2008 Aralık Anneleri

çok sevindim senin adına canım ne güzel ya bende pek çekmedim iştahsızlık ama şu ara diş çıkarıyor sanırım birde ondan ayrılma psikolojisi var bende zor bir durum ama üstesinden gelicez inş kayınvalidemde alışacak zamanla huyuna suyuna

kızlar bişey daha sorucam sizin bebişler vurmaya çalışıyormu siz benimki çalışmaya başladığımdan beri 3 gündür vurmaya çalışıor bana yüzüme ve bundan öncesinde kafasına vuruyodu sinirlenince dün yine kafasına vurdu sinirlenince bende ilgilenmedim hemen kesti dr götürcem cumartesi günü bakalım merak ettim sizde de varmı

canım cinseyetimiz daha belli degil..ama bilirsin haftaya 2li testimiz olacak sil baştan başladik gene anlican:))ozaman kesinbelli olur dedi dkotorumuz..bakalım hayırlsıı..yeme konusunda sana katılıyorum cnaim eylül yemek verdigimde kafasını çevirdiginde asla zorlamıyorum zaten karnın açmı dedigimde kendigösteriyor yada bir nevi anlatıyor..
bizdede diş sıkıntısı yine başladı ya lilicim azıdişlerimizin yanlari patlamşıtı şimdi tamamı çıkmaya çalışıyor ve acayip bir sıkıntı yaratıyor gece dönmekten uyuyamıyor..atik döne döne çarşafa dolanmış gece..bende hemen açtım çarşafı ozamanda uyandı sabahın 4 ünde neyseki hemen uyudu..bzidede böyle canim gündüz 4 saat uyuyan kızım şimdi 1.yada 1.5 saat anca uyuyor..sanırım en sıkıntılı dişler bunlar..

canım doktorluk bişey oldugunu sanmıyorum..benimkide zaman zaman sinirlenince aynıtepkileri veriyor..bir sinirlensin hemen eline saçımı doluyor.olmadişap bir vuruş:))sanirim bunlar sogal hareketleri sinirlendiklerini nasil belliedecekler yoksa bu sıpalar

kızlar herkese merhaba..
çok uzun zamandır yazmadım, 4 aralıkta beklerken 20 kasım 2008 de doğmuştu kızım kim var kim yok bakayım dedim

esinim götürdüm dr 1 yaş sendromunu yaşıyormuş ve cok enerjik bir bebekmiş ne yapalım alıştık artık biz yaramazlıklarına
lilputcum evet cok stresli ve sinirli bir hamilelik geçirdim kızımda cok sinirli en ufak bişeyde ağlıyor kendini yerlere atıyor bana vuryo kafasını vuruyo daha buna benxer birçok şey var yani yaptığı
bizde de diş sorunu ben yemek konusunda zorlamıyorum açıktığı zaman zaten severek yiyor

selam kızlar nasilsiniz keyifleriniz nasil umarım iyidir..bende dr kontrolünden geliyorum malum testler falan bu aralar biraz sık ugruyoruz dr..cinseyetimiz belli oldu..bir kızdan sonra erkek geliyor hayırlısıyla..allaha şükür down sendromu testimizde iyiçıktı..öncelikle merak ettigim oydu zaten..oda şkür normal çıktı sizinle paylaşmak istedim
öpüyorum hepinizi kızlar

hadi hayırlısı canımmm
çok sevindim ne güzel bi kız bi erkek..bizde de durum aynı ve ben farklı cinsiyet olmalarından çok keyif alıyorumm
ama varya en başından beri erkek olacağı içime doğmuştu benimmopuyorumnanaktan

bizde de yarından itibaren ev tadilatı ve boya badana işleri başlıyor...
bir süre giremem heralde
esincim gözün aydın şekerim testlerde temiz çıkmışş
artık doğuma doğru emin adımlarla yürümek kaldı hayatımm

saol canim benim bende sev,ndim nihayetinde herkesin gönlünde hyatar 1 erkek 1 kız hayırlısı olsun..sag salim olsun tek istedigim bu..

sanada çok kolay gelsin canim biraz zor tadilat çocuk varken ama sen üstesinden gelirsin..nede olsa gerekiyor bir yerde badana boya..
güle güle kullanman dilgiyle canim..işlerini bitirince ugrarsın artik çok öpüyorum cnam seni ve melisiopuyorumnanaktan

esincim cok sevindim allah sağlıklı sıhhatli kucağını almayı nasip etsin canım
liliputcum sana da kolay gelsin biz bu sene sadece bahar temizliği yapıcaz ama seneye kaçış yok badana boya tadilat bizi bekliyo olucak mafoldumben

saol zeynepcim hayırlısı inşallah cümlemize
ben bu senetaşındıgım için şuan badana boyadan yırttım bakkalım bir iki sene sonra bende başlarım heralde

:)bellimi olur belki bir haberde senden alirizsinemcim..bu işler inan bana hiç belli olmuyor benden örnek al..planladigim gibi olmamişti ama iyikide olmuş dyorum şimdi

esin doğru diyosun da benim planımda şöyle kızım 4 yada 5 yaşına geldiği zaman anca kendimi hazır hissederim herhalde

kız sinem sende ben gibi düşünüyon ama pat diye hamile kalırmıyız abowwwww düşünemiyorum halimi içler acısı olurum herhalohaoldumsmile ama yinede sağlıklı sıhhatli olsunlarda bide vaktinde bayanssulusmile

aynen katılıyorum sana çünkü cidden siparişle olmuyor
bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor..
o yüzden hayırlısı demek bencede en doğrusu canımm

selam kızlarr
nasılsınızz
foruma biraz hareket gelmiş bu sıralar
bizde malum bir yanda tadilat diğer yandan boya badana işleri..
özetle evde heryer her yerde...
bu durum ilk günler fena canımı sıksada zamanla kanıksadım ve akışına bıraktım çünkü diğer türlü stres yapıyorumm
evet zeynepcim tadilatı bizde geçen yaz yaptıracaktık ama melis küçük diye cesaret edemeyip ertelemiştik
kısmet bu sene imişş
dediğin gibi zor oluyor ama idare ediyorum işte
ama boya zamanı geldiğinde kokusu dokunmasın diye melisi birilerine satmak durumundayım:))
esincim sanada kolaylıklar dilerim canımm
güzel haberlerle meleğini kucaklamanı dilerim ama liliput demişti dersin iki çocukla anne olduğunu daha net hissedeceksin canım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…