cumartesi doktora gittik :))))))))))))) çarpan 2 tane kalp gördük :))))))))))))))))) bebeklerim ikiz :)))))))))))
İnşallah sağlıklı bir sekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza. Allah hepimize sorunsuz hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin.
şimdilik hoşçakalın!
Allahım nasıl güzel bir mutluluk. Allahım herkese tattırsın bu duyguyu.
evet canım, ilk çocuk :)))))))))
tüp bebekmi canım???
ilk çocukta ikiz büyük şans bence.sırnaşık şey
hayır canım tüp bebek değil, doğal oldu :) genetik olabilir diyorlar. anneannemde varmış.
:1rolleyes:
nasılsın canım migrenin geçtimi????
umarım hafiflemiştir
geçmiş olsuna.s.
günaydın kızlarr,
yaklaşık 1 haftadır siteye giremiyordum. aramıza yeni arkadaşlar katılmış :)) ne güzel. Aralıkta nüfus patlaması yaşanacak herhalde :)))
kızlar 7+6 günlük oldum. 10 gündür acayip mide bulantılarıyla uğraşıyorum. mutfağa su içmek için dahi giremiyorum. İnanırmısınız kendi evime girerken bile midem bulanıyor. bütün gün kapalıya akşam eve gelipte kapıyı açınca havasızlık kokusu öldürüyor beni. burnumu tıkayıp pencereleri açıyorum. balkonda bekliyorum havalanana kadar. evimden nefret eder duruma geldim.
bu arada ne kadar yeşil sebse varsa hepsinden iğreniyorum. adlarını bile duymak istemiyorum.
birde siteye girmememin nedeni ne diye sorun? çok acayip ama midemi bulandırıyor bilgisayar. bilgisayarın başına oturunca öğürmeye başlıyorum.
son 2 gündür biraz daha iyiyimde bakayım dedim kızlar ne durumda!
bu arada geçtiğimiz cumartesi doktora gittik :))))))))))))) çarpan 2 tane kalp gördük :))))))))))))))))) bebeklerim ikiz :)))))))))))
İnşallah sağlıklı bir sekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza. Allah hepimize sorunsuz hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin.
şimdilik hoşçakalın!
Allahım nasıl güzel bir mutluluk. Allahım herkese tattırsın bu duyguyu.
izlar mide bulantilarim
felaket napacam ben
benim gibi agzina bisey koyamayan varmi yaa
bu cok kotu bisey