2008 Aralık Anneleri

merhaba arkadaşlar,
oğlum uras bebekliğinden beri wc problemi ile büyüyor. 4 aylıkken sünnet ettirdik ama hala çişini tutuyor gelince bacaklarını sıkıyor,ellerini bezine yapıştıryor ve tabii ki huysuzlanıyor. doktorlara götürdük bişey yok diyorlar. geçe çişini asla yapmıyor neredeyse dogumtan beri. günde toplamda 4 5 kere yapıyor o da oyuna dalınca galiba hala çözemedim. acaba erkek anneleri sizlerde böyle sorunu olan var mı ? ya da ben mi abartıyorum? biz oğlanın anlatıldıgı gıbı havaya duvarlara yapışına şahit olamadık. kılosu da 9900 hala 14bucuk aylık oldu. boyu 80.
bi akıl verin lütfeeeennnn

Merhaba

Çok geçmiş olsun,inşallah kısa sürede şifa bulursunuzBen,oğlumda 10 sene boyunca(doğduktan itibaren)böbrek ve idrar yollarıyla ilgili sorunlar yaşadım.Çok uzun bir süreçte de hamd olsun ki tedavisi yapıldı.Doğduktan sonra 4 ay içinde ameliyat ile birlikte sünnet oldu.Tedavisi de çeşitli sürelerde çeşitli hastahanelerde yapıldı.Bizim için,oğlum için çok zor ve yıpratıcı oldu.

Kesinlikle devlet hst.değil de fakültelere gitmenizi öneririm.Fakültelerde çocuk nefrolojisine gitmeniz lazım.En kısa sürede randevunuzu alıp gidiniz..Hatta imkanınız varsa bir prof. gidin ve orada sorununuzu çözmeye çalışın.Benim naçizane önerim budur.Hiç vakit kaybetmeyin ve kimseyi de dinlemeyin.Bu tür konularda kesinlikle fakülteleri tercih etmekte fayda vardır.

İnşallah hayırlı haberlerinizi de yazarsınız.Hatta fırsatınız olursa burada yazdıktan sonra bana özel mesaj ile de yazarsanız çok sevinirim.Kızımdan dolayı pek fırsat bulamıyorum o yüzden istedim.
Selametle.

selam kızlar nasilsiniz..ne var ne yok durumlarınız nasil
bebişleriniz nasil..bizer iyiyiz çokşükür
hepinizi öpüyorum kızlara.s.

Aleyküm selam. opuyorumnanaktan
Buna da hamd olsun.Siz nasılsınız?Bizim hem dişlerimiz hem kulaklarımızdaki iltihaplar hem de uykusuzluk,huysuzluk,iştahsızlık aynen devam ediyor.Buna da hamd olsun,bu da geçecektir hayırlısıyla.Bakalım sonrasında neler olacak? boshayallersmile Sevgiler.Selametle.opuyorumnanaktan

saol maydonozcum allaha şükür bizlerde iyiyiz..kıyamam hacere kulak iltihabımı geçiriyor çok geçmiş olsun canm oda okadar zordurki agrisi dayanılmaz olur..benim komşumun bebegi olmuştu yakınen ordan biliyorum..allah şifalar versin.
biizmde dişlerimiz çıktı şükür azılari 2tanesini patlatti
ama öyle herhangi bir rahatsızlık olmadı hafif uykusuzluk dışında çok şükür

maydonozcum sanrim dişlerdeki sıkıntı iştah problemleri yaratıyor zaman zaman benim kzıımdada oluyor..bunların hepsi geçici şeyler..herzaman söylerim allah kimseye kaldiramiyacagi yükü vermez..
onlarin canlari sağolsun ufak tefek sorunlarda olur artik
çok geçmiş olsun canim..:Saruboceq:

selam kızlar nasilsiniz?
ben dün güzel bir haber aldim hamileyim
yani kızıma kardeşigeliyor
aslında ilk testi yaptıgımda çok agladim yapabilirmiyim 2 sini bir arada nasil yapıcam vs
hala aklımda bu sorular var
bana bu konuda biraz yardimci olurmusnuz kızlar desteginize ihtiyacim var
planlanmış bir şey degildi
aniden olmasimi beni bu pskolojiye soktu
tarif edemedigim bir his var içimde çok bunalıyorum sanki

öncelikle tebrik ederim...
ne güzel ikisi bir arada büyüyecekler...bak ben ikiz büyütüyorum..çok zorlukları var ama güzellikleride var..
sağlıkla kavuş 2.ci meleğine..

saol aşkitom teşekkür ederim evet ikisi birdenbüyüyecekler herşeyin hayılısı sanirm
saglicakla kucagima alayımda onuda başka bir arzum yok allahtan

aaa cok güzel bir haber ikisi birden büyücek negüzel
ama ben yapamazdım herhalde iki cocuk birden ama genede güzel haber
allah 2.yide sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:

çok sevindim, satın kaç? ben de regl olmadım, kuşkulanıom. bugün test yaptım, heyecandan yanlış yere işemişim :roflol: yarın bi daha yapcam.

ben bile çok heyecanlandım, sağlıcakla gelsin bebişin.

