2008 Aralık Anneleri

merhaba arkadaşlar. Bir sorun çıkmazsa inşallah bende aralık annesi olacağım. bu başlık çok güzel olmuş. neler yaşadığımızı paylaşırız :)
kendinize ve bebişlere iyi bakın :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hoşgeldin canım maşallah ne kadarda çoğaldık allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun sana ve bebeğine sağlıklar diliyorum kib.:nazar:

merhaba arkadaşlar
Kısmetse bende aralık annesiyim.
Bilmiyorum sizdede aynı şey oluyormu.
Akşam ve bu sabah belim müthiş ağrıdı.
Şu anda ağrım yok ama çok korktum.
Sizinde aranızda beli ağrıyan varmı?
:1no2:

kızlar eşimin ayağında mantar vardı bende terliğini dolaba koyarken faln mantar kapmışım.terliğe dokunduktan sonra elimi gögsüme sürmüşüm .şimdi gögsümde döküntüler var.krem ve sprey kullancam dr gittim.aman dikkat edin canlarım.bu şekilde mantar banada geçti.
çokşükür tedaviyle geçicekmiş.

kızlar eşimin ayağında mantar vardı bende terliğini dolaba koyarken faln mantar kapmışım.terliğe dokunduktan sonra elimi gögsüme sürmüşüm .şimdi gögsümde döküntüler var.krem ve sprey kullancam dr gittim.aman dikkat edin canlarım.bu şekilde mantar banada geçti.
çokşükür tedaviyle geçicekmiş.

çok geçmiş olsun cnm ewet bayağı dikkat etmek lazım tatlicadiarzu

kizlar gogusleriniz ne alemde belli sekilde koyulasma oldumu
benim aleorasi genisledi ama coookk hafif koyulastii
daha erkenmi sizce koyulasmasina varmii

benim göğüslerde şişmekten başka bir değişiklik yok şimdilik. keşke hep böyle kalsalar çok güzel oldu çokk:))
şaka bir yana renk değişimi için daha çok erkenmiş arkadaşlar. 6 aydan sonra dediler bana.

erken tabi ben oğluma hamileyken 5 aydan sonra genişledi ama koyulaşmadı herkezde koyulaşmıyo bu arada cnm

şiddetli değilse normaldir ama şiddetliyse dr gitmeni tavsiye ederim bendede ağrı oluyo ama anlık hemen geçiyo cnm

o zaman önemli değil olur öle ağrılar sen bebişinin kalp atışlarını duydunmu cnm duyduysan ne kadarlık ken duydun

ben 18 gittim kese gözüktü 5 haftalık dedi pazartesi kontorole çağırdı bakalım 6+4 günlük olacak bakalım duyabilecekmiyim benim son adet 14 marttı

X