2008 Aralık Anneleri

inanmıyorum sana,doktoru aramakla da kalma kanaman varsa kesin git.az ya da çok. lekelenme bile önemli. hamileleikte en fazla dikkate alınması gereken şeylerin başında gelir kanamalar. ben de cahilliğimden ilk hamileliğimde azıcık bir kanamam olmuştu. 3gün ara ara. be bişey olmaz diye gitmedim doktora. 3.gün düşük yaptım senağlama

aman ne olur ihmal etme....

walla çalışıyorsan Allah kolaylık versin,ben evde olmama rağmen dayanamıyorum. her gün en az3-4 saat uyuyorum gündüzleri. yoksa kafamı toparlayamıyorum. Mide bulantısı olunca daha yoğun oluyor zaten bu durum. benim doktor ilaç verdi,mide bulantım ancak onunla geçiyor bu da bi nebze rahatlatıyor beni...

evet ikisi de var ben de. mide bulantısı bu hafta biraz azaldı gibi,sık bişeyler yiyince halledebiliyor gibiyim. ama tansiyonum benim de çok düşük.ben progestan kullanıyorum,doktor tansiyon düşüklüğü yapar demişti.bir de bu eklendi yani.. tansiyonum düştümü resmen ayaklarım titriyor,ayakta zor duruyorum.ama geçicek inş bu dönemler de...

kizlaar kasik agrilariniz
varmii varsa hangi tarafinizda benim hala bi belirtim yok
gogusleriiim cook buyudu sarkmasindan korkuyorumm

kizlaar kasik agrilariniz
varmii varsa hangi tarafinizda benim hala bi belirtim yok
gogusleriiim cook buyudu sarkmasindan korkuyorumm

benim her iki kasığım da ağrıyor.bu yüzden yatmak işkence. Sadece yatınca ağrıyor nedense. sabahları dayak yemiş gibi uyanıyorum,yorgun,bitkin...

Hem bırak göğüslerin büyüsün ne olacak ki..Allah sağlık sıhhat versin.

cnm ilk olarak hayırlı olsun ama dr. gitmemekle hata yapıyorsun çünkü benim biraz ağrım vardı ve dr. hemen düşük teh. karşı progeston ilaç verdi başka bir ark. kanaması oldu 2 gün ona da vermişler hem bence ihmal etme hemen git derim sevgiler...

merhaba güzel anneler a.s. biliyorsunuz bende arınıza katıldım ve sizlerle paylaştım mide bulantıları için yarıdmcı olmaya çalışıyım azcık ilk önce tuzlu bisküvi kraker en iyi ilaç derim tatlılar mideyi daha beter yapıyor dr. öle demişti baş ucunuz da bulunsun kalkmadan mutlaka yiyin bir kaç parça ve ani kalkışlardan kaçının ve elma yada elma kabuğu ii geliyo+ekmeğin dış kuru kısmına azcık tuz döküp yiyin oda hafifletiyor benimde henüz 5+5 haftalık ama düşük teh. nedeni ile bende progestn kullanıyorum ve normal tansiyonum zaten 9-6 baş dönmesi ve uyku yapıyor inş bu tehlikeli dönemleri atlatıcaz ve hepimiz sağlıklı bir hamilelik ardından sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alıcaz benim salı günü randevum umarım bebişimi görebilirim teyzeleri sevgiler

kızlar doktorum bana beyaz leblebiyi önermişti bulantı ve kazınmalar için.yazdıklarınızı okudum hepimiz aynı gibiyiz.ne güzel allahın izniyle tamamlayalım şu uzun güzel yolculuğu.kızlar progesteron hap olarakmı verdi size benimki jel şeklinde ve evet yan etkisi fazla bende çalışıyorum sıcaklarda başlıyor zor olacak gibi.

kızlar bende aralık annesi olcam allah ın izniyle tabi bi aksilik cıkmazsa.sizlerle yazışmak bilgi alışverişin de olmak güzel olcak.yeni öğrendim gebeliğimi.işte hafta ya dokora gitmeyi düşünüyorum sanırım ancak o zaman kese gözükecek

hoşgeldin sen de, kantahlilimi yapırdın? kaç haftalık hamilesin

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum.Benim yokluğum sırasında bir sürü arkadaş katılmış aramıza.Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :dance:İnşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alırız kucağımıza

arkadaşlar çoğunuz bulantı ve kasık ağrılarından bahsetmişsiniz benim şuan hiç sorunum yok gibi birde sürekli uyumak istemesem hamile olduğuma inanmayacağım nerdeyse:sm_confused:cumartesi dr. gidiyorum bende en nihayetinde kalp atışlarını duyacağım inşallah çok heycanlıyıma.s

benim de mide bulantım yok:dance:.sadece karnımın alt kısmı ağırıyor ve nadir olarak kasıklarım
ağrıyor.aşermiyorum.umarımhep böyle geçer

slm kızlarrr. Ben dün doktora gittim. Adet tarihiniz ve kan testiniz ile uyumlu bir kese gördüm, herşey yolunda dedi. 8 Mayıs'ta bebişi görebilecekmiş. Tekrar çağırdı. Çok mutluyum. Üstelik herp yüksek çıkan tansiyonum tüm o heyecana rağmen normal çıktııı. Yalnız bir tane bile sigara, bie bardak bile kola içme dedi. Napicam bilmiyorum. Akapunktura gidebilirsin dedi sigara için. Daha önce böyle bir bilgisi olan var mı ?

merhaba arkadaşlar. Bir sorun çıkmazsa inşallah bende aralık annesi olacağım. bu başlık çok güzel olmuş. neler yaşadığımızı paylaşırız :)
kendinize ve bebişlere iyi bakın

bugün dr a gidecem keseyi görürüm inşallah
bi d kalp sesini duyabilsem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…