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyelifcimm akşam akşam çok güldürdün beni kızzz sen çok yaşaaa
hakkında hayırlısı olsun canımm

canım hayırlı ve uğurlu olsun bebişinn
sağlıcakla gelsin inşaallah

canım neden stres yapıyosun sonuçta tek çocuk taraftarı değildin zaten
evet biraz zor olacak ama olsun insan zaman ile her zorluğa alışmıyormu zaten
hem bu işler siparişle olmasına karşıyım ben esincim
hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun demek sanki daha doğru ,çünkü sana uygun olan zamanda bazen başka aksilikler çıkabilir ve geçen yıllarda neden doğurmamışım diye üzülebilir insan
dünyanın binbir hali var güzelim
yorma kafanı madem omuş bu saatten sonra tadını çıkarmaya bak

aaa cok güzel bir haber ikisi birden büyücek negüzel
ama ben yapamazdım herhalde iki cocuk birden ama genede güzel haber
allah 2.yide sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin

saol zeynepcim çok teşekkür ederim evt ikisi birden büyüyecek biraz zorlk olacak ama siz daha ikinciyi düşünürkene ben büyütücemkaydirigubbakcemile3aliştim ilk şokun ardindan şuan iyiyim bende düşünemem diyordum ama oldu bak sende büyük konuşma valla bak insanin başına gliyorkaydirigubbakcemile3

elifcinocum benim satım 17 si falandi galba subat ayının
bu ay hastalanmadim hemen anladim ama hemen test aldim şu senin yanliş yere yaptıgındankaydirigubbakcemile3bunlarda yeni çıkmış
ikinci çizgisilik çıktı az çok tahmin ettim tabi
2.birtane aldim oda aynı hemen gittim kilnige kan testi verdim ve hcg degerm 750 çıktı
nisanin ilk haftası doktora gidicem bakalim ne dicek bu arada sende paylaş canim bende merak ettim

lilicim sen hep beni rahatlatıyosun biliyomusun senin yazdiklarini okuyunca hep rahatlarim nedense
tıpkı şuanda oldugu gibi
evt zorlugu gerçekten..hele şimdi uykusuzluga alişmişken rahatszılıga alişmişken heralde tam zamani diye düşündüm artik..zaten asla tek çocukla kalmiyacaktim rabbim böyle nasip etmiş hayırlısı olsun
sana katılıyoum canim zamaninda neden yapmamişim diyen çok arkadsim bana tel açtı sevinsene işte diye..,
buarada yine aralik annesiyim bunada çok çok seviniyroum heralde planlasam denk gelmezdi

hepinize çok tşk ederim destekleriniz içina.s.

ben bugün yeniden test yaptım negatif çıktı. valla bişe anlamadım, 20 sinde falan regl olmam gerekirdi, hala bekliom. şimdi regl olursam üzülcem valla, ne güzel bu fikre alıştıydım. neyse ben bikaç gün daha beklim bari.

canim zaten hemen çıkmıyor benimde birkaç gün geçmişti yaptım negatif çıkmıştı ama sonra baktım gene regl olmadim yaptım ikinci çizgisilik çıkmıştı bir kaçgün geçsin yine dene burdan paylaş bende merak ettim çünkü seninde baya geçmiş reglin bu arada düzenlimi adet oluyordun canim yani gecikme falan oluyormuydu sende
benim hiç gecikme olmazdi zaten ordan hemen anladim
hayırlsı olur inşallah canim
bak mutlaka haber ver ha öptüm
[/B]

ben de beklemeye aldım biraz. ama çok ilginç, bu ay yüzümü sivilceler istila etti adeta ve 3 haftadır yoğun bir şekilde akıntı var. ben bu yüzden hamilemiyim diye şüphelendim çünkü efeye hamile kaldığımda da böyle olmuştu. adetlerim benim de düzenliydi, belki şubat 28 çektiği için sarkmış da olabilir bilemiyom. şu hafta sonu da regl olmazsam bi test daha yaparım... beklicez gariii :Saruboceq:

canım önce tebrik ederim, Allah herşeyin hayırlısını versin. Senin için biraz zor bir dönem olucak belki ama ikisi birlikte büyüyecekler , biraz büyüdüklerinde sen daha da rahat edeceksin inşallah. Benimde ilk bebeğimde ikinci bebeğimde beklemediğim bir anda oldu, seni anlayabiliyorum insan şok oluyor ve ikisinde de çok ağlamıştım.Ama şimdi iyi ki olmuşlar diyorum..Senden tek farkım benim iki çocuğumun arasında 12 yaş var inan çok zorlandım sen daha şanslısın, sakın üzülme Allah sana kuvvet versin, bebişlerine de sağlık versin...öptüm

kızlar bu arada bebişlerimiz yaklaşık 15 aylarını bitirdiler , emziren varmı ve bırakmayı düşünüyormusunuz .paylaşırsanız sevinirim. Ben artık bırakmak istiyorum da....

ESıN58 KULLANICISINDAN ALINTI
lilicim sen hep beni rahatlatıyosun biliyomusun senin yazdiklarini okuyunca hep rahatlarim nedense
tıpkı şuanda oldugu gibi
evt zorlugu gerçekten..hele şimdi uykusuzluga alişmişken rahatszılıga alişmişken heralde tam zamani diye düşündüm artik..zaten asla tek çocukla kalmiyacaktim rabbim böyle nasip etmiş hayırlısı olsun
sana katılıyoum canim zamaninda neden yapmamişim diyen çok arkadsim bana tel açtı sevinsene işte diye..,
buarada yine aralik annesiyim bunada çok çok seviniyroum heralde planlasam denk gelmezdi

hepinize çok tşk ederim destekleriniz için

esincim bir faydam dokunuyorsa ne mutlu bana
madem benim sözlerime kulak veriyosun güzelim hiç endişe etme derim
zamanla herşey düzene girecektir emin ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…