2008 Aralık Anneleri

tebrik ederim esincim çok güzel bir haber ne güzel arada pek bir yaş farkı olmayacak ben ve eşim malesef 2.yi düşünemiyoruz aslında ben o kadar zorluğa rağmen yapardım çünkü kardeşi olmalı kızımın ama eşim ona iyi bir gelecek veremekten korkuyor neyse ya senin adına çok çok sevindim

Kızlar su çiçeği aşısı yaptırdınızmı hiçses seda yok sizden sordum 60 ytl miş aşı çok karasız kaldım zorunlu bir aşı olmadığı için herhalde siz ne düşünüyorsunuz bakem

Son düzenleme:
Selam kızlar uzun zamandır uğramıyordum sayfaya ama Maşallah yine kaynıyorsunuz.Esin ciğim Hayırlı uğurlu olsun canım ne güzel tek çocuk taraftarı olmayan biri olarak ne mutlu sana.Uzmanlar 3 yaş en güzeli diyorlar yani senin bebişler ne güzel fazla araları olmadan beraber büyüyecekler.Kısmetse bende seneye düşünüyorum aslında.Umarım herşey gönlünce olur.Güzel,sağlıklı bir hamilelik geçirirsin,bebişin seni hiiiççç üzmesin ve sağlıcakla doğsun.Hiç üzülme ne mutlu sana hazır deneyimlerin taze iken olsun sonra sen düşünemezdin.Allah yardımcın olsun canım.

canım önce tebrik ederim, Allah herşeyin hayırlısını versin. Senin için biraz zor bir dönem olucak belki ama ikisi birlikte büyüyecekler , biraz büyüdüklerinde sen daha da rahat edeceksin inşallah. Benimde ilk bebeğimde ikinci bebeğimde beklemediğim bir anda oldu, seni anlayabiliyorum insan şok oluyor ve ikisinde de çok ağlamıştım.Ama şimdi iyi ki olmuşlar diyorum..Senden tek farkım benim iki çocuğumun arasında 12 yaş var inan çok zorlandım sen daha şanslısın, sakın üzülme Allah sana kuvvet versin, bebişlerine de sağlık versin...öptüm

saol özlemcim evet birazzor bir dönem olacak ama sonuçta birden büyüyüp çıkıverecekler hayırlısıyla zaten benim kızımda çok saglikli bir hamilelk ve sonrasinda sorunsuz bir bebeklik dnemi geçridim umarim bu bebiştede böyle olur
senin baya bir ara varmiş canim ama sonuçta saglicakla büyütmüşsün umarim aynen devam eder

esincim bir faydam dokunuyorsa ne mutlu bana
madem benim sözlerime kulak veriyosun güzelim hiç endişe etme derim
zamanla herşey düzene girecektir emin ol...
[/QUOTE]

evet lilicim gerçekten emin olabilrsin..evet canimartik endişe etmiyorum çünkü olan olduşakkıdıbu saatten sonra hayırlı ve ugurlunsunu istiyorum eli ayagı düzgün olsun tek istegim bu şimdilik..
evet canim biraz zorluk olacak ama sanirim onuda rayına oturtabilirim

tebrik ederim esincim çok güzel bir haber ne güzel arada pek bir yaş farkı olmayacak ben ve eşim malesef 2.yi düşünemiyoruz aslında ben o kadar zorluğa rağmen yapardım çünkü kardeşi olmalı kızımın ama eşim ona iyi bir gelecek veremekten korkuyor neyse ya senin adına çok çok sevindim

Kızlar su çiçeği aşısı yaptırdınızmı hiçses seda yok sizden sordum 60 ytl miş aşı çok karasız kaldım zorunlu bir aşı olmadığı için herhalde siz ne düşünüyorsunuz bakem

saol sinemcim teşekkür ederım canim..ama benden sana bir tavsiye sakın kızını yanliz birakma canim..kardeş gibisi yok bunu hepimiz biliriz az çok..ve benim eşim tek çocuk inanrmisin sıkıntılarını birlikte halen yaşıyoruz zaman zaman çok agladıgı olmuştur annem ve babam bencillik yapmışlar diyor hep..bu dünyadan gidince onun tek başına kalmasina gönlün el vermezeminim canim..zaten ben 2.yi düşünüyordum ama biraz erken oldugu için sorun yaşadim..

