2008 Aralık Anneleri

mrb bende aralık annesiyim tabii allah nasip ederde herşey yolunda giderse:nazar:. şuan 7 haftalık hamileyim ama 6+4 de biraz kanamam oldu çok korkuyorum benimle aynı durumu yaşayan anne adayları varmı dert ortağı olacak:sm_confused:.

mrb bende aralık annesiyim tabii allah nasip ederde herşey yolunda giderse:nazar:. şuan 7 haftalık hamileyim ama 6+4 de biraz kanamam oldu çok korkuyorum benimle aynı durumu yaşayan anne adayları varmı dert ortağı olacak:sm_confused:.

canım hayırlı olsun kutluyorum öcelikle...
eğer kanaman devam ediyorsa ve şiddetli ağrıların da varsa vakit kaybetmeden dr.a git derim ben

kızlar sizinde karnınızın altında gerilmeler oluyormu? normal mi bu durum?hafif ağrımda oluyorbenneyaptımki umarım aksilik olmaz.allah hepimize hayırlı evlatlar versin:nazar:

kızlar sizinde karnınızın altında gerilmeler oluyormu? normal mi bu durum?hafif ağrımda oluyorbenneyaptımki umarım aksilik olmaz.allah hepimize hayırlı evlatlar versin:nazar:

az önce okudum bi yerde normal diye ama dr. da normal dedi Rahim büyürken ağrı ve kramplar olabiliyormuş

kızlar .çok mutluyum ağlıycam nerdeyse buğün dr randevumuzda vardı bebişimi gördük kalp atışlarınıda.allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.herşey yolunda dedi dr.eşim okadar heyecanladıki dışarı galoşla çıktı bayada farketmedik galoşu çok güldük.babannemizde yanımızdaydı ço kmutlu oldu.bidahaki ay tekrar gitcez.hemencik geçer vakit inş.şuanda 7+4 üm.çok öptüm kıslar.

kızlar artık bende aranızdayım hepimize sağlıklı sıkıntısız doğumlar dilerim ALLAHın izni ie sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza :)

kızlar .çok mutluyum ağlıycam nerdeyse buğün dr randevumuzda vardı bebişimi gördük kalp atışlarınıda.allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.herşey yolunda dedi dr.eşim okadar heyecanladıki dışarı galoşla çıktı bayada farketmedik galoşu çok güldük.babannemizde yanımızdaydı ço kmutlu oldu.bidahaki ay tekrar gitcez.hemencik geçer vakit inş.şuanda 7+4 üm.çok öptüm kıslar.

ne güzel, allah sağlıkla tamamını erdirsin inşallah, darısı başımıza

bende 5+4üm hiç muayene olmadım ama aklım hep orda bu hafta sonu muayene olucam inşallah bi sorun yoktur

bende 5+4üm hiç muayene olmadım ama aklım hep orda bu hafta sonu muayene olucam inşallah bi sorun yoktur

inşallah canm bende 5+6 yım bende pazartesi kontorole gidecem inşallah kalp atışlarını duyabilirim senin bu arada takvimde 4 haftalık gözüküyo niye düzeltmiyosun

kızlar ya benim bulantılarım başlamadı acaba normalmi gerçi oğluma hamileykende günümden 20 gün sonra başlamıştı acayip bi baş dönmesi var heralde oda progestan dan kaynaklanıyo pazartesiyi iple çekiyom bi gitsemde kalp atışlarrını görsem

X