2008 Aralık Anneleri

saol lilicim çok teşekkür ederim canim iyi dileklerin için..sorma hemde ne hareket bi sn yerinde durmamasi beni böyle yaptidiyebilirim..progestanin çarpıntı yaptıgını bilmiyordum cnaim iyiki söyledin bak çarpıntim olsaydi bilemeyecektim..saol canimm..herşeyin hayırlısı olsun bende biraz izdivaya çekilirim annemlerde:)))iyi gelecek biraz..benim kiz kardeşim 2 tane var ama ben gene kiz istemistim biliyomyusun canim çünkü kızlara daha bir düşkünlügüm vardi..halada öyle kız olsayine çok sevinirim..sanriim erkeklere düşkünlük biizim türk toplumunda ön sirada geldigi içinmidiri nedir ben kızlara daha düşkünüm...hayırlı evlat olsunlar allahın izniyle..

çok öpüyorum canim

selam kızlar nasilsiniz..niye kimsecişkler yok...kaç gün olmuş kimse girmemiş

iyi haftasonları sizlere kızlar

selam esincimmm
bende günlerdir bakamıyorum foruma..
geç kalan dişlerimiz ardı ardına geliyor
doğduğundan beridir hiç bu kadar zorlanmamıştım canımm
huysuzluk,iştahsızlık,nazlılık,uykusuzluk diz boyuu
varsın olsun en önemlisi de sağlık olsun
bunlarda gelir geçer elbet ...

ama şu dönem çektiğim ve hiç tamammül edemediğim uykusuzluk sonucu geçici denge kaybı yaşıyorum zaman zaman...
ne yapayım benimde dayanamadığım sabır gösteremediğim tek sıkıntım uykusuz kalmakk
cimcime de şu sıralar beni kendi silahımla vuruyor sanırımm:))

sizde durumlar nasıl?sen nasılsınn???

Dedim: Çok Yalnızım... Dedi: Ben Sana çok yakınım..(bakara 186).. Dedim: Bunca Günahım Var Hangisinin Tövbesini Yapayım... Dedi: Allah Bütün Günahları Bağışlayandır (zümer 53).. Dedim: Yine Bağışlarmısın?. Dedi: Allah'tan başka Günahları Bağışlayacak Olan Yoktur (ali-imran 135).. Dedim: Rabbim Benim Senden Başka Kimim ...Var? Dedi: Allah Kuluna Kafi Değilmi?. (zümer 36)

çok beyendim paylaşmak istedimmm

selam hatunlar
hepimiz aynı durumdayız galiba benim cadıda aynı huysuzluk diz boyu herşeye ağlaması beni delirtiyor sabır çekmekten başka bişey yapamaz haldeyim hiçbiryere gidemiyorum çünkü merak güdüsü hat safada ve başka biryere gittiğinde olaganüstü huysuzlaşabiliyor
birde memeye cok düşkün 5 dk oturamıyorum sürekli peşimde meme meme diye heryerde meme istiyor bazen sinirimden deli gibi ağlıyorum bıktım artık diyorum ama bana bakıp sulu sulu ağlamasına dayanamıyorum bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların desteğini bekliyrum heryolu denedim ama tam olarak anlamadığı için emmeye devam ediyor..emmesi konusunda bişey diyemem ama 5 dk bir emmesi beni delirtiyor belediye otobüsünde bile emzirdim okadar yani geresini siz düşünün

canım ya neredeyse 1.5 yaşına gelmişolmasına ragmen sanırım uykusz kalmak gerçekten yorucu ve sinir bozucu olsa gerek ama onunda derdi var yapabilecek bir şeyi yok melisin napsin..inanırmısın bende uykusuzluga hiç ama hiç tahammüledemiyorum hatta diyorum çocuklarda uyku problemi ollmasa 10 tane yapardımkaydirigubbakcemile3sanırım bu yönde seninle uyuşuyoruz..bizim azılarıımız patladı allaha şükür ama sıkıntı yaratmadı eylülde hatta çok sonra farkettim baktım alt üst patlamış..neyse şükür...zaten uykusuzluga bukadar alıştıgım dönemde ikinci bebekte rahata ermeden olması sanıım iyi oldu bir açıdan...

bizdede durum bu canım bir yaramazlık yok allaha şükür..
öpüyoruz canim sizi

zeynepcim canım gerçekten zor bir dönem sabırlı olamıyoruz bazen elimizde degil..ben zaten memeyi kestim malum 10 haftalık hamileyim..ama hiç zorlanmadım şükür..sanrm sen keserken epey zorlanıcan hayatım..otobüste bile emzirmişsin baksana huy edinmiş anladıgım kadaryla..canım bence sen yavaş yavaş alıştr..birde hayır demeyi ögrensin sanırım bundanda çok yoruyor senii

canım gerçekten çok güzel..
paylaşımın..denecek söz olurmu bunun üstüne

sorma esincim akşama kadar sabır diliyorum cok yaramaz bir kızım var 1 dk oturmuyor sürekli koşturuyor etrafta ve tabi sonuç düşüp bir yerimizi şişiriyoruz en zor meslek annelikmiş bunu öğrendim çalışıyorken bile bu kadar cok yorulmuyordum şimdi kafayı yastığa koymadan havada uyuyorum desem yeridir valla

selam arkadaşlar ben 2009 aralık annesiyim bebeğimin mamayı yemesi için formül mamanın içine 1 tatlı kaşığı muzlu pirinç unu katsam bebeğim rahatsız olurmu ya yapsam mı yapmasammı karar veremedim böyle katarsam pirinç ununu çiğ mi kalmış olur içinde hani normalde pişiriliyo ya fikri olan var mı???

