2008 Aralık Anneleri

iyi aksamlar arkadaslar ;cok uzun zaman oldu burayada yazmayali
nasilsiniz ?bebisler nasil ?umarim herkesin sagligi keyfi yerindedir ...
Ben cocuklarla mesgulum bilirsiniz : )
yakin zamanda Selim Mert'in 5 yasini kutladik
Emre Deniz 16 aylik cok hareketli abisiyle oyun oynuyorlar ;kavga bile ediyorlar :bbo:

opuyorum hepinizi

Arkadaslar aklima gelmisken sorayim bebeklerimizin asilarini takip ediyorsunuz ;18 aylikken asi var mi ?
benim bildigim var ama malum yurtdisindayiz ve en son 12 aylikken asi oldu ve o zaman bitti dediler (sasirdim )dedigim gibi benim bildigim var
sizlerde yazarsaniz sevinirim hepinizin takvimi vardir:1hug:

kızlar bu arada bebişlerimiz yaklaşık 15 aylarını bitirdiler , emziren varmı ve bırakmayı düşünüyormusunuz .paylaşırsanız sevinirim. Ben artık bırakmak istiyorum da....

: ) hala emziriyorum 16 aylik oldu benim ki
17 ayi doldursun biraktiracagim ama yeter
buyuk oglumuda 17 ay emzirdim ve ben biraktirmistim
hak gecmesin istiyorum ikisinide ayni emzireyim :asigim:

zeppcim seni burda görmek gerçekten güzel canim..selim mert iyiki dogmuş nice yıllara inşallah..
bizlerde iyiyiz canim..allaha şükür..

canim bir yaşaşısı var 12 aylıkken ama bitti demeleri gerçeten tuhaf çünkü su çiçegi aşısı var arti zatüre asısının son dozunu geçen ay olduk biz mayıstata bir aşısı daha var..bence sen biraz daha araştir canim 1 yaşına kadarmi yapılıyor sanki aşılar çok saçmlik yaniÇok üzgünüm çoook

kızlar bu arada eylülüm dün mama sandalyesinden düştümafoldumbennasil oldu nasil açtı önünü hiç akılm almadi sadece mutfaga gidip çorbasını koymuştum içeri girmeden dannnn diye bir ses ve bir aglama..nasilkötü oldum anlatamam..neyse dün dr götürdük görünürde birsey yok ama dedi tomografi çekelim dedi..bizde yanaşmadik..çok radyosyon var diye bekleyelim takip edelim dedik allaha şükür bir durum olmadi..inanin okadarda dikkatli biriyimdir ama olacak varsa hiçkaçari yok oluyor..çok moralimiz bozuldu eşimle..allah korusun bütün melekleri..
siz siz olun gözünüzün bebeginden ayırmayın malum artik hiç yerlerinde durmuyorlar ev kazalarinin ensık yaşandigi döneme girdik..bir anlik dalginlikla neler oluyor alah korusun..

zeppcim seni burda görmek gerçekten güzel canim..selim mert iyiki dogmuş nice yıllara inşallah..
bizlerde iyiyiz canim..allaha şükür..

canim tsk ederim bu guzel dileklerin icin opuyorum seni cok :asigim:kuzunuda :asigim:

canim zaten ozel doktor bulduk kendimize
ona gidelim tekrar soralim
bana da cok sacma geldi ...
burda enteresan saglik sistemi zaten :bbo:
sagol canim

:teselli: gecmis olsun canim kiyamamm
Allah korusun cocuklarimiz hep duse kalka buyuyor canim
boyle dusmelerde dustukten sonra kusma varsa tehlikelidir ve 24 saat kontrol etmek gerekir bebegi ..
Allah korusun
en iyisini yapmissiniz tomografi cektirmemekle el kadar yavru sakincali ...

