- 5 Mayıs 2008
- 2.150
- 0
- 43
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #1.301
izlar mide bulantilarim
felaket napacam ben
benim gibi agzina bisey koyamayan varmi yaa
bu cok kotu bisey
CANIM BENİMDE MİĞDEM COK BULANIYORDU DÜN DOKTORA GİTTİM DRAMAMİNE DİYE BİR İLAÇ VERDİ BİRDE BUNU BEN KENDİM KEŞFETTİM NANELİ SAKIZ COK İYİ GELDİ BANA
Güzel hemşom tebrik ederim, çok ama çok sevindim
belki görmüşsündür ama ben yine de bir link vereyim, takvimler düzelince belki bunu kullanırsın :)
bu tahminen yaptığım
http://babystrology.com/tickers/bab...ZeaMays&year=2008&month=12&day=18&babycount=2
bu da mevcut site linki.
http://babystrology.com/tickers/
yerimseniben
arkadaşlar progestan kullananların durumu nasıl aranızda. ben günde 3 tane içiyorum. o kadar fazla düşürğyor ki tansiyonumu,başımı tutmakta zorlanıyorum. normale dönene kadr ayağa dahi kalkamıyorum.sizde de öyle mi?
canım merhaba,
bende 4 gündür progestan kullanıyorum. 2 sini alttan fitil şeklinde birinide ağızdan alıyorum. bende senin söylediğin etkileri yapmadı. alttan aldığım içindir belki. ama şöyle bir durumum var. kullanmaya başladığımdan beri bembeyaz akıntım oluyor. ya pardon başka şekilde tanımlayamayacağım akıntı bazen böyle bembeyaz macun gibi oluyorözlellikle ilaçtan hemen sonra. acaba ilacı bünyem gerimi atıyor anlamadım. böyle bir durum varmı sendede?
benim fitil şeklinde olmadığı için öyle bir problem yok açıkçası.Tabi sen doktora sor yine de ben her tuvalete gittiğimde kan görmekten ödüm patladığı için,akıntı görünce sevinir oldum.Her tuvaletten cıkışta şükrediyorum walla tatlicadiarzu
ama ilacı bünyenin geri atması durumu olduğunu düşünmüyorum,hormon takviyesi yapılıyor sonuçta.ben de dediğim gibi dehşet bir tansiyon düşüklüğü yapıyor o kadar..
canım burda iş arkadaşlarımdan biride kullanıyordu progestan.oda ağızdan alıyordu ve çok fazla başdönmesi yapıyordu. doktoru ona alttan alabilirsin demiş. istersen doktoruna sor sende. belki alttan almanı tavsiye eder.
ayyyy ne yapacağız böyle. bulantı, kusma, baş dönmesi, sürekli yorgunluk, kasık ağrısı.......................... zor işmiş hamilelik. ama bebişlerimiziyi olsunlarda herşeye benim rahatsızlığım önemli değil a.s
selam kızlar bende progestan kullanıyorum doktor karnim cok agriyor diye verdi. Biraz halsizlik yapiyor sanirim bir de göbüşüm çok şişti
Aranizda karni agriyan var mi?
Sinirlerim çok gergin sürekli bir aglama durumundayim bir yandan da kendime kızıyorum bebişi de uzecegim, zarar görecek diye...