bence en mantıklısı doktoruna danışmak..

kolaylıklar dilerim ...
anladığım kadarı ile cimcime çookk yaramaz ama büyüklerin bir sözü vardır yaramaz çocuk iyidir derler heralde vardır bi bildikleri...
ama o yaramaz çocuk ile ilgilenmekte hakikaten zor iş anlıyorum seni ki şimdilik bir tane ikinci olunca tek çocuklu günlerini de arıyosunnn
bazı şeyler hakikaten yaşanmadan 100 kişi söylesede anlaşılmıyor
bende iki çocuk ile yaşamanın hem çok keyifli ama bir o kadar da zor demeyeyimde yorucu olduğunu öğrenmiş oldummm
tekrar kolaylıklar diliyorumm

merhabalar canım. pirinç ununu pişirmeden mamaya karıştırırsan bebeğin gazdan dolayı rahatsız olabilir ayrıca pişmediği için midede problemde yaratabilir. ama şöyle yapabilirsin...

bir tatlı kaşığı pirinç ununu sıvı kıvamda pişirip biraz soğuyunca hazırladığın formül mamayla karıştırabilirsin . pişirdiğin pirinç ununu eğer biberonda içireceksen süzgeçten geçirmeni tavsiye ederim topak kalırsa biberonun memesini tıkayabilir...

ay canim ya gerçekten çok zor bir durum ..senin afacanda epey yaramazmiş canim ya..eger annenin yada babanon küçüklügü yaramazlik yaparak geçerse biliyorsun genlerden bebeklerede geçiyor..sizin küçüklügünüzde böyle bir durum olabilir belki canim..biraz daha sabır gerçekten en zor meslek annelik..en faazla sabır gerektiren meslek üstelik..

anneler gününüz kutlu olsun, aralık anneleri ve tüm anneler, çocuklarınızla beraber nice anneler günü yaşamak nasip eder inşallah Rabbim

anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler...hepinize evlatlarınızlar güzel yıllar geçirmenizi diliyorum..güzelmeslektaşlarım

evet liliputcum herkez aynı şeyi söylüyor iki tane olsan ne yapcan diyorlar ama dediğin gibi 2. olmadığı için 1 tanesinde cok zorlanıyorum ben o yüzden 2.sini biraz daha büyüsün ondan sonra diyorum ama nasip bakalım nezaman olur
ahhh esinim ahhhh yaramazlık diz boyu nereye gitsem aynı şeyi diyorlar hatta dr götür hiperaktif olabilir dediler sürekli koşturmaca koltuk tepelerinde çünkü 2 yaşınıda doldurmasını bekliyorum bakalım belki biraz daha olgunlaşır ve oturmasını ögrenir.

ya kızlar benim kızım çok iştahsız ben oyalayarak yediriyodum çalışmaya başladım kayınvalidem bakıtyor o da zorlamıyor haliyle aç kalıyor diye düşünüyorum çok huzursuzum sizin bebişler yiyormu

canım allah kolaylık versin..ilk bebekte zorlanan anneler genelde 2.ye pek yanaşmıyor tabiki her çocucgun büyümesi farkli...demek okadar yaramaz ha..sende istersen bir dr götür canim ya belki bir hal çaresivardir..yada süper enerjik bir çocouk oldugu için bunu başka türlü atamıyor ve yaramazlik yapıyor..bir dr götüren en azından neler yapabilecegin konusunda destek alirsin kolaylık olabilir senin için inan ben olsaydım öyle yapardim..2 yaşını bekliyorum diyosun ya canim 2 yaş en buhranli zamanlar miş..kişilik oturtturma yaşıymış herşey ozaman daha zorlaşıyormus ben netten takip etmiştim ve tv den dinlemiştim bir uzmandan..o yüzden 2yaştanda ümidini kes canim-tatlicadiarzu-sanirim biraz daha büyümesini beklemen gerekecek

sinemcim senin kızında zaten hep bir iştahsizlik vardi yanliş hatırlamıyorsam eger..belkide onun bünyes böyle..bence kayınvaliden en iyisini yapıyor canim..zorlayarak yemek yedirmek bebegi iyice yemeden içmeden kesiyormuş..zorlamazsan eger zaetn kendisi aç olup yemek istiyormuş bence hiç endişelenme..
benim kızım ne versen yerkaydirigubbakcemile3biz allaha şükür iştahszlık çekmedik..ben herşeyi aliştirdim yesin diye tabi sebze meyve gibi..oda hiç birini seçmeden hatta kendisi yiyor

slm kızlarrr
nasılsınız bakalım
esincim cinsiyetiniz belli oldumu canımm??

sinemcim esine katılıyorum kızın hep iştahsızdı zaten birde üzerine zorlayarak yediriyorsan ki bence iştahsızlığın temelinde genelde zorlayarak yedirme var,yememesi hatta yemeği öcü olarak algılaması çok doğalll
bırakın kendi haline acıksın iştahla ve isteyerek iki kaşık yesin ama istekli yesin..
yemek saatleri kabusu olmasın
keyifli yesin bir kaşık yesin
inan bana o bir kaşık zaman geçtikçe zorlamadığınız sürece birkaç kaşığa doğru artarak devam edecektir..
uygulaması bedava bak buraya yazıyorum canımm

zeynepcim stresli hamilelik mi geçirdin sen yanlış hatırlamıyosam buda yansımıştır cimcimeye..genelde stresli hamileleik geçiren annelerin bebekleri huysuz ve yaramaz olurmuş diye duymuştummm

bizlerde durum diş sıkıntımızı kısmen atlattık çok şükür
şimdilik bizden bu kadarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…