2008 Aralık Anneleri

izlar mide bulantilarim
felaket napacam ben
benim gibi agzina bisey koyamayan varmi yaa
bu cok kotu bisey

CANIM BENİMDE MİĞDEM COK BULANIYORDU DÜN DOKTORA GİTTİM DRAMAMİNE DİYE BİR İLAÇ VERDİ BİRDE BUNU BEN KENDİM KEŞFETTİM NANELİ SAKIZ COK İYİ GELDİ BANA

CANIM BENİMDE MİĞDEM COK BULANIYORDU DÜN DOKTORA GİTTİM DRAMAMİNE DİYE BİR İLAÇ VERDİ BİRDE BUNU BEN KENDİM KEŞFETTİM NANELİ SAKIZ COK İYİ GELDİ BANA

bana da dramamine verdi doktor,hatta bir tek o iyi geldi diyebilirim. iğbesi falan da var,kusma varsa onu da yaptırabilirsin hem daha uzun süreli demişti. günde 2 kereye kadar alınabilir demişti bir de.. çok kötüysen ilaç al bence. bunlar hamilelikte alınabilen şeyler sonuçta.. geçmiş olsun.:1hug:

benim bir sorum var ben bu hafta sonu 4 saat bir otobüs yolculuğu yapmam gerekiyo ama miğdem de cok bulanıyor sizce bu yolculugu nasıl iyi gecirebilirim icinizde bana yardımcı olacak birisi varmı

çok teşekkürederim arkadaşlar.
İnşallah hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçiririz.

benim de aşırı bulandığı dönemlerde belediye otobüsüne dahi tahammül edemiyordum.yarım saatilk bir yolu bir kaç molayla,bir kaç otobusle geliyorduk eşimle.çünkü ben inmek zorunda kalıyordum 10 dk sonra. hiç durmadan sürekli bir şeyler atıştırmak biraz işe yarıyor.cubuk krakerler,ekşi erik vs gib,sana ne iyi gelirse.. inş kolay bi yolculuk olur..

Güzel hemşom tebrik ederim, çok ama çok sevindim
belki görmüşsündür ama ben yine de bir link vereyim, takvimler düzelince belki bunu kullanırsın :)

bu tahminen yaptığım
http://babystrology.com/tickers/bab...ZeaMays&year=2008&month=12&day=18&babycount=2
bu da mevcut site linki.
http://babystrology.com/tickers/
yerimseniben:nazar::nazar:

neslicim, çok teşekkürederim canım. takvim çok güzel olmuş. çok incesin.

ben bir kaç gündür bakamadım siteyi. şimdi geçmişi okurken gördüm. Çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz. herşey gönlüne göre olsun a.s.

bu arada hemşerimiyiz? sivaslı mısın?

arkadaşlar progestan kullananların durumu nasıl aranızda. ben günde 3 tane içiyorum. o kadar fazla düşürğyor ki tansiyonumu,başımı tutmakta zorlanıyorum. normale dönene kadr ayağa dahi kalkamıyorum.sizde de öyle mi?

canım merhaba,
bende 4 gündür progestan kullanıyorum. 2 sini alttan fitil şeklinde birinide ağızdan alıyorum. bende senin söylediğin etkileri yapmadı. alttan aldığım içindir belki. ama şöyle bir durumum var. kullanmaya başladığımdan beri bembeyaz akıntım oluyor. ya pardon başka şekilde tanımlayamayacağım akıntı bazen böyle bembeyaz macun gibi oluyor :eek: özlellikle ilaçtan hemen sonra. acaba ilacı bünyem gerimi atıyor anlamadım. böyle bir durum varmı sendede?

canım merhaba,
bende 4 gündür progestan kullanıyorum. 2 sini alttan fitil şeklinde birinide ağızdan alıyorum. bende senin söylediğin etkileri yapmadı. alttan aldığım içindir belki. ama şöyle bir durumum var. kullanmaya başladığımdan beri bembeyaz akıntım oluyor. ya pardon başka şekilde tanımlayamayacağım akıntı bazen böyle bembeyaz macun gibi oluyor :eek: özlellikle ilaçtan hemen sonra. acaba ilacı bünyem gerimi atıyor anlamadım. böyle bir durum varmı sendede?

benim fitil şeklinde olmadığı için öyle bir problem yok açıkçası.Tabi sen doktora sor yine de ben her tuvalete gittiğimde kan görmekten ödüm patladığı için,akıntı görünce sevinir oldum.Her tuvaletten cıkışta şükrediyorum walla tatlicadiarzu
ama ilacı bünyenin geri atması durumu olduğunu düşünmüyorum,hormon takviyesi yapılıyor sonuçta.ben de dediğim gibi dehşet bir tansiyon düşüklüğü yapıyor o kadar..

benim fitil şeklinde olmadığı için öyle bir problem yok açıkçası.Tabi sen doktora sor yine de ben her tuvalete gittiğimde kan görmekten ödüm patladığı için,akıntı görünce sevinir oldum.Her tuvaletten cıkışta şükrediyorum walla tatlicadiarzu
ama ilacı bünyenin geri atması durumu olduğunu düşünmüyorum,hormon takviyesi yapılıyor sonuçta.ben de dediğim gibi dehşet bir tansiyon düşüklüğü yapıyor o kadar..