canim bu arada suçiçcgi aşısını ben yaptırdım evet ücreti 60 tl..sakın ihmal etme canim çünkü çıok salgin var haberin olsun

Selam kızlar uzun zamandır uğramıyordum sayfaya ama Maşallah yine kaynıyorsunuz.Esin ciğim Hayırlı uğurlu olsun canım ne güzel tek çocuk taraftarı olmayan biri olarak ne mutlu sana.Uzmanlar 3 yaş en güzeli diyorlar yani senin bebişler ne güzel fazla araları olmadan beraber büyüyecekler.Kısmetse bende seneye düşünüyorum aslında.Umarım herşey gönlünce olur.Güzel,sağlıklı bir hamilelik geçirirsin,bebişin seni hiiiççç üzmesin ve sağlıcakla doğsun.Hiç üzülme ne mutlu sana hazır deneyimlerin taze iken olsun sonra sen düşünemezdin.Allah yardımcın olsun canım.

saol aberkcim çok teşekkür ederim canim..uzmanlar 2.5 ve 3 yaş arasi olsun diyorlar evtcanim sanirim dıgru olanda bu..bizimkisi allahın lütfu beklenmedik anda olmasi..
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canim..inşallah sende istedgin zamanda saglicakla kucagina alirsin 2.bebeişini

dün itibariyle regl oldum, ama bebek fikri iyi geldi, keşke olsaymış... esincim şanslı olduğunu düşünüyorum. haberlerini takip edicem. sorunsuz bir hamilelik olsun inşallah.

dün itibariyle regl oldum, ama bebek fikri iyi geldi, keşke olsaymış... esincim şanslı olduğunu düşünüyorum. haberlerini takip edicem. sorunsuz bir hamilelik olsun inşallah.

olsun canim sağlık olsun madem düşünüyorsun artik sonraki çalişmalarinda sonuç alırsın umarim..kaydirigubbakcemile5
canim bende artik aliştim sadece beklenmedikanda oldu diye sanirim bukadar yogun his besledim..amin canim inşallah sorunsuz bir hamilelik ve sonrasinda sagilkli bir evlat alirim kucagima..allah tüm isteyenlere nasip etsin..darisi sizlerin başına inşallah..

maydonozcum şimdi okudum, çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. allah beterinden saklasın, neyseki atlatmışsınız, allah herkesi korusun.
esin seni de tebrik ederim. hayırlısı olsun, arada yaş farkı çok olursa daha zor oluyo, allah tamamına erdirsin

saol jaspercim tesekkür ederim..
evet artik foruma kimse ugramaz oldu..ben bakıyorum kimse yok çıkıyorum dogal olarak sanirim hep böyle gidecek

slm kızlar artık bende sık sık giremiyorum
fırsat buldukça takip ediyorum ama paylaşım olmayınca yazmak da anlamsız oluyor tabiii
kısaca özetlemek gerekirse hayat şu dönem geçmiş dönemlere oranla daha bir oturdu herşey sankiii
melisim şarkı söylemeyi çok seviyor
tamamını söyleyemesede benim söylediğim şarkıların bir kısmını notalı söylüyor cimcime..
tam bir gezenti olduk onuda söylemeden geçemem
her fırsatta dışarı çıkıyoruz hoş kışın bile fırsat buldukça dışarı çıktık zaten ama havaların ılıması ile gezmelerde yoğunlaştı
gezme dediysem günlük yürüyüş ihtiyaç vs şu dönem
ev gezmelerini şu sıra tercih etmiyorum çünkü ana kız rahat edemiyoruz..rahat edemeyincede ev gezmesinin anlamı kalmıyor benim için
şöyle oturup rahat rahat sohbet edip çay kahve içemedikçe de ev gezmelerinden uzak durucam gibime geliyor:))

