- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- Konu Sahibi deryahakan
canım çok tebrik edrim.hayırlı olsun.bende yok çokşkr ama olan arkadaşlar mutlaka yazacaktır.çoköpüyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar buraya ilk kez yazıyorum çünkü uzun çabalardan sonra (çokda uzun olmadı Allaha şükür )zor aşamalardan geçtikden sonra desem sanırım daha doğru olacak aranıza katıldım bende.05.04 adetim gelmesi gerkiyordu beklenmeyen bir süprizle karşılaştık ve bebek geldi.yazmak için beklememin sebebi ise doktor bebeği göremedi gecen hafta ama dünki doktor ziyaretimizde bebişi görebildik.5 haftalık hamileyim şu anda.ve aralık 14 gibi dünyaya gelecek Allahın izniyle.kızlar benim bacaklarım süper ağrıyor çok yorgunum sizde bunları yaşayan varmı.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
çok şükür canım sen nasılsın?
ben iyiyim ya,bulantılarım da azaldı.. geceleri ve sabahları cok oluyor. buna da şüküra.s
kızlar yaaa bebeğin nekdarlık olduğu varya düzeltiyim dedim batırdım bozdum yaaaaaa denmiyom deniyom olmuyo.yok çiçek olsun yok böcek olsun dedim bozdum üffffffff napcam ben
kızlar yaşlarınıza hayran kaldım.ne güzel genç yaşda anne olacaksınız.ben 28 yaşında evlendim sonra maddi sorunlar maddi sorunlar düzeldi tedavi falan derken 36 yı bulduk.ama olsun çok güzel.geç kaldığımı düşünmüyorum ama daha gençde olmak isterdim.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
canım nie düşüncelisin bakim sen.yardımcı olabileceğimz bişey varmı.CADIARZU