2008 Aralık Anneleri

inşallah cnm hepimiz hayırlı haberleri veririz sen kaç gün sonra öğrendin hamiş olduğunu cnm

kızlar merhaba testlerim iyi çıktı problem yok dedi doktor.idrarda sadece proteinin karşısında eser yazıyor ona işaret koyup bol su içmem gerekiyor dedi.fenerbahçemine sanırım benimde ayağımda mantar var su topluyor kaşınıyor sordum mantardır dedi ama üç ay dolmadan hiçbir ilaç kullanmıcaz duruma göre dedi.yazını okuyunca tesadüf bende bugün sormuştum.

Hoşbuldum Perihan82.
çok çok sağolasın canım. İçimi rahatlattın valla tekrar sağolasın.
Seninde hamişliğin hayırlı olsun canım,inşallah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.

birşey sorabilirmiyim ben 6+ 6 haftalık hamileyim. kalp atışları en erken ne zaman duyuluyor
yardımcı olurmusunuz henüz doktora gitmedim

birşey sorabilirmiyim ben 6+6 haftalık hamileyim. kalp atışları en erken ne zaman duyuluyor yardımcı olurmusunuz henüz doktora gitmedim

birşey sorabilirmiyim ben 6+6 haftalık hamileyim. kalp atışları en erken ne zaman duyuluyor yardımcı olurmusunuz henüz doktora gitmedim

meraba canlarımbende çok yeni hamileyim 5 haftalık ama bulantılarım hiç kesilmiyor 15 gündür anlıycaınız çok fenayım çooook. dogum kısmetse 27 aralık falanmış ama çok korkuyorum ve çok sıkıldım bu bulantılardan

merhaba arkadaşlar dr a gittim geldim

çok şükür kese gözüktüsırnaşık şeyama kalp atışı yoktu 10 gün sonra gel dediCADIARZU
hamile olduğunu çok erken öğrenmişin dedi:1closedeyes yüzden şimdi sana vakit geçmiyor gibi geliyor geriden geliyo gibi geliy:1closedeyesr ama herşey normal şu anda dedi
bir sürü kan verdim bide

kızlar sizdede sancı oluyormu bazen öyle şiddetli oluyorki düşük falan yaptımı zannediyorum ama 10 dkk sonra geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…