- 22 Ağustos 2007
- 3.615
- 12
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #1.361
inşallah hayırlısıyla gidip donersin
bu tarihler benim adet günümdü karnımdada şişlik var acaba adet olmadığım için mi oluyor
takvimlere çok sevindiim yaaaaa ..inş artık hiç gitmez.bu aralar kimse yokburda ?nerdesiz kızlar??
takvimlere çok sevindiim yaaaaa ..inş artık hiç gitmez.bu aralar kimse yokburda ?nerdesiz kızlar??
günaydın arkadaşlar. aranızda hala kasık ağrıları çeken varmı ve bel ağrısı
ben varım canımyerimseniben
özellikle sağ kasığım bugün çok ağrıyor.benneyaptımki
dün bütün gün dışarıdaydım. yoruldum galiba
bugün hep yatıyorumkafamçokkarıştı
dikkat edelim yorulmayalım bizler canım.....
hadi sen gezdinde ağrıyor ben bütün gün oturdum benim niye ağrıyor acaba.ben düşündümki bugün normalde adet tarihim onunla alakası olabilirmi acaba. senin adet tarihin ne zamandı canımcım?
bu mümkün zaten canım. bazı vücutlar adet tarihinde yine böyle tepkiler verebiliyormuş.endişelenme bence.
herşeyden şüphelenir oldum ya öksürmekten ve hapşırmaktan bile korkuyorum.bebişime bişey olur diye.derlerya sakınılan göze çöp batar aksine bende sabahtan beri hapşırıyorum senağlama
canım benim de 4 aydır falan alerjim başladı,ev tozlarına alerjim varmış meğer. ben de günde 20-30 kere kuvvetlli şekilde hapşuruyordum. ve inan her hapşurmada karnımı tutuyorum,sankji düşmesin bebeğim diye.
bu durumu doktora da sordum,dedim bir şey olur mu diye cok endişeleniyorum ben.endişelenmene gerek yok dedi bana. sonuçta o bebek pamuk ipliğiyle bağlı değil dedi. sende rahat ol canım..
çok içten bir yazı olmuş. öncelikle paylaştığın için teşekkürler. burda sıkıntıları da mutlulukları da palaşıyoruz. hiç yüzünü görmediğin birinin senin derdine ortak olması,bildiği çareleri aktarması insana çok iyi geliyor. inş yakında senin de hayırlı haberlerini alırız. bize mutlaka haber ver,pozitif ya da negatif. hem negatif cıksa bile burada bunu paylaşabileceğin onlarca belki yüzlerce insan var. seni çok rahatlatıcaklarına derdine ortak olacaklarına eminim.. sevgiler a.s.