2008 Aralık Anneleri

bana crınıno diye bir jel verdi doktorum düşük tehlikesi oluşmaması ve bebeğe dışardan destek için dedi.progesteron içeriyor sanırım bu sebeble bacaklarımdaki ağrı.

hayırlı olsun inş.. aramıza hoşgeldin. a.s.

kızlar yaaa bebeğin nekdarlık olduğu varya düzeltiyim dedim batırdım bozdum yaaaaaa denmiyom deniyom olmuyo.yok çiçek olsun yok böcek olsun dedim bozdum üffffffff napcam ben

kızlar yaşlarınıza hayran kaldım.ne güzel genç yaşda anne olacaksınız.ben 28 yaşında evlendim sonra maddi sorunlar maddi sorunlar düzeldi tedavi falan derken 36 yı bulduk.ama olsun çok güzel.geç kaldığımı düşünmüyorum ama daha gençde olmak isterdim.

ablacım olsun ne güzel biliinçli ve olgun bi annesi olcak bebişinin.rabbim sağlık huzur versin.tebrikla.s.er

evet canım öyle olacak artık çok mutluyum inanın onu çok bekledim hep dua ediyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun sağsalim alalım bebeklerimizi kucağımıza.

MERHABALAR,
Ben yokken ne güzel olmuş burası!!
Aramıza son model anneler katılmış,cıvıl cıvıl olmuş form:)
Ben önce migren ataklarımdan dolayı, bu haftada ufak bi kanamadan dolayı iki haftaya yakındır yoktum aranızda:çok üzgünüm:
İçinizde azıcık kanaması olup doktora başvurmayan var mı?
Ben burada okuduklarıma istinaden evde yatıp dinlendim, doktoru aramaya korktum açıkçası.
Sanki o kötü bi şey söylerse kötü olacakmış gibi geldi.
Sonradanda ailemdeki büyükler; kendi kafama göre iş yapıyorum diye çok kızdılar
Ufak kanamalarda da doktor ilaç veriyo mu?Arasam mı sizce?

herkese selamlar. aralık aneleri çoğalıyor.
kızlar benim mide bulantılarım başaldı. kendimi hiç iyi hissedemiyorum. hep yorgun gibiyim. işim çok dikkat isteyen bir meslek. benim gibi şikayetleri olan var mı aranızda ? neler yapıyorsunuz konuşalım.

selam kızlarr
benim de akşamları midem bir garip oluyor .bugün de sanırım tansiyonum düştü inanılmaz başım döndü ve gözlerim karardı bunlar sanırım gebelikten kaynaklanıyor......
umarım hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririzz..

canım nie düşüncelisin bakim sen.yardımcı olabileceğimz bişey varmı.CADIARZU

ne bilim pazartesiyi düşünüyom dr gidecem ya kalp atışlarını duyabilirmiyim diye bide şu bulantılara kafayı taktım derken çok kötüyüm bugün içim kalkıyo bulantılardan şimdide bugün başladı bulantılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…