2008 Aralık Anneleri

canım başlamaması daha iyi boşver:1no2::bende öyle diyodum 2gündür çıkarıyorum çok fena.6+5 oldum.geçmiş olsun.a.s.

5+6 yım daha cnm senin takvimden pek anlaşılmıyo ne kadarlık olduğum şu bizim takvimlerden koysana anlayalım ya

yokcanim ilk gidecemm burada oyleymis sekiz haftaya kadar bakmiyorlarmis
en iyisi numara yapip acile gitmekkk

benimde bulantılarım başlamadı 8haftalık dün gittim doktora anormal bi durum yok dedi kalp atışlarına baktı ve 2 ay sonra gel dedi bide megadyn verdi
siz neler kullanıyosunz hee birde tuzu yasakladı

kızlar ben birtürlü şu takvimi beceremedim banada yaparmısınız son adet tarihim 22 mart

merhaba arkadaşlar buraya ilk kez yazıyorum çünkü uzun çabalardan sonra (çokda uzun olmadı Allaha şükür )zor aşamalardan geçtikden sonra desem sanırım daha doğru olacak aranıza katıldım bende.05.04 adetim gelmesi gerkiyordu beklenmeyen bir süprizle karşılaştık ve bebek geldi.yazmak için beklememin sebebi ise doktor bebeği göremedi gecen hafta ama dünki doktor ziyaretimizde bebişi görebildik.5 haftalık hamileyim şu anda.ve aralık 14 gibi dünyaya gelecek Allahın izniyle.kızlar benim bacaklarım süper ağrıyor çok yorgunum sizde bunları yaşayan varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…