- 2 Nisan 2008
- 1.164
- 34
-
- Konu Sahibi deryahakan
ben de aralık annesi olacağım.son adet tarihim 7 mart.ctesi kan tahlili yaptırdım beta hcg değerim 4712. niye bu kadar yüksek bilen var mı????bazı arkdaşların 650-700 lerde.....fisfisfis
ben de aralık annesi olacağım.son adet tarihim 7 mart.ctesi kan tahlili yaptırdım beta hcg değerim 4712. niye bu kadar yüksek bilen var mı????bazı arkdaşların 650-700 lerde.....fisfisfis
merhaba bayanlar maşallah ne kadarda cok aralık annesi arkadaşlarımız olmuş.hepiniz hoşgeldiniz aramıza allah hepimize sağlık ve sıhhat versin bebişlerimizle beraber.Bugün doktora gittim arkadaşlar hamileliğim aslında 7+4 tü ama doktorum 8 haftalık gibi görünüyo dedi.galiba iri kıyım bişey olacak:dance:benim bebeğim 3. çocuğum olacak kısmetse ama sanki daha ilkmiş gibi bizde bir heyecen yarattı. ablası ve abisi şimdiden yolunu gözlüyolar.biran önce aralık gelsede kavuşsak diye.bebeğim son doktora gittiğimden beri büyümüş kalbinin attığını duydum anlatılmaz bir duygu içinde senden bir parçanın yaşadığını hissetmek minik kalp pıt pıt diyordu. Ayrıca başı minicik kolları ve bacakları cok ufakta olsalar belli oluyodu.gözleri ve burnu bile belliydi.gercekten çok heyecan verici sizlerle paylaşmak istedim isteyen herkez bu mutluluğu yaşasın istiyorum inş.herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar.
ademel ciğim eminim sende minik bebeğini duyacak ve göreceksin ve çok mutlu olacaksın benim doktorum önümüzdeki ay gidişimde ikili test yapılacagını söyledi inş. ondada bir sorun çıkmaz canım ben hamile kaldıgımı öğrendiğimde aynı zamanda 5 cm. lik bir kistim olduğunuda öğrenip çok tedirgin olmuştum ama şükürki o da kaybolmuş canım.doktorumun bana anlattığına göre bazı vücutlar hamile kalındığı zaman bebeğin korunup daha kolay tutunabilmesi için kist oluşurmuş. kistin o anki görevi rahime fazla kan gelmesini sağlayıp bebeğinde ihtiyacı olan kanı daha rahat ve bol elde edebilmesiymiş. bebeğin iyice yerleşip tutunmasından sonra kistte görevi bittiği için kendiliğinden kayboluyomuş. benimkide artık tamamen yok olmuş hoş sen hemşiremişsin benden daha iyi bilirsinya
görürsün canım merak etme gerçi ben doktor günüm gelinceye kadar günler geçmek bilmedi ama şimdi rahatladım ve sende rahatlayacaksın emin ol.
bugün canım çoook meyve istiyor:roflol:
her meyveyi alıp yiyesim geliyor eve bütün meyveleri doldurdum:teytey:
neyse ki bahar geldi meyveleri bulabiliyorum:icecream:bi de kiraz bulursam tam süper olacak:roflol:
süper süper.. ne güzel bak,faydalı şeyler istiyor canın.. hiç atlama hepsini al,ye.. ben de ot doldurttum dolabı. canım ekşili salata istiyor deli gibi,hem de her çeşidinden..
valla evi manava çevirdim
bende yeşillik çok yiyom özellikle maydanoz:roflol:
eşime de ben değil bebek istiyor diyom:roflol:
valla evi manava çevirdim
bende yeşillik çok yiyom özellikle maydanoz:roflol:
eşime de ben değil bebek istiyor diyom:roflol:
ademel pek çok sitede yenmemesi gerekenler arasında maydanoz var aman dikkat et. Söktürücü özelliği olduğundan ilk 3 ay ve son 2 ay çok maydanoz yemeği tavsiye etmiyorlar. Sadece yemeğin içinde kısıtlı miktarda yenilebilirmiş. Sen de bir araştır istersen.