nasıl gidiyor hamişlik canımm?
umarım problemsiz bir hamilelik geçirirsin

lilicim inanirmisin hiçbir belirti olmadan yaşıyrum hamileligimi ne mide bulantısı nede başka bişey..eylülde hersabah artik rutin şeklini almiş mide bulantilarim bunda yok..
dün dr gittim cnaim..biraz moralim bozulmadi degil..keseyi gördük ama kese biraz 2 hafta kadar geriden geliyor dedi..endişe edecek bir durum degil genelde kapatıyorlar aradaki farkidedi..ama benimde biraz moralim bozuldu..normalde 6 haftalık ama 4 haftalik ebatlarindaymiş.
10 gün sonra gene gidicez..bakalim inşallah gelişimi iyi olur..tabi başladim yine folik asite falan..herzaman sylüyorum hayırlısı neyse hakkımızda o olsun inşallah

slm kızlar artık bende sık sık giremiyorum
fırsat buldukça takip ediyorum ama paylaşım olmayınca yazmak da anlamsız oluyor tabiii
kısaca özetlemek gerekirse hayat şu dönem geçmiş dönemlere oranla daha bir oturdu herşey sankiii
melisim şarkı söylemeyi çok seviyor
tamamını söyleyemesede benim söylediğim şarkıların bir kısmını notalı söylüyor cimcime..
tam bir gezenti olduk onuda söylemeden geçemem
her fırsatta dışarı çıkıyoruz hoş kışın bile fırsat buldukça dışarı çıktık zaten ama havaların ılıması ile gezmelerde yoğunlaştı
gezme dediysem günlük yürüyüş ihtiyaç vs şu dönem
ev gezmelerini şu sıra tercih etmiyorum çünkü ana kız rahat edemiyoruz..rahat edemeyincede ev gezmesinin anlamı kalmıyor benim için
şöyle oturup rahat rahat sohbet edip çay kahve içemedikçe de ev gezmelerinden uzak durucam gibime geliyor:))

canim bende sana katılıyorum..bakıyorum forumda paylaşım yok bende çıkıyorum...
maşallah melise canim benim..tam bir sıpa oldu bunlar lilicim aynı benim kızda öyle eller havada bir şarki söylüyor..yani bir yandan bana mesaj veriyor..aç açç diye bagırıyor..
bu arada aynen benim kızda dışariya çıkmaya bayılıyor hele parka gitmek de sen ona..
bende ev gezmesine gidemiyorum zaetnde bende pek taraftarı degilim inanirmisin..insan çolugu çoçugu olunca hep onla vakit geçirmekistiyor...sanırım sen benim hislerime tercüman olmuşsun hayatım

selam kızlaropuyorumnanaktan

esin cim tebrikler.İhşalalhh sağlıcakla doğsun ..herşey gönlüne göre olsun canımm..a.s.:emir_bebek:

lilicim inanirmisin hiçbir belirti olmadan yaşıyrum hamileligimi ne mide bulantısı nede başka bişey..eylülde hersabah artik rutin şeklini almiş mide bulantilarim bunda yok..
dün dr gittim cnaim..biraz moralim bozulmadi degil..keseyi gördük ama kese biraz 2 hafta kadar geriden geliyor dedi..endişe edecek bir durum degil genelde kapatıyorlar aradaki farkidedi..ama benimde biraz moralim bozuldu..normalde 6 haftalık ama 4 haftalik ebatlarindaymiş.
10 gün sonra gene gidicez..bakalim inşallah gelişimi iyi olur..tabi başladim yine folik asite falan..herzaman sylüyorum hayırlısı neyse hakkımızda o olsun inşallah

maşallah esincim,Allah bozmasın:nazar:

kesenin geriden gitmesinede sıkılma bende melisime hamileyken doğum tarihim ile sat tarihim birbirini tutmazdı sebep senin şikayetine benziyordu.ama maşallah kızım gayet normal boy ve kilo ile doğdu...
haydi hayırlısı canım cinsiyetini öğrenir öğrenmez bize de söyle olurmu merak ettimaklinialirimsmile
öpüyoruz sizi...

X