canım burda iş arkadaşlarımdan biride kullanıyordu progestan.oda ağızdan alıyordu ve çok fazla başdönmesi yapıyordu. doktoru ona alttan alabilirsin demiş. istersen doktoruna sor sende. belki alttan almanı tavsiye eder.

ayyyy ne yapacağız böyle. bulantı, kusma, baş dönmesi, sürekli yorgunluk, kasık ağrısı.......................... zor işmiş hamilelik. ama bebişlerimiz :emir_bebek::emir_bebek: iyi olsunlarda herşeye benim rahatsızlığım önemli değil a.s

canım burda iş arkadaşlarımdan biride kullanıyordu progestan.oda ağızdan alıyordu ve çok fazla başdönmesi yapıyordu. doktoru ona alttan alabilirsin demiş. istersen doktoruna sor sende. belki alttan almanı tavsiye eder.

ayyyy ne yapacağız böyle. bulantı, kusma, baş dönmesi, sürekli yorgunluk, kasık ağrısı.......................... zor işmiş hamilelik. ama bebişlerimiz :emir_bebek::emir_bebek: iyi olsunlarda herşeye benim rahatsızlığım önemli değil a.s

cidden öyle ya,zor bişey ama bebeklerimiz iyi olsunda hiç gözümde yok inan.dokuz ay boyunca yatarım ben a.s

Allah sağlık versin inş,onlara da bize de..

selam kızlar bende progestan kullanıyorum doktor karnim cok agriyor diye verdi. Biraz halsizlik yapiyor sanirim bir de göbüşüm çok şişti
Aranizda karni agriyan var mi?
Sinirlerim çok gergin sürekli bir aglama durumundayim bir yandan da kendime kızıyorum bebişi de uzecegim, zarar görecek diye...

selam kızlar bende progestan kullanıyorum doktor karnim cok agriyor diye verdi. Biraz halsizlik yapiyor sanirim bir de göbüşüm çok şişti
Aranizda karni agriyan var mi?
Sinirlerim çok gergin sürekli bir aglama durumundayim bir yandan da kendime kızıyorum bebişi de uzecegim, zarar görecek diye...

canım karnın büyümesi, karın ağrısı ve ağlama krizleri ben de var, herhalde bir çoklarında da vardır.. ben alıştığım için sorun etmiyorum artık.. hormonlardan olsa gerek.
iyi tarafından bak.. ben eşimi ağlamakla tehdit ediyorum, ağlamim diye her şeyi yapıyor zavallım :KK70: ama insanın elinde değil tabi

iyiyimiş valla :)))
Ama öğrendiğim birşey var ki insanın eşinin destek olması bu günlerde çok önemliymiş. Aile olma gerceğinii bu dönemlerde çok daha iyi kavrıyor insan. Bizim evde son gunlerde durum aynen şöyle ben bebişimin annesiyim eşim de benim annem :)))

selam biraz önce okudum ikili test bebeklerdeki olumsuz gelişmelerini bu testle ögrenip ileride büyük sıkıntılar yaşamamak için bebeği alıyorlarmış inşallah hepimizin testleri iyi cıkar allah bebeklerimizi kucağımızı almamızı nasip etsin

slm kızlar.bende 1.5aylık hamileyim.kızlar çok ağır geçiyor benim hamilelik.2gün önce hast.yattım şişe serum yedim.yemek yiyemiyorum adını bile duymak isstemiyorum.ben ne ypcam yaaa.sinirlerim çok bozuk ağlıyorum yalnız kalmak istemiyorum hiç.ne olur bana da yoldaş olun.ne yicem ne etcem.bebeğim beslenemz diye çok korkuyorum kızlar.ama aldığım serumlar bebeğe gidiyomuş direk öylr mi acaba bilginiz var mı.ne olur benide bilgilendirin.

Slm kızlar bendede aynı mide bulantısı problemi var hele ki mideyi aç bırakırsam içim dışıma çıkıyo hiç acıkmamamız gerekiyor açlık anında mide asidi çoğalıo benden hiç bişey gelmezse böğürerek su geliyo buzdolabını açıyorum bakıo bakıo kapıyorum ne yiycem ben diye önümüzdeki günleri düşünüyorum çok fena ya ilkim sanada geçmiş olsun arkdaşım Allah kolaylık versin bizimkilerden biraz daha ağır sanırım ama üzülme bebek 12. haftadan sonra annenin yediklerinden direk beslenmeye başlarmış şimdilik depodan idare eder o, kendine bakar yani çok yesende sana yarar bu dönem canım üzülme yani ...

Ay kızlar ya bu arada ben haftaya 7+ küsür olcam işte 4 haftalıkkken keseyi görmüştün sonrasında yeni gidicez pazartesi ama çok korkuyorum ya bişey yoksa kese boşsa kalbi atmıyosa sizdede varmı bu korku tırım tırım tırsıyorum onun için 8 haftalığa doğru gidicemki kesin bişeyler görünsün diye,bir de kendimi şöyle teselli ediyorum kanamam yok,belim çok ağrıyo,midem bulanıo,çıkarıyorum falan bunlar bebeğin olduğuna işarettir diye sizce ??? bana yazın patlıycam panikten...

X