Selim Mert ilk dustugunde Allahhh bizi gorecektin
dedigin gibi bir anlik dalginlik koltuktan asagi donk diye kafa ustu dusmustu ...
o zamanda yurdisindaydik hemen doktoru aradik ama nasil panik : )
doktorumuzda o kadar sakin ki anlatamam (ama adam tecrubeli tabi )boyle boyle dedi ...
cok sukur sadece aglamakla gecirmis oldu o dususu ...
Allah korusun yavrularimizi :Saruboceq:

ay canim sorma nasil aynen bizdede bir panik bir panik..ama allaha şükür bir problem olmadan atlattık sadece aglamakla atlattık dedigin gibi..tabi çocuk bu düşe kalka büyüyecek ama inan insanin içi parçalaniyor hele o agladiginda...
allah herzaman beterinden korusun canim..

selam kızlar nasilsiniz bakalım ne var ne yok kimsecikler giremiyormu daha?biraz firsat bulup sohbet etmek iyi geliyor..eskiden hep böyleydi degilmiolumunekankayizsmileşimdide bir bakıp çıkıyosunuz..gelinde eski günlerdeki gibi coşturalim ya...

bu arada kızlar dikat edin..havalara aldanmayın sıcak falan deyip sürekli dışarda durmayın benim gibi..
eylül biraz nezle oldu sanirim havayı güzel bulup çıktık oda iyi gelmedi..gerçi surda 1 ay sonra artik tamamenhavalr düzelir..tam aldatici havalarin etkisindeyiz bu arada polenlere falan çok dikkat edin..alerji bakımından

öpüyorum hepinizi görüşmek üzerea.s.

mrb hanımlar
nasılsınız görüşmeyeli
bildiyiniz gibi cocuklarla
ugraşmak büyük sorumluluk
bizde büyüyoruz artık 16 ayımızada girdik
geciyo esincim gecmiş olsun canım bizimkide gecen düşmüştü
hemde merdivenden tırmaırken
kafasını carptı
şişer diye cok
korktum
ama şükür buzla gecirdim dünde gece coraplarını soydum bi baktıp ayagı kanıyo
baş parmagı
hiç aglamadı bile nerde oldugunu bulamadım etrafta zaten kesiçi bişe bırakmıyorum
şaşırdım nerde oldu diye
ondan önceki gecede bulaşık makinasının
tabletlerni poşetlerinden kemirmiş delmiş bende o sırada yemek derdine düşmüştüm hiçfark etmedim
allahıma binlerce şükür sadece ufak bi parca almış sonra tükürdüyüne şahit oldum
hemen agzını yıkadım yogurt falan verdim cok şükür bişe olmadı
allah beterinden saklasın yavrularımızı allaha emanet olun görüşmek üzre

canim geçmiş olsun nekadar dikkatte etsen onlar bir yaramazligini buluyor malesef ve nerde kötü bir şey var onlar yanlrında bitiyorlar..
canim o temzilk ürünlerini onun ulaşamayacagi yere koysan ozaman alamaz eline..ben banyo dolabimin en üst gözüne koyuyorum(orda havlularin olmasi gerekirken onlar var)alamıyor yoksa alt gözlerine hep ulaşıyor..diyorumya sen nekadar dikkatliolsanda onlar buluyor canimklava:

ahh kızlar çok geçmiş olsun tam yaramaz goby oldu bunlarrr
bizde de durum farklı değil yaniii
daha geçen hafta oturma odasındaki tv nin evet evet tv nin üzerinde otururken buldum melisi:1shok:
hatta gözlerime inanamayıp abisini çağırdım odaya görsün diye...
sen pufa çık oradan tv dolabına oda kesmemiş minik cadıyı oradan da 72 ekran tvnin üzerine çıkmış bir güzel oturmuşş:ecrin_bebek:
çok şükür kötü bişey olmadan görüp indirdim ve kendimce çıkmaması için önlemler aldımmaklinialirimsmile

birde şu sıralar dönmeyi öğrenmiş nereden öğrendiyse artıkk
hoş taklit dönemi olduğu için muhtemelen birilerinden görmüş olmalı
geçen hastanede sıra beklerken melis ile akran bir kız çocuğu dudaklarını birleştirip garip sesler çıkarıyodu bizimki bi süre gözlemledi ve 5 dakika geçmeden aynı sesi çıkarmaya başladı
hemen kızdım dikkatini başka yöne dağıtım unutturdum neyseki bir daha yapmadı

