- 23 Nisan 2008
- 1.895
- 6
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.641
selam esincimmm
bende günlerdir bakamıyorum foruma..
geç kalan dişlerimiz ardı ardına geliyor
doğduğundan beridir hiç bu kadar zorlanmamıştım canımm
huysuzluk,iştahsızlık,nazlılık,uykusuzluk diz boyuu
varsın olsun en önemlisi de sağlık olsun
bunlarda gelir geçer elbet ...
ama şu dönem çektiğim ve hiç tamammül edemediğim uykusuzluk sonucu geçici denge kaybı yaşıyorum zaman zaman...
ne yapayım benimde dayanamadığım sabır gösteremediğim tek sıkıntım uykusuz kalmakk
cimcime de şu sıralar beni kendi silahımla vuruyor sanırımm:))
sizde durumlar nasıl?sen nasılsınn???
selam hatunlar
hepimiz aynı durumdayız galiba benim cadıda aynı huysuzluk diz boyu herşeye ağlaması beni delirtiyor sabır çekmekten başka bişey yapamaz haldeyim hiçbiryere gidemiyorum çünkü merak güdüsü hat safada ve başka biryere gittiğinde olaganüstü huysuzlaşabiliyor
birde memeye cok düşkün 5 dk oturamıyorum sürekli peşimde meme meme diye heryerde meme istiyor bazen sinirimden deli gibi ağlıyorum bıktım artık diyorum ama bana bakıp sulu sulu ağlamasına dayanamıyorum bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların desteğini bekliyrum heryolu denedim ama tam olarak anlamadığı için emmeye devam ediyor..emmesi konusunda bişey diyemem ama 5 dk bir emmesi beni delirtiyor belediye otobüsünde bile emzirdim okadar yani geresini siz düşünün
Dedim: Çok Yalnızım... Dedi: Ben Sana çok yakınım..(bakara 186).. Dedim: Bunca Günahım Var Hangisinin Tövbesini Yapayım... Dedi: Allah Bütün Günahları Bağışlayandır (zümer 53).. Dedim: Yine Bağışlarmısın?. Dedi: Allah'tan başka Günahları Bağışlayacak Olan Yoktur (ali-imran 135).. Dedim: Rabbim Benim Senden Başka Kimim ...Var? Dedi: Allah Kuluna Kafi Değilmi?. (zümer 36)
çok beyendim paylaşmak istedimmm
selam arkadaşlar ben 2009 aralık annesiyim bebeğimin mamayı yemesi için formül mamanın içine 1 tatlı kaşığı muzlu pirinç unu katsam bebeğim rahatsız olurmu ya yapsam mı yapmasammı karar veremedim böyle katarsam pirinç ununu çiğ mi kalmış olur içinde hani normalde pişiriliyo ya fikri olan var mı???
sorma esincim akşama kadar sabır diliyorum cok yaramaz bir kızım var 1 dk oturmuyor sürekli koşturuyor etrafta ve tabi sonuç düşüp bir yerimizi şişiriyoruz en zor meslek annelikmiş bunu öğrendim çalışıyorken bile bu kadar cok yorulmuyordum şimdi kafayı yastığa koymadan havada uyuyorum desem yeridir valla
selam arkadaşlar ben 2009 aralık annesiyim bebeğimin mamayı yemesi için formül mamanın içine 1 tatlı kaşığı muzlu pirinç unu katsam bebeğim rahatsız olurmu ya yapsam mı yapmasammı karar veremedim böyle katarsam pirinç ununu çiğ mi kalmış olur içinde hani normalde pişiriliyo ya fikri olan var mı???
sorma esincim akşama kadar sabır diliyorum cok yaramaz bir kızım var 1 dk oturmuyor sürekli koşturuyor etrafta ve tabi sonuç düşüp bir yerimizi şişiriyoruz en zor meslek annelikmiş bunu öğrendim çalışıyorken bile bu kadar cok yorulmuyordum şimdi kafayı yastığa koymadan havada uyuyorum desem yeridir valla
evet liliputcum herkez aynı şeyi söylüyor iki tane olsan ne yapcan diyorlar ama dediğin gibi 2. olmadığı için 1 tanesinde cok zorlanıyorum ben o yüzden 2.sini biraz daha büyüsün ondan sonra diyorum ama nasip bakalım nezaman olur
ahhh esinim ahhhh yaramazlık diz boyu nereye gitsem aynı şeyi diyorlar hatta dr götür hiperaktif olabilir dediler sürekli koşturmaca koltuk tepelerinde çünkü 2 yaşınıda doldurmasını bekliyorum bakalım belki biraz daha olgunlaşır ve oturmasını ögrenir.
ya kızlar benim kızım çok iştahsız ben oyalayarak yediriyodum çalışmaya başladım kayınvalidem bakıtyor o da zorlamıyor haliyle aç kalıyor diye düşünüyorum çok huzursuzum sizin bebişler yiyormu