2008 Aralık Anneleri

yaaaaa kıskandım şimdi ama benim canım takvim aşerdi :p bende istiyorum nasıl yapılıo ya,yardımcı olurmusunuz arkadaşlar ...

teşekkürler neslicim verdiğin linklerden herkes faydalanmalı bence bu arada sen nasıl oldun canım inş. daha iyisindir en kısa zamanda haberlerini bekliyoruz canım. kib.

teşekkürler neslicim verdiğin linklerden herkes faydalanmalı bence bu arada sen nasıl oldun canım inş. daha iyisindir en kısa zamanda haberlerini bekliyoruz canım. kib.

tik tak tik tak her saniyenin vuruşu kalbimi parçalayacak gibi, gece defalarca uyanıyorum, cumartesi hiç gelmeyecekmiş gibi görünüyo, ben de böyle internete dadanarak zaman öldürmeye çalışıyorum. Bugün PACMAN bile oynadım yani durum aslında o kadar vahim :)

(Not: Ayrıca mama numunelerine de bulaştım, bakalım onlar da gelirse yazarım yine)

JASPER canım serumun kesinlikle zararı yok.ben valla 6kilo yedim.sende git bir an önce de ye canım.mide bulantısına gelince allah sabır güç ve kolaylık versin.aynı durumdayım canım anlıyorum seni.bebiş ne kadarlık senin

tik tak tik tak her saniyenin vuruşu kalbimi parçalayacak gibi, gece defalarca uyanıyorum, cumartesi hiç gelmeyecekmiş gibi görünüyo, ben de böyle internete dadanarak zaman öldürmeye çalışıyorum. Bugün PACMAN bile oynadım yani durum aslında o kadar vahim :)

(Not: Ayrıca mama numunelerine de bulaştım, bakalım onlar da gelirse yazarım yine)

canım yaaaa süpersin rabbim gönlüne göre versin herşeyi ve dilerimki bebişlerinde bir sorun yoktur doktor hata yapmıştır yada inş. önümüzdeki ay hamile kalırsın biliyomusun kürtaj yada düşükten sonra cok çabuk hamile kalınıyomuş hani bütün organlar temizleniyoya......a.s.

bu arada eski ve yeni arkadaşlar aramıza yeni katılanlar nasılsınız umarım gün geçtikçe şikayetlerinizde azalır allah yardımcınız olsun.

yaaaaa kıskandım şimdi ama benim canım takvim aşerdi :p bende istiyorum nasıl yapılıo ya,yardımcı olurmusunuz arkadaşlar ...

özeline yazdım tatlım ama buraya tekrar ve tekrar yazanı da dövmezler herhalde :)

1. http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php adresine gir
2. üst orta kısımda "due date" yazan yere muhtemel doğum tarihini yaz
3. sağ yan kısımda, background kısmını istedidiğin şekilde seç ( değiştirdikçe önizleme alanı da değişecektir, istediğin gibi seçebilirsin)
4. weekly text kısmından, humor u seçersen "yarı mizahi", develompment i seçersen daha ciddiyetli bir yazı eşliğinde geri sayım yapacaktır takvimin.
5. şimdi artık şekillendirdin ve "get my ticker! butonuna tıklayıver
6. sana üç ayrı kutucuk içinde linkler oluşturacak, HTML ile başlayan kutucuktaki linkin "http://tickers.baby-gaga.com/p/dev338pp___.png" kadarını seçip kopyala
7. sona geldik; kontrol paneline gel, "detay bilgilerinizi düzenleyin" e tıkla; en altta "kilo- doğum takip" kısmına bu kopyaladığın linki yapıştır ve kaydet.

bitti gitti geçmiş olsun :)

Son düzenleme:
selam kızlar
umarım hrkes iyidir ve hmilelik çok iyi gidiyordur zaman giderek ilerliyor şuan hepimiz 8-9 haftalığız bir de bakacağız 8-9 aylık olmuşuz inşallah.
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın olur mu.

deryahakan arkadasımızın verdıgı hesaplama metoduyla 22 aralıkta cıkıyo.
bugun ilk olarak doktora gıdıcem bakalımm o ne diycek??

X