işte böyle ...bu dönem de çok dikkatli olmalıyız

cadı işte inan okurken güldüm valah nasıl cıkmış düşmemiş hayretler içinde kaldım bizimkide ev sahibinin dışarda iki
tane küçük yavru köpekleri var onları cok seviyo hatta biara kuyrugundan tutu
babası bazen pencereden ekmek verirken azıyla ıslık yapıp
cagırıyor onda
bizden gördü
agzıyla sesi taklit yapmaya calışıyo bide bizim ilk kız arkadaşımız
oldu
hanımlar buralarda yeni oldugumuz için kimseyi tanımıyorduk havalar ısınnca
arkadaş kızını dışarıya cıkartıyo bende ardayı aldım cıktım
kız ilk görüşte pek yakın durmadı ogluma ikinci gün el ele dolaştılar
tam alıştı
dedik oglum parmagını kızın gözüne sokmasın mı
kız tekrar soudu
neyse bu aralar yine oynuyolar ama eskisi gibi deil bunada şükür oglumun tekteolsa bi akranı varkaydirigubbakcemile5

ay lilicim valla şok oldum:1shok:sen nasil olduda çıktın oraya aman allahım yaa:))neyse allahtan bir yerine bişey olmadan atlatmışsın canim..bir sn boş bırakmaya gelmiyor..heryerde bitityorlar valla..

canim birde eylülde aynı nerde ne var ne yok görüp aynısını yapıyor..herşeyi beyinlerine kazıyorlar..malum tamda ögrenme yaşındalar

bizde dün minik bir kalp atışı duydukk:))malum hamileligin 8.haftasındayım..mide bulantılarım hat safhada kızlar yaa..eylülde hiç böyle olmamştı acayip kötü yani 2 kilo vermişim yiyemedigim için dr da ilac verdi gerçi onuda lkullanmak istemiyrum..öyle duruyor bakaalım..

hepinizi öpüyproum kızlar

evet hayatım bende aynen şok olmuştum ve oğluma seslenmiştimm.
size de çok geçmiş olsun ucuz atlatmışminik eylül daha kötüsünü düşünmek istemiyorum
esincim mide bulantıların bu defa fazla ise muhtemelen farklı cinsiyet olabilir diyorum ben ama hayırlısı tabikii
ilk gebelikten farklı şeyler yaşanınca genelde farklı cinsiyet olurmuş diye duymuştum ki ben de buna bir örnek teşkil ediyorum hayatımm
çok geçmiş olsun sanada öpüyoruz siziiii

neyse canim göürp görecegimiz bu olsun..bende düşünmek bile istemiyorum allahtan bişey olmadan atlattik çok şükür..

evet canim herkes öyle söylüyor..farkli olabilir diyolar cinseyeti için..ki sende bunu yaşamassin anladigim kadarıyla..hayırlsıı olsunda başka bişey istemiyorum eli ayagı düzgün olsun rabbim hayırlsını versin..
bende az önce dr geldim..sabah açık pembe akıntım vardi daha dogrusu dünden beri devam ediyordu bugün biraz daha faazlaydi..hemen gittik bizde dr düşük tehlikesi var dedi..progestan diye bir ilaç ve bol bol istirahat dedi..bende bu biraz imkansiz malum çocuk var dedim..ama yatacaksin çocuga biri bakmali dedi..bende çarşamba annemlere gidicem şu kritik 1 aylık dönemide atlatirsam sorun kalmayacak inşalllah..

böyle işte canim..bizde sizi öpüyruz kendinize çok iyi bakin canim hoşçalaın

sağlıklı güzel günler dilerim canımmm çok geçmiş olsun
isabetli bi karar vermişsin esincim afacanların en hareketli döneminde senin istirahat etmen evde imkansız olurdu heralde..bu arada doktorun söylemiştir mutlaka ama progestan çarpıntı yapabilir bende söylemiş olayımm
tabiki hayırlı sağlıklı evlat olsunda cinsiyet ikinci planda kalıyor ama değişik cinsiyette isteniyor işte...
ben şahsen kızkardeşim de olmadığı için en başından beri önce sağlık sonra kız evlat için dua ettim rabbime...çok şükürler olsun
güzel haberlerini bekliyorum esincim bol bol istirahat et buna da şükür,rabbim dermansız dert vermesin de geri kalan bi şekilde yolunu buluyor zatennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…